O kadar kalabalık olunca haliyle organize olunamadıbende ordan eve geldim herkes dağılınca
O kadar kalabalık olunca haliyle organize olunamadıbende ordan eve geldim herkes dağılınca
Saat 20:00-20:30 civarı sevgili serencebey i "Ben acity deyim nerdesiniz?" diye aradım.. O da "Biz Kentparktayız simdi acity e geliyoruz" dedi.. Ben de "İyi gelince bana haber ver, gelince görüsürüz ozaman" dedim.. Kapatış o kapatış, bidaha kimse ne aradı ne sordu.. Saat 22:30 a kadar acity de oyalandım.. Arabayı da özellikle Tarık ın arabasının hemen 2 araba yanına bıraktım.. Baska kimsenin telefonu olmadıgı icin de kimseyi arayamadım.. Vs vs..
Tesekkur ederim serencem, sen de yaptın ya bunu.. Ne diyim... Ankara dısı tt cilerden kimseyle tanısmak nasip olmadı..
Yarın da draglara gitmicem.. Kimsenin keyfini bekleyemem artık bu sıcaklarda...
Hepinize iyi eglenceler, bugün ve yarın için..
Dalgınlığa gelmiştir..Saolsun serence her arıyıcam dediğinde aradı bize bilgileri verdi gidilecek yerler hakkında..
Şimdi küçük evdelerdir muhtemelen ama minasera'nın oralarda diye biliyordum yerini bulamadık tepeden sonra koptk..Bastık bizde eve döndük..
Yarınki yarış senin keyfine asıl gün yarın![]()
slalomdan çok erken ayrıldı herkes bizde gitmedik o yüzden..
(2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????
Yarış marış hikaye.. Benim amacım diger insanlarla da tanısabilmekti.. Kac kere daha böyle bi ortam olucak ki? Zaten ömrü hayatım boyunca yarıs izledim, izlicem..
Kimse kimseyi aramak zorunda da degil, görüsmek zorunda da degil.. Ben, sert bi tepki vermiş olabilirim bi önceki yazımda.. Öyleyse de özür dilerim.. Ama serenceden beklemezdim tabi ki böyle bişey..
Neyse daha fazla dallandırıp, budaklandırmaya gerek yok.. Konuyu dagıtmaya gerek yok..
Acityden 15-20dk da çıkabildim oda kaldırıma çıkarak
Dolanırken biri kolumdan tuttu çevirdi çok şaşırdım orda noluyo lan diye yabancı değilmiş
Pikolette polisin geleceği belliydi aşırı kalabalıktı çünkü herkes bizden değildi herhalde? (cali,sümbül,beyaz e30 )
Polis gelince park edicez sandım kingpin ile tariks in peşine takildim meğer park caddesine
gidicekmişiz geri döndüm sonra orhan abiyi almak için ama oda binmiş gidiyormuş
Xenonlu bir arabanın peşine takıldım oda bakanlıklara döndü bende döndüm yaklaştım bizden değilmişsonra rokkoyu gördüm düştüm peşlerine
@Casab tanışamadık ama siz ışıkta beklerken korna çaldım dağıldılar arayın diyecektim bakan olmadı bastım gittim
Güzel bir geceydi kokoreçde güzeldi bitane daha yiyimdiye içimden geçiriyodum tam o arada polis amcalargeldiordanda çayyolu ordaki muhabbettde güzeldi
serencegay allah belanı versınhahahahahahha
bütün gece serence nin yan koltuğunda olan biri olarak söylüyorum, telefonu 2 dk da çalmadan durduysa benim adım doğukan değilo kadar arayan oldu ki arada kaynamıştır
o değil de pikolette tek gidiş tek geliş yol gece olmuş 12 beyaz e30un trafiğin ortasında lastik yakması siyah 106 jj plaka habire olduğu yerde kesicide. arkadaş sene 2010 oldu hala mı bunlar? ne gerek var orda o hareketleri yapmaya? verilen mesaj nedir? bizim arabamız lastik yakıyo, bizim arabamız kesiciye giriyo mu? sizin yüzünüzden yarımız yemek yiyemeden ayrıldı. ayıptır
gelen herkes tekrar hoşgeldi. ankara işte arada olur böyle şeyler polisti mekandı ama onları da beraber yaşamak güzeldi. ankaranın sadece keçisi falan degil merve'si de ünlüymüş ülke sınırlarında onu da yaşadık75 tepede tünay saolsun muhabbet gayet güzeldi bir de 10ur_K ayık olsaydı daha bir güzel olacaktı
kücük ev' de tek aç kalan ise nutella olayını duyan buraktı
neyse şimdi msupra kaçta kalkıyor btu ile ona göre gidelim hipodroma yoksa feci yanarız orada..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)