User Tag List

Sayfa 6/10 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
183 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Poliste Mini Cooper Devri.

Sierra Rs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    En kötü,en bakımsız,en haşat polis arabaları maalesef beyoğlundan çıkıor,ben bu minileri 5-6 ay sonra düşünemiyorum

KUPON7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence GP alınmalı,hem hızlarıyla herkesi yakalayabilirler;hem de arkadaki roll barlara kelepçeyle bağlayabilirler
    Dünya uykudaki kişinin gördüğü rûyadır...

merve
    Misafir
    Alıntı Göki,ZD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olmamış ne gerek var diyenler neye istinaden diyorlar açıklayabilirler mi ?

Gayet şık olmuş, ha daha geçerli şık oturaklı bir araba olsaydı daha iyi olurdu..
    mesela ben sünnet çocukları gibi olmuş derken,burdaki çoğu kişinin aksine polisleri coopera yakıştıramadığımdan değil, cooperı polislere yakıştıramadığımdan söyledim.. bana göre çok ciddiyetsiz bir görüntü olmuş,sizinde söylediğiniz gibi daha oturaklı bir araba olmalıydı bence. ama ben cooper sevmem, bu düşüncem ondanda olabilir.

cRc Ramo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    madem sokakların darlığından böyle bişey yapıldı neden smart almamışlar o sokaklarda en kullanışlısı smart olurdu şahsi fikrim

ahmetuygur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok güzel olmuş bence sonucta taksim meydanını 1000lerce turist ziyaret ediyor o eski renault tofaşlar geri kalmış bir ülke görüntüsü sergiliyor tabi bu sadece polis araçlarıyla değil otobüs metro vs de güzelleştirilirse hoş olur kanımca...

Polis artık taksim meydanında taskınlık yapanı nezarete götürmesine gerek yok arka koltuguna atsın mının koltuguda en gerıye ceksın nezaretten beter valla
    Alıntı hantypR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sevgınıze layık olmaya calısacam

clioGT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araç her ne kadar sempatik olsa da, polis o kadar sempatik değil...

gereksiz olmuş bence
    seni unutmayacağız...

www.hilmisenlen.com

clioGT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı said_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    niye cooper diyen arkadaşlar polis gidip seçmez kim hibe ederse ondan alır
    hibe değilmiş diye okudum başka forumda ben
    seni unutmayacağız...

www.hilmisenlen.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3yıl sözleşme imzalanmış diye izlemiştim haberlerde.hibe edilmemiş.

drn106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bassınlar cezayı suçsuza günahsıza, ardından mini'lerle hava atsınlar..

Mini'den inen polisin vatandaşlara sergileyecekleri tavrı düşünemiyorum, Toros'tan inerken bile kendini vatandaştan üstün görüyorlarsa, Mini'den indiklerindeki surat ifadelerini tahmin edebiliyorum.

ulasoztas1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dün gördüm ve çok şaşırdım. Aslında düşününce polisin altında yeni ve güzel bir araç görmek gayet güzel ama madalyonun öteki yüzünü bilemeyiz..

'Araçların maliyeti 50bin TL' gibi yazı okudum,ayrıca benzinli olduklarını düşünüyorum yani masraflarıda fazla olucaktır bu yüzden saçma olduğunu düşünüyorum...

powERS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sivillere verseler anlarimda. N ise yaricak resmii polis arabasi. Hm kucuk. Hem polis torosa sahine aliskin ne bilir miniyi. Burda polisleri asagilamiyorum ama yarin bi gun o miniler akvaryum olur...
    Yedek parca desen zaten sikinti..

Kimlerin cebi doluyo acaba gene.!!!

akbaba78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iyi iste bizden hayvan gibi vergileri alsinlar ondan sonra miniye binsinler

ismailozkan_01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar bu cooper olayı neden gerdi ortamı bu kadar anlayamadım . emniyet mensubu olarak gerekli açıklamayı ben size yapayım içiniz rahatlasın o zaman . o araçlar vergisiz bir şekilde bankaların devlet memurlarına maaş promosyonu adı altında memura vermesi gereken paranın emniyet teşkilatı tarafından değerlendirilmesi ile alınıyor yani normal bir öğretmene yılda maaş promosyonu olarak misalen x tl yatarken benim bizzat hesabıma 6 ayda 50 tl olarak yatırılıyor geriye kalan promosyon paraları polis memurlarının imzaladığı promosyon sözleşmesince emniyet teşkilatına hibe edilmektedir bu araçlarda devlete alındığı için en baz modeli ve vergisiz şekilde artı indirimli alınmaktadır başka bir şekilde ise hayır sever işadamlarımızın yaptığı yardımlar ve o yardımların değerlendirilmesi olarak alınır araçlar diğer avrupa ve amerika ülkelerinde lüks otomobiller polis otosu olarak kullanılmaktadır porsche veya lamborghini yada ferrari gibi bu araçlar memurlara zimmetlidir eski r9 larla karıştırmayın ve şoforleri ankarada ileri sürüş teknikleri kursu almaktadır 3 ay kadar . avrupa birliği diyoruz hep polise dem vuruyoruz ama onları hiç dinlemiyoruz ab standarında bu araçlar alınıyor cooper var nissan navara var insignia turbo var subaru impreza 2.0 r var edirne emniyetinde üst koruma araçlarını daha saymıyorum hepimizden alınan vergi bizden alınmıyor sanki biz vergisiz çalışıyoruz ? hepnize teşekkür ederim yoruma ve sorulara açığım hiç bir şey göründüğü gibi değildir arkadaşlar...

