User Tag List

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
86 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: kuru sıkı hakkında

|| CaNeR || - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı || CaNeR || Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Turuncu boyayı tiner ve bozuk para yardımıya metale zarar vermeden çıkardım.
    ride or die

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dookan1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ayrıca bi arkadasımız 2. el alınabilir belki demiş sakın öle bi hataya düşme olurda bi halt yediyse o silahla sana kalır tabi yine senin tercihin. En mantıklısı havalı tabancalar şu sacma ve paraşüt atanlar ama onlarda biraz tuzlu fiyat olarak...
    bildiğim kadarıyla kuru sıkılarda balistik inceleme mevcut değil nasıl anlaşılacak ki?

Eger amaç profesyonel bi koleksiyon gibiyse her ünlü markanın benzeri yerliler var bulundurma ruhsatıyla 1 tane alabilirsin. Hatta m16'nın bile replikası mevcut avcılıkta kullanılıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende var kuru sıkı evde duruyor turuncu boyası falanda yok eski tip kara duzen satabilirim:

mitsubishi_boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Metal M16 kullanıcısıyım Bire bir görünüm aynı. Airsoft amacıyla Hongkong'dan getirttik. Ucundaki Turuncu boyanın amacı yeni kanunla gerçeğinden ayrılması amaçlı. O kadar da uğraştık emniyette falan.

cem36 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Havalı tabanca alıcaksanızda yardımcı olabılırım.. Hatta şuan lisans çıkardım onu beklıyorum

Ben havalı tabanca olarak Gamo V-3 kullanıyorum.. 15-16 tane çelik bilya alıyor.. Daha yeni ayarlıyorum silahı ama çok çok memnunum.. Daha bununla poligona gitmedim ama birgün götürüp orda da denicem.. Şuanlık boş arazide sabit hedeflere atıyorum.. Arka arkaya aralarında 10cm bulunan metal levhaların ikisinide delip geçiyor çok kuvvetlı bir silah tavsiye ederim.. paraşut atanıda vardı bence f92 beretta tipi 6 tane alıyodu mermisini.. şuan satış fiyat 400 kusur euro yazık o verdiğim paraya camı bıle zor patlatıyodu.
    C M G

crazydog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Safir acayip hoşuma gidiyor imkanım olursa bundan alıcam bende

olcay_bora
    Misafir
    birebir boyutta desert eagle üreten firma hangisi ebayda fln var mıdır? ama şuan sabıka kaydı ile satılıyorsa yurt dısından getirme şansı % 0 deil mi

DaRkNeSs- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı crazydog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Safir acayip hoşuma gidiyor imkanım olursa bundan alıcam bende
    bu av tüfeği av tezkeresi lazım

Alıntı olcay_bora Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    birebir boyutta desert eagle üreten firma hangisi ebayda fln var mıdır? ama şuan sabıka kaydı ile satılıyorsa yurt dısından getirme şansı % 0 deil mi
    yurt dışında vardır çok ama getirme yolunu bulabilirsen haber et

Alıntı mitsubishi_boy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Metal M16 kullanıcısıyım Bire bir görünüm aynı. Airsoft amacıyla Hongkong'dan getirttik. Ucundaki Turuncu boyanın amacı yeni kanunla gerçeğinden ayrılması amaçlı. O kadar da uğraştık emniyette falan.
    hongkong da envai çeşit airsoft çeşitleri var aklına gelecek her şey,bir forumda ağır makinalı olanını bile görmüştüm hani terminatör 2 de amcam 2. kat camından ortalığı dağıtıyordu ya
    nasıl getirdniz gümrüğüyle falan kaça maloldu merak ettim paylaşırsan sevinirim

Alıntı cem36 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Havalı tabanca alıcaksanızda yardımcı olabılırım.. Hatta şuan lisans çıkardım onu beklıyorum

