User Tag List

Sayfa 16/21 İlkİlk ... 61415161718 ... SonSon
398 sonuçtan 286 ile 304 arası

Konu: 31 Temmuz 2010 Ankara Kokoreç Buluşması

cess - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O kadar kalabalık olunca haliyle organize olunamadı bende ordan eve geldim herkes dağılınca

se®k@n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Saat 20:00-20:30 civarı sevgili serencebey i "Ben acity deyim nerdesiniz?" diye aradım.. O da "Biz Kentparktayız simdi acity e geliyoruz" dedi.. Ben de "İyi gelince bana haber ver, gelince görüsürüz ozaman" dedim.. Kapatış o kapatış, bidaha kimse ne aradı ne sordu.. Saat 22:30 a kadar acity de oyalandım.. Arabayı da özellikle Tarık ın arabasının hemen 2 araba yanına bıraktım.. Baska kimsenin telefonu olmadıgı icin de kimseyi arayamadım.. Vs vs..

Tesekkur ederim serencem, sen de yaptın ya bunu.. Ne diyim... Ankara dısı tt cilerden kimseyle tanısmak nasip olmadı..

Yarın da draglara gitmicem.. Kimsenin keyfini bekleyemem artık bu sıcaklarda...

Hepinize iyi eglenceler, bugün ve yarın için..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı se®k@n Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Saat 20:00-20:30 civarı sevgili serencebey i "Ben acity deyim nerdesiniz?" diye aradım.. O da "Biz Kentparktayız simdi acity e geliyoruz" dedi.. Ben de "İyi gelince bana haber ver, gelince görüsürüz ozaman" dedim.. Kapatış o kapatış, bidaha kimse ne aradı ne sordu.. Saat 22:30 a kadar acity de oyalandım.. Arabayı da özellikle Tarık ın arabasının hemen 2 araba yanına bıraktım.. Baska kimsenin telefonu olmadıgı icin de kimseyi arayamadım.. Vs vs..

Tesekkur ederim serencem, sen de yaptın ya bunu.. Ne diyim... Ankara dısı tt cilerden kimseyle tanısmak nasip olmadı..

Dalgınlığa gelmiştir..Saolsun serence her arıyıcam dediğinde aradı bize bilgileri verdi gidilecek yerler hakkında..
    Şimdi küçük evdelerdir muhtemelen ama minasera'nın oralarda diye biliyordum yerini bulamadık tepeden sonra koptk..Bastık bizde eve döndük..
    Yarınki yarış senin keyfine asıl gün yarın

Ertug_T. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    slalomdan çok erken ayrıldı herkes bizde gitmedik o yüzden..
    (2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????

se®k@n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ArMy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dalgınlığa gelmiştir..Saolsun serence her arıyıcam dediğinde aradı bize bilgileri verdi gidilecek yerler hakkında..
    Şimdi küçük evdelerdir muhtemelen ama minasera'nın oralarda diye biliyordum yerini bulamadık tepeden sonra koptk..Bastık bizde eve döndük..
    Yarınki yarış senin keyfine asıl gün yarın
    Yarış marış hikaye.. Benim amacım diger insanlarla da tanısabilmekti.. Kac kere daha böyle bi ortam olucak ki? Zaten ömrü hayatım boyunca yarıs izledim, izlicem..

Kimse kimseyi aramak zorunda da degil, görüsmek zorunda da degil.. Ben, sert bi tepki vermiş olabilirim bi önceki yazımda.. Öyleyse de özür dilerim.. Ama serenceden beklemezdim tabi ki böyle bişey..

Neyse daha fazla dallandırıp, budaklandırmaya gerek yok.. Konuyu dagıtmaya gerek yok..

