cooper dan öte ginger lı polisler taksimde daha sempatik durudutabi tepesıne efendi polis koyarlarsa
cooper dan öte ginger lı polisler taksimde daha sempatik durudutabi tepesıne efendi polis koyarlarsa
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
bu kadar tipsiz bir araç görmeyeli çok oldu mini lerin kılı olamazlar bence :P
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
minilerden daha iyi durdukları kesin ve d.basketbol turnuvasında verilen mercedesler cok ciddi duruyolardı bunlarda keşke o renklerde olsalardı .
jukenin tipi en az 4 arabanın birbirine girip 5. arabanın hepsine birden çarpmasıyla olusmus gibi her arabadan bi parça koymuslar![]()
neye benzediği mechul olmus
acaba bunlara german style nasıl gider![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
taksim meydanda görev alan polisler sanslı yakında c180 merso verirler![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
enazından arka koltukta dier iki memur çocuk gibi bacakları karnına çekip oturmuyor, dier türlü ani bişey olsa hızlıca çıkamacaklar, juke biraz daha iyi olmuş
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
Yurt dışında; polisler Lambo, ferro, porsche, dodge ram, viper kullanıyor. Biz kendi polisimize mini cooper ı çok görüyoruz.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
kardeşim güvenlik zafiyeti tamamen ayrı birşeyde, sence toroslarla şahinlerin güvenliği dahamı fazlaydı zaten cooperlara göre
Bak polislerin artık nerdeyse %50 si ünv mezunu. İş bulamadığı için polisliğe adım atan kişiler. Normal memurlar bile 2 yıllık mezunu vs. Yani ben son bikaç yıldır böle eski tip polis gideri görmüyorum. Git gide seviye geliyor polisliğede. Bence biz polisler hakkında bu denli ön yargılı olmamalıyız.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)