tymu hep son dakika golü atar.hiç erkenden belli olmaz onun işi.hep son dakikaya kadar bakarız der:D
Printable View
tymu hep son dakika golü atar.hiç erkenden belli olmaz onun işi.hep son dakikaya kadar bakarız der:D
duruma göre bakacaz artık ben size haber veririm :)
hahahahshahshahshash lan tymu yazmamıza ragmen aynı seyı soledın :D
öyle ben menderese saat 8 de gitmiom gençler ayık olun iş güç var :D
düşer tabi herkes 3lt yakmıo 100km ye :D
hangi gün saat kaçta acaba uyarsa bende gelirim neden olmasın
hımm sanırım gelememe durumu var cumartesi iş yerlerini 8 gibi kapıyorum bakalım erken kapatırsam gelirim ama bide ben her gelmeye forumun alt garajında arabamı kaybediyorum düşünün tam neresinde olucak :D
bende tam yeri bilmiyorum ama yazar arkadaşlar...
kamer benim kelebeği naptın nettin:)
umut saat 7de kamerler cıkacaklar burdan.. gel sende erken cık biraz kankine bırak dükkanı :D
go kart yanı olucak dıe soylenmıstı ama daha net olarak yazarlar ;) gorusmek dılegıyle
olum babam rusyaya hazırlık yapıyor iş yerine mi bakar ehuehue bakalım şaka bir yana gelirim sanırım ve hatta kankimi bile yanımda getirme ihtimalim büyük :D yanlız gene diyorum arkamdan gelmeyin gençliğinize yazıkk ciğerinize yazık buram buram 10-40 diyorum başka bişi demiyorum ahaha :D
hahahah dimi lan adam rusyaya gidecek sende arkanda kara dumanla gezzz burdaaa.:D yazık lan bizee valla yazık.al kankamı gel.ortam yaparız biraz.nede olsa adam karizmaa.bizede bikaç celfin düşer belki yanında gezersek
Forumun en üst kat otoparkı gece geç saatlere kadar açık oluyor. Kapalı otoparkta buluşursak forum kapanmadan çıkış yapmak zorunda kalırız. Bu sebeple en üst kat otoparkta buluşuruz. Araçların rahatça sığabileceği, uygun ışıklı bir yere park ederiz araçları.
Gelmek isteyen herkesi bekleriz, ne kadar kalabalık bir buluşma olursak o kadar mutlu oluruz. :)
guzel guzelll ;)
yarın konusım tekrar bızımkılerden daha gelen olur belkı.
kamer benim vites körüğünüde getirmeyi unutma :D:D:D olurmu eli dolu gelicen anlaşılan :D
bende geliyooreee fekat chevy ilen ***** oğlan hala küvezde :D:D:D:D:D
Ozaman bir güncel daha çek Can kardeşim :) tatil tarihlerinde yaptığım ufak ayarlamalar sonucu bende cumartesi akşam neresi diyorsanız orada olacağım ;) biz büyük ihtimal dou ile buluşup (Ben tömük-Gondoldayım) ordan beraber 2 araç geleceğiz o ve ben..
Cumartesi günü formun en kalabalık oldugu gündür ve saat 20de otoparkta boş yer olacağını zannetmiyorum!!! carefur daha mantıklı bence;)
Haksız değilsin İhsan abi... Carrefour olarak değiştirsek mi? En başlarda 5-6 araç şeklinde plan yaptığımız için forum uygundu ama araç sayısı cidden arttı. :) Carrefour şeklinde güncelleme mi yapsak? Zırt - pırt bişileri değiştiriyoruz hoş olmuyor ama :D o gün orada herşey yolunda gitsin istiyoruz. :)
bende onun için dedim yani eğer 5-6 araçtan fazla olursak, çok zor yanyana yer bulmak o saatlerde formda, siz bilirsiniz benimki sadece bir öneri;)
benım tercıhhım forum ama sız bılırısnız..
forum otoparka nezaman gitsem arabayı kaybediyorum.çok düzensiz bi otoparkı var.tam neresinde olacaksınız.ben tömükten gelecem,40 saat sizi aramayim orda:D
aslında dogru soluyor ıhsan.ama cok degıstırdık karışıklık olacak.forum olarak kalsın olmazsa herkes zamanında gelırse hemen cıkar gıderız.yemek yemeyın gençler aç gelcez:D
forum alt kısmın otoparkı olsun oraya çok parkeden olmuyor;)
kaçta kapanıor kapalı otoparkı