Ben havalı tabanca olarak Gamo V-3 kullanıyorum.. 15-16 tane çelik bilya alıyor.. Daha yeni ayarlıyorum silahı ama çok çok memnunum.. Daha bununla poligona gitmedim ama birgün götürüp orda da denicem.. Şuanlık boş arazide sabit hedeflere atıyorum.. Arka arkaya aralarında 10cm bulunan metal levhaların ikisinide delip geçiyor çok kuvvetlı bir silah tavsiye ederim.. paraşut atanıda vardı bence f92 beretta tipi 6 tane alıyodu mermisini.. şuan satış fiyat 400 kusur euro yazık o verdiğim paraya camı bıle zor patlatıyodu.
    havalı tabancalarımdan biri gamo v3 kaç mm lik metal levhava attınız ben delemedim de aynı silahla

olcay_bora
    Misafir
    silah dunyası avcılardan geliorum şimdi desert eagle kuru sıkı orj silahla birebir ebatta ve turuncu kısımda arkadasın dediği gibi tiner ve bozuk parayla cıkabilecek gibi duruyor. sabıka kaydımı alıp gideceğim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    safir için av tezkeresi lazım değil ya da satan yer senin adına hemen çıkarıyor

mitsubishi_boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DaRkNeSs- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hongkong da envai çeşit airsoft çeşitleri var aklına gelecek her şey,bir forumda ağır makinalı olanını bile görmüştüm hani terminatör 2 de amcam 2. kat camından ortalığı dağıtıyordu ya
    nasıl getirdniz gümrüğüyle falan kaça maloldu merak ettim paylaşırsan sevinirim
    Gümrükte takılacağı kesindi zaten. Önce çekme belgesi edindik onu sağlam bi şekilde PTT'yle Sivas'a getirttik. 302TL'ye maloldu Birde ufak tefek belge cart curt

gurcell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Safir t14 için av teskeresi lazım değil. Yivsiz tüfek ruhsatnamesi yeterlidir. Muhteşem bir tüfektir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    silah dunyası avcılardan geliorum şimdi desert eagle kuru sıkı orj silahla birebir ebatta ve turuncu kısımda arkadasın dediği gibi tiner ve bozuk parayla cıkabilecek gibi duruyor. sabıka kaydımı alıp gideceğim
    resimleri yok mudur ürünün bide fiyatı ne kadardır?
    berette ile yan yana koydun mu hiç? eğer aynı boyutlardaysa orjinal boyut değildir orj. desert bilmiyorum hiç denk geldin mi ama ben geldim,ufaltılmış bir top boyutunda 30küsür cm boyu var
    Alıntı gurcell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Safir t14 için av teskeresi lazım değil. Yivsiz tüfek ruhsatnamesi yeterlidir. Muhteşem bir tüfektir
    o dediğiniz ruhsatname nasıl çıkarılıyor peki? safir leri beğeniyorum

gurcell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gerekli Evraklar

Müracaat Edilecek Kurum
    Adli ve arşiv sabıka kaydı (suç kaydı varsa, kesinleşmiş şerhli mahkeme kararı) Savcılık
    İkametgah (Bazı ilçe emniyet müdürlüğü internetten kendileri çıkarıyor) Adrese dayalı nüfus kayıt sisteminden (nüfus md’ne sorunuz)
    Nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi Başvuru sahibi tarafından tedarik edilecek
    Sağlık raporu Bağlı olduğunuz İl Sağlık Müdürlüğü
    Yarım kapaklı dosya Başvuru sahibi tarafından tedarik edilecek
    3 adet vesikalık fotoğraf Başvuru sahibi tarafından tedarik edilecek
    Vergi dairesine yatan makbuzun aslı Vergi dairesi
    Eski yivsiz tüfek ruhsatı (yenileme için) Başvuru sahibi tarafından tedarik edilecek
    Sahip olduğunuz tüfekler (yenileme için) Seri numaralarına bakmak için

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sitesine baktım da 100 lira olan silahı diyorsan eğer orjinal boyutları değil o malesef
    orjinalinin yanında oyuncak gibi kalıyor bu

olcay_bora
    Misafir
    berettayı bilmiorum o kadar bilgili deilim onun hakkında ama desert 30 cm den fazlaydı boyu 120 lira dediler baktım hoşuma gitti gönül ister ver para al orjinalde onu insan alınca allah korusun bi sinirli anına denk gelir elden kaza çıkar bulaşmaya gerek yok en geç önmzdeki haftaya almş olruum sıkıyı

cem36 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Desert'ın orjinali yani gerçek tabanca yasal olarak 10 - 15.000 tl arasında bir rakamı var oda bulunursa.
    C M G

olcay_bora
    Misafir
    Alıntı cem36 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Desert'ın orjinali yani gerçek tabanca yasal olarak 10 - 15.000 tl arasında bir rakamı var oda bulunursa.
    vay be o zaman bulunursa alınması gereken bişey :S

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gurcell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    goruntusu guzel de tam olarak ne işe yarar bu tufek?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)