eğer dediğin gibiyse hiç sigorta şirketinede ayar çekmeye çalışma. Direk git mahkemeye tazminat davası aç. haklısın zaten kazanırsın muhtmelen.
eğer dediğin gibiyse hiç sigorta şirketinede ayar çekmeye çalışma. Direk git mahkemeye tazminat davası aç. haklısın zaten kazanırsın muhtmelen.
öyle saçmalıkmı olur yaa
eskiden beyanla iş yapmazlar tutanak isterlerdişimdi tutanak var ödeme yapmıyolar
peki nasıl hasar olursa ödeyeceklermiş ?
gecmıs olsun umarm sorunuz cozulur gunes sıgorta olusu olayı bıraz zorlastırıyor anadolu vs olsa asla bole olmazdı
memlekette o kadar çok prosedür var ki insanı bezdiriyor remsen. teknoloji geliştikçe prosedürler ve uygulamalar bizim takip edemeyeceğimiz hale geliyor. haklısın haklı olduğunu herkes biliyor ama sonuç almak hiç te kolay değil.
Arkadaşlar sigorta şirketinin bir suçu yok. Maddi hasarlı kaza tutanağı doldurulmuş anladığım kadarıyla. Fakat şoför saklıyor kaza yaptığını muhtemelen. Olay burdan patlıyor öncelikle o aracın kayıtlı olduğu şirket ile görüşmekte fayda var. Mahkeme yoluyla da olur ama süreç uzar.
güneş sigortaya lanet olsun ben S class pert ettıgım zaman 4 ay parasını vermedıler hala dayı derken zorla aldık, Olcay geçmiş olsun allah sabır versin ....
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
anlaşmalı tutanak var elinizde sanırım.
bütün pislik de kamyoncudan çıkıyor anladığım kadarıyla. şirkete kaza yaptığını bildirmemiş.
ama sonuçta tutanak varsa elinizde resimlerle birlikte yeterli kanıt oluşturur. sigortada şansınızı deneyin. olmazsa mahkemeye başvurun. geç olsun güç olmasın bizim olsun düşüncesiyle en ufak vidasına kadar temin edin.
bu arada geçmiş olsun allah tekrar yaşatmasın
Clio 2001 1.4 RXT SoldVolvo C70 2.3 T5 Sold
sigortadaki o şahsa ulaşmaya çalışıyorum bi türlü ulaşamadım yarın ilk iş oraya gitmek olacak. önce bi yuzyuze bi görüşiim bakalım. ikna olmazlarsa direk mahkeme işlemlerini başlatırız o zmn. peki mahkeme sürecinde aracı yapan servis bu tutarı bizden istemeye devam edecek onu ne şekilde çözümleyebilriim?
iyide olcay bu servis arabayı sigortadan onay almadan mı yaptı ?
szin aracın kaskosu var mıydı?
kaskonuz yoksa o süreci donduramazsınız servis beklemez yani.siz ödemeyi yaparsınız daha sonrasında mahkemenin kararına göre ödeme sizin hesabınıza çıkar
eksper onay vermiş rapor hazırlanmış onay verilmiş araç yapılmış servisin senle daha ne işi var ben onu anlayamadım ...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)