Ben detayını bilemem Öykücüm gördüğüme yorum yaptım sadece. Gerçi senin anlattığınla araç sahibinin söledikleri tam uyuşmasada problem teşkil etmez.
Neticedir önemli olan. Sonu iyi olsun yeter. Biz gurur duyarız sadece, yorumlar daha iyisi olsun die, kötü anlaşılmasın. Biz bu işler gelişsin, millet arabasına incik boncuk takmanın ötesine geçebilsin die uğraşıoruz yıllardır. Bilen bilir tabi orasını. Milletin arabasını boklayan yavşak vosçulardan değiliz allaha şükür. Bu aracın ön çamurlukları bile millete baya dert oldu bi ara biliosun..emirhan sph´isimli üyeden Alıntı
Biz bu araci ogrenci isi kendimiz surunerek yaptigmiz icin emegi kendimiz verdik. Parasini verip emek harcatmadik. Gerci onuda denedik ama pek bsi fark etmedi O yuzden cok emek harcadik dedim Olabildigince duzgun yapmaya calistik hersey imkan meselesi. Paramiz adam gibi olsaydi komple motoru herseyi sokup sadece kup olarak boyatmasini bizde bilirdik Elimizden tutan yada uyaran kimse olmadi bizdende bukadar geldi napalim. Boya gelen kisimlarda zaten sifir alindi ole kalmicaklarDaha iyisi olmayacak cümlesi biraz fazla iddialı sadece, piyasada yakından görmediğin çok araç var diip kapatalım bu konuyu..
Saygılar bizden..