Çözdüğünü zannedene katılıp kendi çapında birşeyleri noktalıyorsun. Kendi yorumuna da kendin inanıp psikolojik masturbasyon yapıyorsun. Epey komik..
Uzun yazmaya gelince, kimseye giren çıkan olduğunu zannetmiyorum. Eh giren çıkan olmadığına ve engelleyecek biride olmadığına göre paşa gönlüm istediğince bu şekilde yazmaya devam ederim.
Ayrıca yorumlarımın boş olduğuna karar verebilecek sıfatta değilsin. Sen boş olduğunu düşünüyor olabilirsin ama bu yorumun boş olduğunu değil salt senin düşünceni gösterir ki boş olduğunu düşündüğüm birinin düşüncesini belirtmesi benim için kaale alınmaya değmeyecek bir lakırdıdır.
uahuahueahauhuah sen böle uzun yasıyosunya okuyorum arasından düzgün bi laf çıkar diyede bi türlü cıkartamıyorumama seni şakşaklıyolar ya on numara yazıyosun falan diye sende sanıyosun oo güzel yazı yazıyorum
devammmmmmm sen devam et evren bende sana bakıp master basyon yapmaya devam edeyim
![]()
![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Bende senin yazılarına bakıp ne ulu ne yüce bir seviyede olduğunu görüp "acaba bir gün ben de oralara erişebilir miyim" hayali kuruyorum. Eğlenceli oluyor..
Ayrıca bu yaşımdan sonra birşeyleri yapmak için bir başkasının şakşağına ihtiyaç duymam. Milyon kişi yerse de doğru bildiğimi yaparım, takdir etse de. Sen başkalarının lafıyla iş yapıyor ve karşındakini de kendin gibi görüyor olabilirsin lâkin bu da komediden öteye gidemiyor.
Seviyorum bu siteyi, Cem Yılmaz halt etmiş.
Ayrıca 2 dir sana laf atılmadığı halde salça oluyorsun. Birincisi askerden döndüğümü belirten konu, 2.si bu. Varsa bir sıkıntın, kuyruk acın, karın ağrın böyle giderme. Açık açık ne olduğunu söyle. Yani ben seni kaale alıp herhangi bir yerde laf atmıyorsam senin durduk yere salça olmanın altında bir şey olsa gerek?
TS306
Aracınız güngören yolu üzerinde duran bir zamanlar turbo olan 306 mıdır. Sanırım hala turbo. Çok güzel gözüküyor aracınız.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
30/1b maddesi tam olarak şöyle oluyor bugun yedikten sonra gerekli acıklamayı memur abilerden aldım egsozun var ve bagırıyor ise abiler cezayı saplıyorlar egsozu cıkartman icinde 7 gün müddet veriyorlar + sarı bir kagıt sonra en yakın trafık subesıne gidip ben egsozumu cıkarttım bak diosun memura memur abi baktıktan sonra tmm diyor arac sistemden düşülüyor he bana bişey olmaz ben kralım ben kingim diyosan 8. gün yakalandıgında yine saplıyorlar![]()
bu cezadan canakkalede bende yedım ve suan halen yatırmadım. ceza kagıdında cam fılmı ve egzoz var yazıyo ama ne bı belge verdıler ne bı halt. tunaylaydık kagıt magıt vermedıler arabayıda baglamadılar yanı sadece cezayı yatırıp kurtulcaksın baska bı sıkıntın yok dedı. tunaında babası polıstı bu ıslerı baya bılır tuna. sımdı trafıkten menım varmı yokmu bı *** anlamadım ben. bıde cezayı 15 gunmu ne ıcersınde odeyınce yuzde kacını oduyoduk
eski bir cezamda böyle yazıyor
trafik idari para cezasının kanun yoluna basvurmadan once 15 gun içerisinde odenmek istenmesi halinde bunun dörttte üçünü ödenebileceği gibi ilgili vergi dairesine 1 ay içerisinde müracaat edilmesi halinde ilk taksidini pesin ,kalan uc taksidi de aylık %5 faizle birlikte odemek kosuluyla,bir yıl içinde ve dort eşit taksit halinde odenebilecektir.
Civic Si, Typer, S40 T4, M3 ve son olarak şuan E30 M52b28tu
yeni gördüm yazını konu uzamasın diye diğerlerine cvp vermeyip sadece şu bold kısma cvp veriyim
gene boş konuşmuşsun sana her lafımda boş konuşuyosun uzun uzun yazıyosun ama çok boş laflar diyorum demekki sıkıntımı her lafta dile getiriyorum bu kuyruk acısı değil bende bu forumdayım istemedende olsa bu boş yazılarını okudugum için rahatsız oluyorum ve söliyorumzoruna gidiyo seninde işte şakşakçılara alışmışsın ya bidaha tekrarlamazsın artık bastıra bastıra söliyorum işte BANA GÖRE ÇOK BOŞ KONUŞUYOSUN
![]()
Dr. Ecu
Erayım GUK eskilerdendir sevdiğimiz bu güne kadar bi tersini görmediğimiz insandır. Gerenk yok hadi bakayım Shake Your Bady Baby![]()
heee eskilerdenmi tmm ozaman çok dolu konuşuyoya tayfun bi sie go pls
benım kişiliği vs ile bi problemim yok bazı konularda çok fazla abartıyo kendini göklerde görüyo sanırım ondan bende içimden geleni yazıyorum yapacah bişi yok hakaret etmiyorum sonuçta ama adam bak kuyruk acınmı var diyo napiyim şimdi
![]()
Dr. Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)