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güzel geceydi aehaebhaeb
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

R-Turbo
    Misafir
    1-2 sefer organize olamadık ayrı kaldığımız yerler oldu ama yinede güzel bi geceydi baya güldük eğlendik özellikle son küçük ev kısmında kalabalık baya bi dağılmıştı güzeldi

Alıntı EKEray Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    güzel geceydi aehaebhaeb
    yanlış yola sapıp, akp önündeki denememiz daha bi güzeldi

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    güzel geceydi aehaebhaeb
    sen hala yazıoyomusun arkadasm hahahahah git işinin basına
    1881 - 193

CasabLanca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ortam çok kalabalıktı polis yüzünden rahat edebileceğimiz bir yer bulamadık ordan oraya sıçradık her sıçrayışta gruptan kopanlar oldu

güzel geceydi aehaebhaeb
    gecenin neyi güzeldi biz tepedeyken esk. yolundan sesin fena geliyordu

oğuzk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Acityden 15-20dk da çıkabildim oda kaldırıma çıkarak

Dolanırken biri kolumdan tuttu çevirdi çok şaşırdım orda noluyo lan diye yabancı değilmiş

Pikolette polisin geleceği belliydi aşırı kalabalıktı çünkü herkes bizden değildi herhalde? (cali,sümbül,beyaz e30 )

Polis gelince park edicez sandım kingpin ile tariks in peşine takildim meğer park caddesine
    gidicekmişiz geri döndüm sonra orhan abiyi almak için ama oda binmiş gidiyormuş

Xenonlu bir arabanın peşine takıldım oda bakanlıklara döndü bende döndüm yaklaştım bizden değilmiş sonra rokkoyu gördüm düştüm peşlerine

@Casab tanışamadık ama siz ışıkta beklerken korna çaldım dağıldılar arayın diyecektim bakan olmadı bastım gittim

Emre06
    Misafir
    Güzel bir geceydi kokoreçde güzeldi bitane daha yiyimdiye içimden geçiriyodum tam o arada polis amcalargeldi ordanda çayyolu ordaki muhabbettde güzeldi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oğuzk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @Casab tanışamadık ama siz ışıkta beklerken korna çaldım dağıldılar arayın diyecektim bakan olmadı bastım gittim
    hangi ışıkta hangi arabaya korna çaldın
    ben acityden ilk çıkandım siyah bipper vardı sonra benim arabayı bırakıp passatı aldık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    serencegay allah belanı versınhahahahahahha

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zerencegey ortam adamisin ellam
    Experience is what you get when you don't get what you want.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    serencegay allah belanı versınhahahahahahha
    adamın üstüne çok gidiyorsun ama mrv mevzusundaki golün dillere destandı

DogukanB
    Misafir
    Alıntı se®k@n Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

bütün gece serence nin yan koltuğunda olan biri olarak söylüyorum, telefonu 2 dk da çalmadan durduysa benim adım doğukan değil o kadar arayan oldu ki arada kaynamıştır

o değil de pikolette tek gidiş tek geliş yol gece olmuş 12 beyaz e30un trafiğin ortasında lastik yakması siyah 106 jj plaka habire olduğu yerde kesicide. arkadaş sene 2010 oldu hala mı bunlar? ne gerek var orda o hareketleri yapmaya? verilen mesaj nedir? bizim arabamız lastik yakıyo, bizim arabamız kesiciye giriyo mu? sizin yüzünüzden yarımız yemek yiyemeden ayrıldı. ayıptır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    doğukan sen tüm gece beni aradın yok şurdayız yok burdayız diye 75in orda sen yoktun ne iş

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DogukanB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

o değil de pikolette tek gidiş tek geliş yol gece olmuş 12 beyaz e30un trafiğin ortasında lastik yakması siyah 106 jj plaka habire olduğu yerde kesicide. arkadaş sene 2010 oldu hala mı bunlar? ne gerek var orda o hareketleri yapmaya? verilen mesaj nedir? bizim arabamız lastik yakıyo, bizim arabamız kesiciye giriyo mu? sizin yüzünüzden yarımız yemek yiyemeden ayrıldı. ayıptır

Experience is what you get when you don't get what you want.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gelen herkes tekrar hoşgeldi. ankara işte arada olur böyle şeyler polisti mekandı ama onları da beraber yaşamak güzeldi. ankaranın sadece keçisi falan degil merve'si de ünlüymüş ülke sınırlarında onu da yaşadık 75 tepede tünay saolsun muhabbet gayet güzeldi bir de 10ur_K ayık olsaydı daha bir güzel olacaktı kücük ev' de tek aç kalan ise nutella olayını duyan buraktı

neyse şimdi msupra kaçta kalkıyor btu ile ona göre gidelim hipodroma yoksa feci yanarız orada..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)