User Tag List

Sayfa 5/6 İlkİlk ... 3456 SonSon
104 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: 30/1b trafik cezası hakkında bilgisi olan!!!

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TS 306 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benimde sana yapabileceğim birşey yok kimseylede sidik yarıştıracak halim yok.Nihayetinde aramızda yaş farkı var sen o yaşta napıosan benim 13 14 yaşında olmam çok normal ama bu tabiki senin hünerin pardon.Herkesin yaptığı ettiği bildiği kendine.Sen uzun uzun yazmaya devam et...Uzun yazarak süslü laflarla baskın çıktığını düşün sevin..
    1 saattir yazmiyim diyorum okuyorumda şu cümleyi görünce tebrik etmeden duramiycam ya helal olsun dostum sana şak diye çözdün adamı

evren sıkılmadın mı artık böle boş boş uzun uzun cümleler kurup vakit geçirmekten bırak yazma işte niye kasıyosun ki ?
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı EKEray Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1 saattir yazmiyim diyorum okuyorumda şu cümleyi görünce tebrik etmeden duramiycam ya helal olsun dostum sana şak diye çözdün adamı

evren sıkılmadın mı artık böle boş boş uzun uzun cümleler kurup vakit geçirmekten bırak yazma işte niye kasıyosun ki ?
    Çözdüğünü zannedene katılıp kendi çapında birşeyleri noktalıyorsun. Kendi yorumuna da kendin inanıp psikolojik masturbasyon yapıyorsun. Epey komik..

Uzun yazmaya gelince, kimseye giren çıkan olduğunu zannetmiyorum. Eh giren çıkan olmadığına ve engelleyecek biride olmadığına göre paşa gönlüm istediğince bu şekilde yazmaya devam ederim.

Ayrıca yorumlarımın boş olduğuna karar verebilecek sıfatta değilsin. Sen boş olduğunu düşünüyor olabilirsin ama bu yorumun boş olduğunu değil salt senin düşünceni gösterir ki boş olduğunu düşündüğüm birinin düşüncesini belirtmesi benim için kaale alınmaya değmeyecek bir lakırdıdır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uahuahueahauhuah sen böle uzun yasıyosunya okuyorum arasından düzgün bi laf çıkar diyede bi türlü cıkartamıyorum ama seni şakşaklıyolar ya on numara yazıyosun falan diye sende sanıyosun oo güzel yazı yazıyorum devammmmmmm sen devam et evren bende sana bakıp master basyon yapmaya devam edeyim
    Dr. Ecu

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bende senin yazılarına bakıp ne ulu ne yüce bir seviyede olduğunu görüp "acaba bir gün ben de oralara erişebilir miyim" hayali kuruyorum. Eğlenceli oluyor..

Ayrıca bu yaşımdan sonra birşeyleri yapmak için bir başkasının şakşağına ihtiyaç duymam. Milyon kişi yerse de doğru bildiğimi yaparım, takdir etse de. Sen başkalarının lafıyla iş yapıyor ve karşındakini de kendin gibi görüyor olabilirsin lâkin bu da komediden öteye gidemiyor.

Seviyorum bu siteyi, Cem Yılmaz halt etmiş.

Ayrıca 2 dir sana laf atılmadığı halde salça oluyorsun. Birincisi askerden döndüğümü belirten konu, 2.si bu. Varsa bir sıkıntın, kuyruk acın, karın ağrın böyle giderme. Açık açık ne olduğunu söyle. Yani ben seni kaale alıp herhangi bir yerde laf atmıyorsam senin durduk yere salça olmanın altında bir şey olsa gerek?

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    TS306

Aracınız güngören yolu üzerinde duran bir zamanlar turbo olan 306 mıdır. Sanırım hala turbo. Çok güzel gözüküyor aracınız.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    TS306

Aracınız güngören yolu üzerinde duran bir zamanlar turbo olan 306 mıdır. Sanırım hala turbo. Çok güzel gözüküyor aracınız.
    ts turbo degıldı galıba...ayhan abılerden satıldı kurtulustan dıye hatırlıyorum...çok guzel gıden bakımlı bır 306dır

Sierra Rs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Xenomorph Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ts turbo degıldı galıba...ayhan abılerden satıldı kurtulustan dıye hatırlıyorum...çok guzel gıden bakımlı bır 306dır
    aynı masada oturup bahsini yaptıgımız 306 dimi bu Ayhan abinin? 106 larıda cicekti masallah..

Günkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    30/1b maddesi tam olarak şöyle oluyor bugun yedikten sonra gerekli acıklamayı memur abilerden aldım egsozun var ve bagırıyor ise abiler cezayı saplıyorlar egsozu cıkartman icinde 7 gün müddet veriyorlar + sarı bir kagıt sonra en yakın trafık subesıne gidip ben egsozumu cıkarttım bak diosun memura memur abi baktıktan sonra tmm diyor arac sistemden düşülüyor he bana bişey olmaz ben kralım ben kingim diyosan 8. gün yakalandıgında yine saplıyorlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    TS306

Sağol arkdaşım ama o başka TS turbo ama hiç yürüken görmedim nasıl gider sağlıklmıdır bilmiyorum.Benimki TS 6134 atmosferik araç.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Xenomorph Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Sağol arkadaşım. Ayhanla hala görüşürüz arkadaşımdır ozamdan dahada artıları var TS nin

