Benim arkadaşım bu arabayla ilgilendi vaktiyle
Ön tarafında boyanan ve değişen parçaların olduğu söylendi dod tarafından (spesifik hangi parçaların boyanıp değiştiğini hatırlayamadım şimdi)
Sahibi sadece boya olduğunu söylemişti. (aynı arabanın sahibindende ilanı vardı)
cız plakanın bundan 1 sene önce de ilanı vardı. satılmadı nedense. yine de kapsamlı baktırın derim ben. hayırlısı olsun
always AT by AT
Bundan 1 veya 1.5 sene önce baska bi forumda bu aracın kazalı fotoları vardı sanırım yanlış hatırlamıyosam plakadan cıkardım bende tramer e bi msj atsan cıkar sanırım
telefonda ön tampon dışında hiçbiryerinde boya yok diyor adam birde başka tavsiye edebileceğiniz fn2 varmı arkadaşlar
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...acilllll/detay bu aracla ilgili bilgi aldım dod dan çamurluk kapı kaput tampon boyanmış ve debriyaj bitikmiş sizce alınırmı eğer alınırsa fiyat ne seviyede olması lazım değişen yokmuş bu arada expertiz görevlisi söyledi
biraz daha limitleri zorlama imkanınız var ise 50 üstünde bi kaç güzel araç var
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
43 e bile mırın kırın yaptı debriyajı değişmiş bakımı yapılmış ama doğuşun expertizi debriyajı çok sert değişmesi lazım mutlaka diyor adamda faturası var değiştrdm diyor anlamadım nasıl işse bide bakımı yaptım dedi exper onada kayıtlarımızda gözükmüyor bakım yapılmasını tavsiye ediyoruz dedi experle araç sahibi ters düşüyor söyledikleri
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)