Buluşma yerinide şehir içinde bi yere alsak belki aracı olmayan gelmek isteyenler vardır onlar aramıza katılmış olur ne dersin şefim
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
benim de fikrim karşıyaka veya cebeci şehitliğine gitmek ve ruhlarına fatiha sunmaktır. çünkü duatepe bir anıt.. orada mezarlık yok. en son 21 yaşında şehit olan kardeşimiz de şu an cebeci şehitliğine getirilmiş mesela.
http://www.beyazgazete.com/video/201...gi-kanald.html
ne dersin kadir abi ?
http://www.facebook.com/?ref=home#!/...=1295006050827
izleyipde tüyleri diken diken olanları beklioruz
RACE WERKS
Arkadaşlar ben Cebeci Asri fikrine pek sıcak değilim nedeni ise arabaları içeri sokamıyacaz,sağ sola çekecez,çinçinin apaçilerini az çok tüm tr.biliyo yem olmayalım..Orhan'ın eklediği sakarya şehitliği iyi derim ama tabi kararı çoğunluk ne diyosa onu yapalım.. Şehir içi buluşma fikri bence daha iyi nedenine gelince madem tepki amaçlı bir konvoy olacak sadece polatlı görmesin Ankaradanda bizim haricimizde belki katılan olur merkezi geniş otoparklı yer için fikirleri alalım...
cebecide araçları koyacak yer imkansız
araç parkı konusu doğru sıkıntı olur ama buluşma şehir içinde olursa ordan polatlıya gidilirse katılımda daha iyi olur
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
Hangı sehıtlık bır onu kararlastıralım o zaman ben hıcbırının yerını bılmıorum..
KA Style
istanbulda trafik ekipleri park yapılmayan heryeri açıp park yaptırdı. ankarada da böyle bir müsama gösterilirse ve park yeri bulunursa cebeci şehitliği adı "şehitlik" olan tek şehitlik sanırım..
evet orhan abi haklısın karşıyaka tam şehitlik değil ama orada da şehit yatıyor. cebeci ol(a)mazsa karşıyaka olsun da fatiha okumadan geçmesin derim. hem karşıyaka da park sorunu da olmaz sanırım..
ben emniyetteki arkadaşlarıma durumu ileteyim birazdan. onlar bi araştırma yapsın..
yanlış hatırlamıyorsam burak (serence), sizin şu eve hırsız girme durumunda sen emniyet müdürü ile görüşmüştün .. ne dersin bu konuyu açsan yardımcı olur mu sana ?
Toplanma yeri olarak Acity yanı geniş otopark müsait gibi,
ordan Cebeci Şehitliğimi olur,Polatlımı oraya doğru konvoy yaparız..
1-chiefkadir
2-by_BuRoCk
3-TolgaEsentepe
4-06ZYV65
5-CGTY
6-alp1903
7-fangio
8-Serencebey
9-R-Turbo
10-lnd_samet
11-bladerk
12-tender06
13-Chatin
14-slayemre
15-On3R
16-YuSuFJaN_K
17-Gürsel Kaynak
18-oğuzk
19-makif
20-Orhan
21-Keaae92corolla
22-zafer_0403
23-cessancem
24-WhiteRC (Emre Demircan)
25-Doğukan
26-paşa
27-G60
28-MeRTCaN
29-krc__63
30- Japan vs Germany
31- bmw e30 -bmw e39 kadir görkem (kılıtsız kadir )
32- ArMy
Cebeci askeri şehitliği daha uygun....Google maps'dan bakınca otoparkı da görülüyor..
Şehir içinde bir buluşma noktasında toplanılsa çok daha büyük ilgi çeker,yankı uyandırır ve Anıtkabir ziyareti de gerçekleştirebilriz..
Toplanma yeri olarak Acity açık otoparkı yan kısmında geniş asfalt alan mevcut orası olabilir.Devamında şehir turu atıyor misali cebeciye gidilir..
Her halukarda Ankara'ya dönüşümde sorun olmaması neticesinde ben ordayım..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)