Bende bunu ekleyecektim
Polislerimiz çok daha güvenli ve konforlu araçları hakediyorlar. Ama CooPER olayı tamamen şekil amaçlı olmuş. Daha kullanışlı bir araç alınabilirmiş.
Ayrıca unutmamak lazım ki, polis devriye araçlarının günlük bir benzin limiti var, onu aşmamaları gerekiyor. Bu yüzden sadece park halinde görürürz sanırım Mini leri![]()
Boxer in side
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Vergisiz derken araçları borusan emniyete hediye etmiş zaten.Emniyette yok kardeşim biz miniye binmeyiz diyecek hali yok.Tabiki kabul edecek ve en akıllı şekilde araçları gerekli yerlere gönderecektir.Yoksa gaziosmanpaşada mini polis devriye gezmesi daha mı iyi olurdu ?
[QUOTE=Yigit-Y;1573435]
Valla adam olsunlar cezayıda yazsınlar arabayıda bağlansınlar benim itirazım yok.Artık o kadar çok serseri var ki sokakta,arka sis açanlar, saçma sapan yerlerde makas atanlar,bayanları sıkıştırmalar laf atmalar hepsine müstehak.
boş konuşan benim hea_? hahahahhahapeki tamam sen haklısın hahahaha
sizin turist olduğunuz yerleri düşünün... Misal İtalya'da FİAT 500'lerle mi polis görürseniz, daha sempatik düşünür turist (ÜLKE İMAJI) yoksa PALİO görürse mi_?
Buraya gelenler hemen anlatmaya başlar
-ABİ İTALYA'DA Fiat 500'lerden polis arabası var diye...
Bu işte ülke imajı...
Ayrıca 2010 kültür başkenti İstanbul (beceremeselerde, bu imaj için yapılmış bir hareket)
saygılar...
allahtan otobanlarda gezinen bunlar yok![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Eğer Borusan hibe ettiyse tabiki kabul edilir ama para ile alındıysa daha işlevsel (4 Kapılı) araçlar tercih edilebilirdi...
Maksat şirinlikse...
Misal Köprüdeki
Fiat Panda lar...
Hem Ucuz Hem şirin hem işlevsel hem 4 kapı hem az yakar....
Citroen C1
Peugeot 107
Chevrolet Spark
vs
gibi...
Ama şuan için genel alanlarda en ideal açarlar Era - Megane - Symbol vs gibi...
Connectler doblolar çok saçma bi secimdi...Minibüs lazımsa minibüs alınsın arabaysa araba...
Bunlar hibe ise sorun yok yaw. İsterlerse porsche kullansınlar bedava ise.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
ayakta yolcudan kısı bası 60 tl yazan polısımız bunlardan 2 gunde bır tane sıparıs eder dert deıl .vergı odemek ıcın yasıoruz ceza odemek ıcın araba alıoruz .cebımızdekı parada gozlerı var gzlerı cıksın.
jettalardan güzel oluyo polis arabası ben olsam taksim meydanına lambo falan koyardım =) maksat imaj
Livestrong
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)