şimdi kullanıcının dıer ılanlarına baktım sahıbınden de trilyonlar yatıyo ya
nasıl bı paradır bu avradını s. ya![]()
şimdi kullanıcının dıer ılanlarına baktım sahıbınden de trilyonlar yatıyo ya
nasıl bı paradır bu avradını s. ya![]()
KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...
yollarda gezen gri olanı gördükten sonra ben daha bişey demiyorum ve sanırım göreli 1 ay oldu pöfff![]()
74 model sehpa...
geçende caddede trafikde geçici plaka beyaz sls vardı , sürücü resmen insanların bakışından etrafına bakamıyodu full önüne kitlenmiş sağa sola baksa kesin gözgöze gelicek birileriyle , değişik bi durum oda..
Benimde Ali Tandoğan vb. gibi müşterilerim olsun herhafta bir araba alıp götürsünler bende böyle zengin olurum
Eski çalıştığım yere herhafta pashadan aldığı değişik arabalarla gidip geliyodu..
Florya Es-car da 1 aydır duruyo bi tane kırmızı öyle gövde gösterisi yaparmışcasına duruyo![]()
Only Flying is Better...
nerde 355 430 yada 360
hadi herseyi gectim niye salakca 3 egzoz 4 ün nesi vardı marjinallikmi illa![]()
1881 - 193∞
Zenginin malı züğürdün çenesi,az önce komşunun 5 yaşındaki oğlu gelmiş,varra ben ferayi yarış arabası alcam,üstünede yazcam ''benim arabamı,benim arabamı varra kimse elleyemez'' aklımdan bu çocuk 458 italia alırsa diye geçti![]()
Ardanın konusundan sonra burayı görünce garajda nerdeyse bir 911' im olduğuna inanmaya başladımO derece manyadım
![]()
3 tanesini 1 tane 355'e degismem. Modernize hatlara sahip bir Ferrari F360'dir bence.
///Mürüvvette endaze olmaz.
Réventon kim getircek acaba en çok onu merak ediyorum
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)