erhan abı sen nıe gelmıon ya
Printable View
erhan abı sen nıe gelmıon ya
ben cao ile beraber mezitlide olacam:D akşam uğrayacaz yanınıza 9gibi geliriz.güzell olacak güzelll.dede de gelecek muhtemelen.
çağdaşla gelecegın bellı 8 yerıne 9 da gelıon buyuk ıhtımalde sonunda bızı ekersınız:D
dede kesın gelıor bu arada
bi ihtimal
yok artık daha neler metın.gelme olm sen
ıhtıyar sende gel :D (metin)
Dr059 focus tdci
Servet cbr125
Hasan focus sporttrend
Guncel...
bende cıktım gorusurz gencler
walla mersin mersin olalı böyle buluşma görmedi gelen bütün arkadaşların ayaklarına sağlık herkesle tek tek ilgilenemesekte bir kusurumuz olduysa affola denemelerimizdeki engin nin araç mükemmel ötesi kardeşim allah kazadan beladan saklasın maşallah dielim dogu kardeşimin arabasıda dizele inat şahane gidiyor onda bin kere maşallah duyduğuma göre kamerde yardırmış :D:D:D dobloda agırlıgına ragmen ii gitti ve daha gidişini göremediğimiz tüm araçlara maşallah herkese ayrı ayrı teşekkür ediyoruz bizi kırmayıp geldikleri için....
Biz teşekkur ederız kardesım sizlerinde emegınıze saglık sızlerı tanımak cok guzeldı sizlerinde araclarınızada tekrar massallah tekrarlanması gerek mutlaka bukez bız sızı adanaya beklerız tantunı yedık bırde kebab yıyelım :D herkes msjlarının altına msnlerınıde yazarsa cok guzel olur msnden de gorusuruz bundan sonra :icon_tup:
Güzel geceydi herkesin ayağına sağlık...
Gelen herkese ayrı ayrı teşekkürler. Çok güzel bi gündü. Misafirlerimizi iyi ağırladığımızı düşünüyoruz kusurumuz olduysa affola. Herkesin araçlarına maaşallah şimdiden.
herkezee tek tek tesekkur ederımm hpınızden allah razı olsun benı mersınde yanlız bırakmadıgınız ııcn cok tesekkur ederım guzel bır organızyasyon olsun hepsınızden allah razı olsun dogu kardesımın dıesell cok guzel yuruyor vti ler falan masallahh tekrar cok tesekkur ederım yakın bır zamanda adana olucam fotoları beklıyourz :D sızlerle tanısmak cok guzeldı gurur verıcıydı benım ıcın ıyı varsınız tesekkurler mersın adana gazı antep :)
Gelen herkese tek tek teşekkür ederim. Bizi kırmayıp Adana'dan kalkıp gelen abi ve kardeşlerimize ayrıca teşekkür ederim.
Hiç bir sorun yaşamadan kazasız belasız dolu dolu bir gün geçirdik. Ben bu kadar aracın gelmesini beklemiyordum açıkcası. Kipa otoparkta 25 tane filan araç vardı sanırım. Elimden geldiğince gelen herkesin aracını fotolamaya çalıştım. Gözden kaçanlar, unuttuklarım filan varsa kusura bakmasın. İnşallah yine buluşur, yine sohbetimizi eder fotoğraflar çekeriz.
350 küsür tane foto bende şu an bir bölümünü (flu çıkanla vs) ayıkladıktan sonra foruma eklemeye çalışacağacım.
Hepinize tekrar teşekkür ederim. Seviyoruz Çukurova buluşmalarını. :)
Bende sizleri seviyorumm :D
gerçekten harika bir buluşmaydı
gelen tüm arkadaşların ayaklarına, fotograf sanatçımızın da :)) ellerine sağlık güzel kareler yakaladığına eminim
tekrarlanmasını dileriz her zaman bekleriz...
ugurcan bekliyoruz fotolarını gelemedik :D
aksiyon videolarıda varmış ekleyin çekinmeyin :D
keyifli bir akşam oldu gelen herkesin ayağına sağlık, en kısa zamanda adanada görüşmek üzere;) eyvan kebap forever:D
gelen herkese tesekkurler ugur fotoları bekliyorum :D
ben burdaykeb bı go kart yapalım :D
çok keyifli bir geceydi, tantuni mevzuu ayrı bi keyifti bu geceyi güzel kılan herkese çok çok teşekkürler. uğur ve murat kardeşlerim ilginiz ve alakanız için ayrıca teşekürler :) melii gecenin bombasıydı :D:D uğurcum fotoları en kısa zamanda bekliyoruz sanırım kamerde de baya bi poz var. en kısa zamanda iade-i ziyaret isteriz :D:D:D bahadır abinin dediği gibi eyvan forever :D:D
Eksik ya da kusurumuz olduysa affola. :) Elimizden geldiğince bir şeyler yapmaya çalıştık. Adana organizasyonunun saat ve tarihini belirleyin, gelmeyi çok isterim.
Fotoğrafların boyutu 8.0 mb filan olduğu için yüklemek zaman alıyor ama çoğu gitti azı kaldı. Akşama çıkar tüm fotolar. :)
evet her ne kadar erken ayrılmıs olsamda gercekten guzeldı :)
Totalde 84 adet foto yüklemiş olucam ve hepsi orijinal boyutunda. Daha önce uyarmış olsan sabaha kadar foto yüklemekle kasmazdım be Tymu. :D (Ayrıca gelmedin, yakışan olmadı yani.:D)
Fotoları photobucket üzerinden yüklüyorum, foruma eklediğim zaman boyutu aşırı büyük olmazsa sorun yok. :) 1 saat sonra filan konu açar tüm fotoları aktarırım.
Buluşmaya gitmeyen ama sizi uzaktan izleyenler var..Dedikodu yapmışlar :)
Ben her zaman bombayim :D
ben burdayken bı go kart yapalım :D
mersinli kardeşlerime teşekkür ediyorum herkesle tanışamadık ama güzel geceydi b18e denk araç yoktu ama :D:D:D:D maşallah araçlara güzel denemelerdi
Arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ederim gerçekten harika bi akşam oldu :) Roll organizasyonunda beni kırmayıp dedigim düzenle yola cıkan arkadaşlarıma cok teşekkür ederim.. Fotolar için ugurcana misafirperverlik için tüm mersinlilere cok cok teşekkürler :) Arabam kondisyonundaydı dün akşam bu da gecenin en güzel olayıydı sanırım :icon_tup:
go kartıng yapak yaww :D
Allah rızası için şu adamı karting'e götürün rüyasındamı görmüş ne yapmış tutturmuş bi go kart :D:D
Melii abi yarın gidiyorum sınavlara yoksa yapardık :D