arkadaşlar buraya yazmayan çok insan gelecek güzel ve bize yakışan bi organizasyon olacak![]()
arkadaşlar buraya yazmayan çok insan gelecek güzel ve bize yakışan bi organizasyon olacak![]()
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
yarın görüşmek üzere![]()
Umarım yarın yeterince kişiye sesimizi duyururu ve almınımızın akıyla başarırız bu işi. Birde medya kuruluşları ilgi gösterirse harika olur..
sabah 10da iş nedeniyle istanbula doğru yola çıkıyorum muhtemelen yolda sizleri göreceğim ama malesef katılamıyorum![]()
(2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????
Subaru'da boost sorunu var, 20 psi civarını yazmıştım, alt devirleri yazmadım dolayısı ile fakir kalır, Ruf'un da çıkmaya mecali yok daha adam gibi ayar yapamadım, ben dizel spec geliyorum, clio sümbül 65 hp
Cagatay ankaray ile bahçeli durağına gelirsen alırım seni. Ben Or-An sitesinden aşağı ineceğim, eğer konya yolu vs tarafında olup da arabası olmayan olursa alırım. ihtiyacı olan cep telefonunu ö.m olarak atsın bana, sabah 9 da kalkacağım, 9:20 gibi evden çıkarım.
gürcell allah seni bildiği gibi yapsın yürümeyen subaru istemiyoruz
uyandım traş oldum hanım çayı koydu kahvaltı yapıp çıkacağım güzel bi gün olacak![]()
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
HER GEÇEN GÜN BİR YENİSİNİN EKLENDİĞİ ŞEHİTLERİMİZE, SAYGIMIZI BİR KEZ DAHA YİNELEMEK İÇİN BURADAYIZ.
KURTULUŞ SAVAŞINDAN BU YANA BU TOPRAKLARI CANLARI , KANLARIYLA SULAYAN ŞEHİTLERİMİZE BİR FATİHA İÇİN BURADAYIZ.
ANA HABER BÜLTENLERİNDE GEÇEN 45 SANİYELİK ŞEHİT HABERLERİNE ALIŞMAYACAĞIMIZI SÖYLEMEK İÇİN BURADAYIZ.
TERÖRE KARŞI HER ZAMAN BİRLİK OLDUĞUMUZU GÖSTERMEK İÇİN BURADAYIZ.
UNUTANLAR UNUTMASIN ! ARTIK ANALARIMIZ AĞLAMASIN DEMEK İÇİN YİNE HATIRLATALIM Kİ;
BİZ HEP BURADAYDIK ! EBEDİYEN DE BURADAYIZ !
HAKKIDIR HÜR YAŞAMIŞ BAYRAĞIMIN HÜRRİYET
HAKKIDIR HAKKA TAPAN MİLLETİMİN İSTİKLAL !
yola çıkıyorum...
ekmek almaya giderken sabahın köründe ayak bileğimi çatlattım o yüzden gelemiyorum![]()
![]()
ayagımdan daha cok katılamadıgıma üzülüyorum.. şimdi daha yeni eve girdim..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)