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ismailozkan_01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bu cooper olayı neden gerdi ortamı bu kadar anlayamadım . emniyet mensubu olarak gerekli açıklamayı ben size yapayım içiniz rahatlasın o zaman . o araçlar vergisiz bir şekilde bankaların devlet memurlarına maaş promosyonu adı altında memura vermesi gereken paranın emniyet teşkilatı tarafından değerlendirilmesi ile alınıyor yani normal bir öğretmene yılda maaş promosyonu olarak misalen x tl yatarken benim bizzat hesabıma 6 ayda 50 tl olarak yatırılıyor geriye kalan promosyon paraları polis memurlarının imzaladığı promosyon sözleşmesince emniyet teşkilatına hibe edilmektedir bu araçlarda devlete alındığı için en baz modeli ve vergisiz şekilde artı indirimli alınmaktadır başka bir şekilde ise hayır sever işadamlarımızın yaptığı yardımlar ve o yardımların değerlendirilmesi olarak alınır araçlar diğer avrupa ve amerika ülkelerinde lüks otomobiller polis otosu olarak kullanılmaktadır porsche veya lamborghini yada ferrari gibi bu araçlar memurlara zimmetlidir eski r9 larla karıştırmayın ve şoforleri ankarada ileri sürüş teknikleri kursu almaktadır 3 ay kadar . avrupa birliği diyoruz hep polise dem vuruyoruz ama onları hiç dinlemiyoruz ab standarında bu araçlar alınıyor cooper var nissan navara var insignia turbo var subaru impreza 2.0 r var edirne emniyetinde üst koruma araçlarını daha saymıyorum hepimizden alınan vergi bizden alınmıyor sanki biz vergisiz çalışıyoruz ? hepnize teşekkür ederim yoruma ve sorulara açığım hiç bir şey göründüğü gibi değildir arkadaşlar...
    madem işin içindesiniz o aracı alıcağına daha az yakan aynı ufaklıkda araçlar tercih edilse daha hoş olmazmıydı? evime hırsız girdiğinde karakolu aradıgımda benzinimiz yok ya siz gelin bizi alın yada sabahı bekleyin cevabını alan birisi olarak yazıyorum yakıt olayını? yoksa cooper az yakan bi araçmıdır bizemi yanlıs öğrettiler buyrun yorum sizin.

edit: tek kapı araç alcağına 3 tane motor alsa daha mantıklı iş olurdu soncda tek kapı arabanın neresine suçlu atıcaksn yada başka bişey?
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hemen diyeyim arkadaşım devlet benzinde sınırlmaya gitti haberin yok ama benim haftada 40 lt yakıt istihakım var devlet benim yakıt istihakımı düşürürse nasıl hizmet bekler devlet benim kullandığım araç hyundai accent 1.4 daha ekonomiki varmı ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hemen diyeyim arkadaşım devlet benzinde sınırlmaya gitti haberin yok ama benim haftada 40 lt yakıt istihakım var devlet benim yakıt istihakımı düşürürse nasıl hizmet bekler devlet benim kullandığım araç hyundai accent 1.4 daha ekonomiki varmı ?
    Haberimiz yok değil var , fakat cooper o 40 lt ile daha az yol gider 1.4 era ya göre yanlışmıyım?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu araç suçlu atmak için değil zaten özel amaçlıdır suçlu atmak için panelvan doblo yada conncetlerimiz var bu vitrin içindir taksim gibi yerde r9 doblo yada connectli polis görünmesinden cooperli daha mantikli

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu araç suçlu atmak için değil zaten özel amaçlıdır suçlu atmak için panelvan doblo yada conncetlerimiz var bu vitrin içindir taksim gibi yerde r9 doblo yada connectli polis görünmesinden cooperli daha mantikli
    haklısınız çok sevimli durur taksimde böyle bi araç

DogukanB
    Misafir
    bende görünümden şikayet edenlerdenim. mini yi vergisiz ve indirimli alınırken, x arabsı da aynı koşullarda alınabilir değil mi? onun yerine daha az yakıp, daha oturaklı araçlar alınabilirdi.

ülkemde bu kadar suç oranı varken de bence polisin sevimli araçtan çok, daha etkili görünecek araçlara ihtiyacı vardır.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)