Yükledim
Pişmanım
Bi daha yüklesem bi daha pişman olurdum.
Printable View
Yükledim
Pişmanım
Bi daha yüklesem bi daha pişman olurdum.
kameraya zoom gelmıs yahu :D
3g`ye yükledım biraz yavaşladı bazen salaklaşıyor çok sorun diğil bence ,yinede güzel :D
sevgılısı olanlar ortada:D heyecan yapıolar:D
Yok yav sevgili degil turkcell yeni kampanya yapmistir belki diye heycan yapiyorum :p
Sebekeden olabilirde niye o zmn update yaptiktan sonra oluyo :)
ben hala pasaport ariyorum 3GS'im icin, :D olsa coktan yuklemi$tim 4'u, veya 3.1.3'u kiracagim hangisi olursa artik
3G baya yavaşlıyor+kasılmalar da mevcut..eski süreme dönmeye çalışıyorum..
S te donma yok olmadı suana kadar bence gayet basarılı olmus yenılık geldı en azından telefona degısıklık iyidir
arkadaşlar Kısa bir bilgilendirme yapiyim..ios4, iphone 2G-3G ve 4. generation ipod touch ların öncesine tavsiye edilmiyor..3gs ler rahatlıkla kurabilirler çünki işlemcileri bu saydığımız diğer cihazlardan yüksek ve tüm özellikleri rahatça kullanabiliyorlar..ios4 ün özelliklerini sanırım iphone u olan herkes biliyor. o nedenle anlatmıycam fakat yurtdışı ve unlock isteyen cihazlar ile jailbreak olmazsa olmaz diyen kullanıcılar ios4 e şimdilik GEÇMESİN.!! , bu arada bootloaderı eski versiyon olan 3gs ler ios4 e geçincede custom fw ile jail yapabilirler..gerisi jail yapamaz ister yurtiçi ister yurtdışı..iphone 3G lerinizde yani S olmayan versiyonlarınızda apple herhangibir sorumluluk kabul edilmez uyarısı yaptığı için downgrade yapabiliyorsanız şahsi fikrim 3.1.2 nize dönün jailinizide yapın paşa paşa iphonunuzun keyfini çıkartın..:icon_tup:
3g ye yükledim şuan için hiç bir sıkıntı yok 3.1.2 customdı benim ondan dolayı bi yavaşlık vardı galiba 4.0 hiç yavaş gelmedi hatta daha hızlı bile :) wallpaper multitaskingide yükledim sıkıntı yok bence 3g si olanlar denesin gayet güzel çalışıyo ;)
bende 3g yükledim herhangi bir sorun yok
3g de multitasking geliyormu gelmiyormu şimdi :)
ya ben yükleyemiyorum nedense :o tam dosyayı indiriyorum 1sn kala hata veriyor :o
antıvırus falan varsa kapat onları...arfym 3gs varmıs bende sevınmıstım ya:D
bende de bıraz takıldı ama alıstım. ama ya ıphone 4 alacagım yada ıpad karar vermeye calısıyorum..