5 promil 0,5 olsa 1,01 e yükseltmezlerdi herhalde5 promil o 1 birada 3 promil cıktı bende
bünyeye göre degişir
![]()
diyaframdan üfleyin devam edinçok yırttık bu şekilde
ama en doğrusu alkollü kullanmamak kontrolu kaybetme riskiniz çok daha yüksek
Stock
Bu konuda ABD nin yönetime hayranım.
Beni polis çevirdi alkol varmı dedi evet dedim.
Yere bant yapıştırarak bi çizgi çizdi düz yürü dedi yürüdüm ( 1 şişede wodka içmiştim ) tama yürü dedi alet malet çıkarmadı.Ama yapamasaydım ozamn üfletip yasal işleme başlıcaktı.
Bu kural çok iyi dedim şerif de bana tabikide 4-5 bira içip kendini kaybeden eziklerle ben biye aynı katogeride olup kendimi sınırlim dedi ! herkesin bi kendi limit i var çizgide gidemezsen ondan sonra başlıyor kanun tabi ozamn 3 bira bile icsen suçlusun.
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
1kutu delete sakız yada şeker bulundurun yanınızda.çevirmeyi gördüğünüz an hepsini boşaltın ağzınıza
biraz uyuşacak gözleirniz yaşaracak ama hayat kurtaracak![]()
promil makinaları her işlemi kaydediyor. eğer alkollu üflersen kaçarı yok. polis ceza kesmek zorunda.
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
Alkollü araç kullanma taksi kullan yada tabanvay yap ne olursa olsn alkollü araç kullanma![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
her günümü beraber geçirdiiğim rahmetli arkadaşım iki tane evin içinden geçti alkollü araç kullanmaktan tek teselli evdekilere birşey olmadı gerek yok bu şekilde hareketlere
körler sağırlar
çok iyi olmuş hatta dahada arttırabilirler
ben 2bira bile içince geçmiyorsam direksiyona bi 70lik bitirip yolda ölüm saçan dallamalara az bile
iyi olmuş hapis yanında yollardaki çukurları düzeltme doldurma gibi zorunlu iş verseler daha güzel olur.
cheap & fast = not reliable
reliable & cheap = not fast
fast & reliable = not cheap
alkollu arac kullanmamak gerekir fakat yani herkese esit davranilmasi lazim. Bu konuda zaten bir ara dava acip kazananlar oldu. Simdi 1 bira icip 1.30 promil cikaran arkadasim var, herkesin aldigi alkol miktarina gore ufledikleri degiskenlik gosteriyor ve bu baglamda esitlik ilkesinin karsisina geciliyor.
ABD de davranislariniza bakiliyor ve buna gore cezai islem uygulaniyor. Gerci bu uygulamayi turk polisine birakirsaniz kimse o duz cizgide yurumuyor olur...
zamanın haberiymişahahaha la bunlarda kendilerini haberci sayıyolarya
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)