Bayrak sorun değil avm lerdede satılıyor alınır sticker meselesini nasıl çözeceğiz yada sticker istiyormuyuz
Bayrak sorun değil avm lerdede satılıyor alınır sticker meselesini nasıl çözeceğiz yada sticker istiyormuyuz
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
haklısın hatta kendiside katılırsa daha güzel olur fiyatını söylerse buluşma yerinde hallderiz
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
e30cular gelirse kaza riski artar konvoyda
Ben comboyla gelirsem kaputa bir bayrak,büyük bulursam tavana bağlıycam birde
Aslında tanıdık biyer varsa toplu Bayrak şeklinde bir tsirt yaptırılabilir. misal kırmızı t-shirt üstüne beyaz hilal ve yıldız şeklinde. kesin alacakların adları alınır ücret düşük olduktan sonrada herkes alır gibime geliyor.
![]()
feel is everything
geçen sene kürşat ve ben cebimden yaptırttım tshirtleri 450tl ye mal oldu toparlamayı gözü kesen varsa yapan yerle irtibata geçmenizi sağlarım
RACE WERKS
geliyoruz tabı ya gelmezmıyız hadi arkadaşlar HONDA TEAM
kadir abi
şehitlikten sonra anıtkabir yapabiliriz. bundan önce opelim.net olarak buyuk bir katılım olmuştu ve anıtkabir görevlileri cok yardımcı olmuştu park konusunda .. şehitlikten yine kornalar eşliğinde anıtkabirde bir saygı duruşu ve anıtkabir önünde toplu fotoğraf ile güzel günümüzü orada noktalayabiliriz.
t-shirt üstteki gibi mi daha iyi yoksa böyle mi ?
![]()
Çeto,Anıtkabire başka zaman gideriz,bu org,amacı şehit ailelerıne destek olmak ve artan teröre tepkı ..Şehitlik ziyareti sonrası arkadaş grubu olarak gitmek isteyenler tabıkı gitsin
T-shirt konusuna gelınce zaman daralıyor ben p,tesı gn,md ıle konuşacam okeylerse alırız parayı yaptırırız yok olmaz derse bı kışı bu ışı ustlensın para toplayalım ıstek sayısına göre ahmetlerin yaptırdığı yerde geçen seferkının aynısını yaptırırız..
tamam o zaman şehitlik sonrası dagılıyor muyuz abi ?
istanbul örneğini ileteyim ki.. şehitlik önceki tam bir derli toplu olunamadıysada şehitlik sonrası bağdat caddesi ozellikle bütün halkın gordugu ve alkışladıgı ve herkesin birleşerek başladığı bir konvoy olmuştu.
şimdi kpss yi goz onune alırsak asıl kalabalık şehitlikte ortaya çıkabilir. benim goruşum orada tam herkes bir arada iken birbirini takip eden bir konvoy yapmak..
ama genel kanı acity den şehitliğe kadar yeter derse tabiki genelin istediği olur.
t-shirt de ise baskı buyuklugu maliyeti arttırıyorsa buna yonelebilriz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)