22:00 kapanış şimdi aradım sordum;)
Printable View
22:00 kapanış şimdi aradım sordum;)
tamam ya sorun olmaz o zamankapalı otoparkı duracagımız 20dk fln oda herkesın toplanmasıı beklemek
fortum kapalı otoparkta foto çekince güvenlik caz cuz edio dergiye ben araçları çekerken orda çekmiştim bi sürü laf döndü dövecektim :D
mersiindesiniz kapali otoparkla ne isiniz var guvenlikle muhatap oluyorsunuz sahilde bir yerde bulusun hem guzel karelerde orataya cikar deniz felan ;) ben gelemiyorum ama karismis oldum :D:D:D
bende forumda olursa gelebılıorum :S
Bence en güzel yer kipa:) kocaman açık otoparkı var. hemde orda gitmişken saat geç olmadan fotoğrafta çekeriz. kartingde driftte yaparız:D
mantıklı aslında.kipanın aydınlatmasıda güzel diye biliyorum. şu meşur karting kipadaysa eğer oraya gidelim.herkez yan veriyormuş.birazda bi salalım arkamızı(bendeki bu cüsseyle yan verirse tabi:D)
yorgun ıt yatagı olan forumda olmasından iyidir bencede kıpa mantıklı bır karar ;)
ben vazgeçtim gelmiyorum
ya arkadaslar forumda duracagımız 20 dkdıyorum yaw.orda sadece bı araya gelıp cıkacazçorda foto fln cekmıcez yaw.
haftasonu yagmurlu gozukuyor.yazın ortasında yagmur nasıl yagıyor anlamıyorum ya.
Arkadaşlar tamam forumda buluşalım. Orada buluşuruz gelmeyenlere telefon ederiz falan daha sonrasında istediğimiz yere geçeriz.
Bu arada doğu Atabey falan tömükten gelicek. tömük tarafından gelicekler onlarla gelebilirler.
Aslan senin numaran yok bende bana bi ulaşsana sen :)
Nerede yapalım, en son karar ne olsun şimdi? Kipa ve Carrefour Forumdan daha mantıklı alternatifler aslına bakarsak.
Aslan sen neden gelmiyorsun? :)
Uğur msndeysen gelsene bi konuşalım..
Ctesi akşamı Forum otoparkında park yeri sıkıntısı yaşamamak için buluşma yerini Kipa Otopark Karting yanı olarak değiştirdik.
Bu sefer son, bir daha değiştirmicez. :D İşin şakası bir yana sürekli bir şeyleri değiştirdik ama maksat o gün orada canımız sıkılmasın. :)
Valla ben DOU ile geleceğim için sorun yok :) neresi olursa geliriz beraber. Tek sorun benim arabanın fotosunu soldan çekemicez :( bugün yıkatayım dedim yıkamacıda dururken geldi biri patlattı sol arkadan. stop kırıldı çamurluk hafif göçtü felan :( neyse yinede geleceğiz söz verdik ve orda olacağız tömükten gelecek olan varsada alabilirim ben Gondol Tatil Köyündeyim bilginize.
valla bende gelmek ıstıorum da forumdan daha farklı bı yere gelemıorum ***** babam yurt dısında .. :(
elpadre mersınde :D
mersın tayfasıı ozelden pm atarsanız bulusma yrını ve saatınıı tam yazarsanız pm yoluyla glmk ıstıyurm :)
Abi cankucukdogan@hotmail.com ekle görüşelim ;)
walla bi daha değişirseniz kafa göz dalarım.ınsallah geleceklerın yarısı foruma dıger yarısı kıpaya gıtmez:))
Kamer güzel diyorsunda yer sıkıntısı çekmemek için böyle bişeyi daha uygun gördük. Böylesi daha iyi olucak inan bana :))
arabasında tup olan kac kısı varkı zaten saat 10 a kadar asada olsak 10 ndan sonra yukardada kımse olmıcak forum kapandıgı ıcın 9 9.30 gıbı cıkıp yerlesebılırdın tabı karar sızın
Öyle deme vardır illaki modhib. Kipaya neden gelemiyorsun sen ?
Valla kipa çok daha büyük geniş ve sakin. nerden baksan 15+ araba olucak forumun etrafı çevresi trafiği falan hiç riske gerek yok. Onun için kipa çok daha rahat. Gelirsen bekleriz gene. Yarın zaten bahadırlarla beraber olucaz biz. Ona söylersin o ayarlarsa ehliyetli birisiyle gelirsin ;)
Kamer bende geliyorum kardes beraber cıkarız burdan:icon_tup:
guncell.adanadan saat 7:00da cıkacaz gelecekler tam o saatte beyazevler çıkışının orda olsunlar.otobana girmeden yol uzerınde bekleyın.7:15te hareket.:) 05552961078 numaram. Bişi olursa ulaşırsnz.. Hadi bakim güzel bi buluşma olsun
şansımın içine.... marş motorunu yedim bugün :S
Geçmiş olsun.. Evet arkadaşlar çok güzel bi buluşma olucak inşallah. ;)
sımdı yer kıpa acık otopark mı kapalı mı saat 8 dımı :D