......
WTF !!!
fenaa
Yaa bu film dizi her neyse konusu açılınca fragmanı filan izleyince beni bi gülme alıyoHalim çetin bari şunlara harcadığın paraları bize dağıtta sen o zaman nasıl filmler dönüyo rollinglerde onları izle
![]()
demin eve gelirken sahilde çengelköyün orlarda bi yalının garajında çekim yapıyorlardı mavi lamborghini diablo ile, ne cıkcak altından bu dizinin merak ediyorum
......
photo shopta kullanmayı bilmiolar yaa ahahahhahahabrian ın gömleiyle saçı arkadan hafif sırıtmış ilk fotoda
![]()
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
elima kamerayı alıp. hızlı bi cam carla hd videolar çeksem, bundan daha güzel daha gerçekçi daha heyecanlı olur + birde %100 orjinal![]()
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
Bari bizi rahat bıraksalar sokmasalar o burunlarını, kurcalamasalar!
Bu dizi çıktıktan sonra polislerin gözünde ne hale gelicez Allah bilir.
Aha buda onlardan! Egzoz-film-tampon yakalayın!
Senin nasıl professionellikte nekadar emek ve para harcayıp, çıkardığın proje değil önemli olan. Önemli olan egzoz-Film-tampon varmı aga! Bağlayın! olcak
Walla Bu dizi İçin Beni Çok Çağırdılar ama Gitmedim Beniyikide gitmemişim baksana reklam olucaktık
şuana kadar 2 dizi için gitmiştim Birinde Buğra Akpınarı Kıramamıştım Diğerinde İse Kadir Tunceri,Buğranın Çektiği Kaşarlı Dürümn Devamı Gelmedi KAdir Tuncer İçin Gittim Adanalı Çekimi İse Bir Faciaydı Yüklü S2000 İle 110 Hp otomatik 307 ile kalktım
S2000'e Kafa Gösterdim de Sonra Çektim gazı
Buarada Bu meganeyi Kullanan KEsin Aracın kendsi Sahibi Düz Yolda Sağ Sol Yapma Hastalığı var çünkü
![]()
Tamamen bullshit, tamamen fuzuli , tamamen gereksiz. Kangoo ne ya, megane ne ya? Paranız mı yok, 15-16 liraya impreza var, vti var, ne bileyim s13 var, alın onları gösterin bari. ATV yayınlar bu diziyi bence, 3 bölüm yayınlanır sonra yayından kaldırılır. Sadece biz değil, menapoz teyzeler de rtük'ü arayıp ihbar ederler "çocuklarımıza kötü örnek oluyolaaaaar yetişiiiin!" diye...
saçmalıklar bütünü![]()
-34 BF 5098 06 S2000 (New)EKN GARAGE
-07 DDL 55 08 CZT(Old)
-35 CZT 03 06 CZT(Old)
Görkem YERLİ
kurtarın biziiiii yetkililer bişey yapsın idam geri gelsin bu diziyi bu fragmanı yapanlar idam edilsin yakılsın külleri denize atılsın hatta aya götürülsün
her diziden örnek çıkaran ilkokul gençliği bu diziden sonra da babasının aracını alır sokaklarda roll ,drag yaparlar herhalde![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)