Fatih Kavak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    30/1B hemen sisteme geçer mi yoksa biraz zaman alır mı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Fatih Kavak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    30/1B hemen sisteme geçer mi yoksa biraz zaman alır mı?

hemen geçer sisteme

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu cezadan canakkalede bende yedım ve suan halen yatırmadım. ceza kagıdında cam fılmı ve egzoz var yazıyo ama ne bı belge verdıler ne bı halt. tunaylaydık kagıt magıt vermedıler arabayıda baglamadılar yanı sadece cezayı yatırıp kurtulcaksın baska bı sıkıntın yok dedı. tunaında babası polıstı bu ıslerı baya bılır tuna. sımdı trafıkten menım varmı yokmu bı *** anlamadım ben. bıde cezayı 15 gunmu ne ıcersınde odeyınce yuzde kacını oduyoduk

Viper_Si - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eski bir cezamda böyle yazıyor
    trafik idari para cezasının kanun yoluna basvurmadan once 15 gun içerisinde odenmek istenmesi halinde bunun dörttte üçünü ödenebileceği gibi ilgili vergi dairesine 1 ay içerisinde müracaat edilmesi halinde ilk taksidini pesin ,kalan uc taksidi de aylık %5 faizle birlikte odemek kosuluyla,bir yıl içinde ve dort eşit taksit halinde odenebilecektir.
    Civic Si, Typer, S40 T4, M3 ve son olarak şuan E30 M52b28tu

Enes-x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu cezadan canakkalede bende yedım ve suan halen yatırmadım. ceza kagıdında cam fılmı ve egzoz var yazıyo ama ne bı belge verdıler ne bı halt. tunaylaydık kagıt magıt vermedıler arabayıda baglamadılar yanı sadece cezayı yatırıp kurtulcaksın baska bı sıkıntın yok dedı. tunaında babası polıstı bu ıslerı baya bılır tuna. sımdı trafıkten menım varmı yokmu bı *** anlamadım ben. bıde cezayı 15 gunmu ne ıcersınde odeyınce yuzde kacını oduyoduk
    Ben dün ödedim 97.5 tl ödüyosun indirimli olarak indirimsizi 130 tl..Aracın trafikten men ihtimali var bi sorgulat ona göre düşünümünü filan yaptırırsın yoksa bende olduğu gibi ikinci seferde bağlayıp ruhsat muhsat ne varsa alıyolar
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende senin yazılarına bakıp ne ulu ne yüce bir seviyede olduğunu görüp "acaba bir gün ben de oralara erişebilir miyim" hayali kuruyorum. Eğlenceli oluyor..

Ayrıca bu yaşımdan sonra birşeyleri yapmak için bir başkasının şakşağına ihtiyaç duymam. Milyon kişi yerse de doğru bildiğimi yaparım, takdir etse de. Sen başkalarının lafıyla iş yapıyor ve karşındakini de kendin gibi görüyor olabilirsin lâkin bu da komediden öteye gidemiyor.

Seviyorum bu siteyi, Cem Yılmaz halt etmiş.

Ayrıca 2 dir sana laf atılmadığı halde salça oluyorsun. Birincisi askerden döndüğümü belirten konu, 2.si bu. Varsa bir sıkıntın, kuyruk acın, karın ağrın böyle giderme. Açık açık ne olduğunu söyle. Yani ben seni kaale alıp herhangi bir yerde laf atmıyorsam senin durduk yere salça olmanın altında bir şey olsa gerek?
    yeni gördüm yazını konu uzamasın diye diğerlerine cvp vermeyip sadece şu bold kısma cvp veriyim

gene boş konuşmuşsun sana her lafımda boş konuşuyosun uzun uzun yazıyosun ama çok boş laflar diyorum demekki sıkıntımı her lafta dile getiriyorum bu kuyruk acısı değil bende bu forumdayım istemedende olsa bu boş yazılarını okudugum için rahatsız oluyorum ve söliyorum zoruna gidiyo seninde işte şakşakçılara alışmışsın ya bidaha tekrarlamazsın artık bastıra bastıra söliyorum işte BANA GÖRE ÇOK BOŞ KONUŞUYOSUN
    Dr. Ecu

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Erayım GUK eskilerdendir sevdiğimiz bu güne kadar bi tersini görmediğimiz insandır. Gerenk yok hadi bakayım Shake Your Bady Baby

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Ve ısrarlar Çanakkaleden geçiyorsun olm Mobeseye bakıyorlar aha bu yıllar önce TB ile bağladığımız STP diyorlar yazıyorlar sana. Çanakkale uğursuz geliyor sana. Bende 1 saate çıkıyorum bi geçeyim çanakkaleden.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MiaMi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Erayım GUK eskilerdendir sevdiğimiz bu güne kadar bi tersini görmediğimiz insandır. Gerenk yok hadi bakayım Shake Your Bady Baby
    heee eskilerdenmi tmm ozaman çok dolu konuşuyo ya tayfun bi sie go pls benım kişiliği vs ile bi problemim yok bazı konularda çok fazla abartıyo kendini göklerde görüyo sanırım ondan bende içimden geleni yazıyorum yapacah bişi yok hakaret etmiyorum sonuçta ama adam bak kuyruk acınmı var diyo napiyim şimdi
    Dr. Ecu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)