türkcell yedek diye bi uygulama wardı onu yükleyip yedekleme yapmışmıydın önceden?
Printable View
back up yapmama rağmen bütün rehberim mesajlarım notlarım ses kayıtlarım fotoğraflarım programlarım hepsi gitti olm böyle camdan atmama ramak kalmıştı telefonu :) allahtan fotoğrafları ve rehberi yedeklemiştim şimdi ufak ufak programları yüklüyorum bidahada töbe updatemiş.
mesajlara kelime arama koymuşlar beğendm çok
Benimki olmadı ne yedek kaldı ne bişey hepsi silindi gitti
3 parmak cift tıklayınca zoom özellliğigide gelmiş 4 ile
bilmiyorum farkettiniz mi ama şarjı köpek gibi gidiyor os 4 te,gece şarj ediyorm sabah %10,her şeyde kapalı telefonda halbuki.başka bu sornu yaşayan var mı?
ya bende 4 versıyonu kurdum backup fln sorun yokta bı farkta goremedım ben :D sızın dedıgınız program daha farklı bıseymı ?
Update edersek programlar,rehber,iPod vs. gidiyor mu? Yani tekrar mı yüklemek gerekiyor,yoksa oldugu gibi kalıyor mu?
Bir de iPhone 4 ne zaman geliyor TRye kesin bir bilgi var mı?
benım sarjda sorun yok ama kullanmadıgım zaman 3g ve wireless kapalı :)
Fotograflardaki yenı sekmede cektıgın fotografın nerde oldugunu gostermesı hosuma gıttı :D
Şimdi şu herşeyin silinmesi muabbeti ürküttü beni bunu güvenli bi şekilde nasıl yükleyelim cihazı shut down yapsam sıkıntı yaşarmıyım ki?
ilk yüklendiğinde bende tırstım bi baktım telde ne rehber kalmış ne app'ler sonra kendi kendine yüklemeye başladıı ama çok hafiften donarak çalışıyo sankii
bu wallpaperı 3g koymamaları kötü olmuş illa iphone 4 mu alcas şimdi:D
Noldu apaçi arabanın resmini mi wallpaper yapcan Çağlar :)
ben yukledım arkadaslar dün 3gs kullanıyorum şu anda gayet guzel calısıyo hızlanmıs menuler aşırı bir fark olmasada guzel degısıklıkler var...herhangı bısey silinmedi bende ve arkadaslarımda
Durup dururken ekran isigi yanan Varmi?
Kactir oluyo mesaj geldi diye seviniyorum sonuc husran:D