cevirmeden kacın ilk boslukta arabadan inin kapıları kitleyin yurumeye devam
cadde ortası bile olsa bırakın![]()
cevirmeden kacın ilk boslukta arabadan inin kapıları kitleyin yurumeye devam
cadde ortası bile olsa bırakın![]()
remaps.tr & Turbo Zone Garage
alkollu araba kullanmanın cezası olene kadar yasak olsa az gelır.az bıle yapmıslar bence
Scorpion TypeR
Bugun Bizim Kapının Önünde 72 Camaro Çevirdi Bir Tane Polis...Telefon'dan Ceza Kesti..Tartıştılar Falan Arabada Yıkılıyordu Maşşallah...Neyse
Abi Hayırdır Niye Kitledin...
Telefonla Konuşuodu...
Niye Bağırdın Abi Peki..
Yapma Etme Dedi Bende Bağlarım Arabanı Dedim
Eee
Muayeden Kusursuz Geçtim Dedi,Görmüyormusun Ekzozları Var Ses Çıkarıyor..(Araç Komple Stock Toplanmış Sadece V8 Sesi Var Gürül Gürül)..
Abi Etme 8 Silindir O...
Ben Anlamam Ferrari,Bunlar,Lombardini...bunların hepsinin asfalta çıkması yasak yarış arabası onlar..kralını bağlarım...
Abi Biraz Bilmiyorsun Bu İşi Ha...
Yok Öyle...Caddeye Çıkması Yasak..Ama Tolerans Gösterioruz
Böyle Bir Mantalite...
Yer Barbaros Bulvarı Gültepe Minibüslerinin Önü...Trafiğin En Yoğun Oldugu Caddede En Çok Bilgi Gerektiren Caddedeki Memurum
yada arkadaşla ortaklaşa sarı taksi![]()
alkollu arac kullanmamak lazim amazorunlu bir durum oldu kullandiniz
çevirmede üflemeyin sakın adli tıpa sevkinizi isteyin bunu yaptıgınızda genelde bırakiyolar.
bırakmazlarsagece 3 de girdiyseniz adli tıp a gidip kan verip
sizin degerlerinizin cıkmasi sabahi bulur. bu arada kan verene kadar riskli bölgeden sıyrılmıs olma ihtimaliniz yuksek
Valla anlamadım 50 promil ne 101 ne zaten hiçte kafa yormadım ölüm kalımlık bi durum yoksa asla kullanmam 1 yudum dahi içsem.(Büyük konuşmak istemem 5 yıllık şöförüm çok alkol aldık sağda solda arkadaşlarla hep aramızda bı tane ayık imam bulundurduk ehliyetli)
ama işte olursa bi durum en iyisi kaçmak.Gençlerden hızlı araba kullanabılen bı polis olduğunu düşünmüyorum.Hele ben kaçıosam ferrari yakalayamaz:
Cok iyi olmuş. Yol calismalarinda kullanma gibi fikirler de cok guzel. Bu sekilde bi yararlari da olur sorumsuz heriflerin topluma.
///Mürüvvette endaze olmaz.
yerinde bir uygulama....Gecen sene anneler gununde kirmizi isikta gecen bir DOKTOR yesil isikta gecen cok yakin motorlu bir akrabama carpti ve olumune sebep oldu..Mumkunse bu sahislari hapse atsinlar ve bir daha salmasinlar.
benim arkadasim 3 tane portakal yedi 10 promil cikti ee bu ne olucak simdi .. bi makineyle digeri bile bir degil yaa .. Turk polisinin nesi tam oldu
Women are like Buddhist , They're worship ox.
az bile bence
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
görüdüğüm bi haber üzerine konuyu hortlatayım dedim
alkollü yakalanan kişi hakkında 2 yıla kadar hapis...
Alkollü sürücüye hapis cezası - Genel Bakış- ntvmsnbc.com
Salih abi forever. Gece ciktigim zaman sofore veriyorum ya s350 yada q7yle rahat kafam.. Adam kari dirdirindan bikmis zaten arabada uyuyo sabah 5 salih abi cikioruz die gelio adamada yazik aslinda adfasdf, Ama cok nadir alkollu kullanmam gerekiyo promilin bu kadar dusurulmesinin sebebi doner sermaye+alkol dusmani yobazliktir, 1.00 gayet iyiydi, 2 biraya kaptiran var saka gibi ya, bi duble jack daniels ta durmammi gerekecek simdi benim? Zaten gunduz bi yerde oturursak iciyorum 3-4 duble gunduzde ceviren yok.
Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?
Az bile Ahmet az bileHatırlıyorum kaptırdığın zamanı
Daha önce alkollü gençler tarafından gecenin bir yarısı film gibi olaylar yaşadım eşimle birlikte...
Verilebilecek en ağır cezalar verilmeli... Bununda yobazlıkla yada sermaye düşmanlığı ile alakası olduğunu düşünmüyorum... İçen ne kadar içmek istiyorsa içsin, umrumda değil. Bana zararı dokunmasın, binsin taksisine gitsin... Saygı duyarım...
Bu arada ben 1 litre civarı kola içmiştim kazadan 15-20 dakika önce... eşiminde benimde 0 çıkmıştı...
Biraz saygı... Dünya herkesin...
youtube.com/c/KadirZora
www.zoramotors.com
https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston
geçen elma yedim ,çevirmede 16 promil çıktıo zaman ben çevirmede durmam yapcak bişey yok ehliyeti kaptırmaktan iyidir.
polisler eskisi gibi rüşvet almıyorlar istemiyorda .hayatım buyunca 1 defa rüşvet verdim oda cadde bostanda sarı yunuslara 20 TL verdim hatalı sollamadanyıl 2007.
DRİLL
Dr.Ecu
Daha beter olsun,alkollü oturulmasın o koltuğa!
Olgun bir insanı dost edinmek istiyorsanız tenkit edin, basit bir insanı dost edinmek istiyorsanız methedin.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)