Biraz saygı... Dünya herkesin...
youtube.com/c/KadirZora
www.zoramotors.com
https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston
Ya ben bu alkollu oturmasinlar diyenleri bir turlu anlayamiyorum nedense...
Aksamlari mekana gittigimde ne icicem su mu ? ...
Taksiyle gidin derseniz ee aksam kiz arkadasimla veya baska bir arkadasimla mekana oraya buraya giderken arabama binmeyeceksem neden araba aliyorum...
Zil zurna kenini kaybetmis derecede surulmesine tabi de karsiyim ama 50 cok az 100promil ideal olabilir...
Bende 3 tane long island 47 promil cikmisti ucuz atlattik...
Gece klubune araba ile gitmek kadar aptalca birsey yok. Elencenin tadini cikarmak geri donusu dusunmeden istedigin kadar icmek varken araba ile niye cikilirki gece gezmelerine. Alkole verilen her turlu cezayi sonuna kadar destekliyorum.
50 degil 100de degil soyle 70-80 olsa daha ıdeal olurdu.100de bazı ınsanı carpabılır belkı.İstanbulda hızlı genc cok.
DynoDynamics in Ecutuned
bende alkolden ehliyeti 2. kez verdim kısmetse 20 güne geri alıyorum... Alkollüyken binmemek gerek evet ama en azından binmek zorunda kaldığımız durumlarda bu limit 100 olsa bi nebze daha iyi olur diye düşünüyorum iş yemeğine çıkıyoruz adamlara eşlik etmek için 2 duble rakı içiosun promil sınırını geciyor... Gerci ben ehliyetleri farklı durumlarda verdim ancak en azından bu gibi durumlarında göz önünde bulundurulması gerekli diye düşünüyorum... Limiti 100 yap cezaları 5 katı fazla yap....
imza...
ben 2 birayla verdim ekim ayında 52 promil le şimdi kara kara bekliyorum nisan ayı gelsin diye 100 e çıksın bencede gerçi bidaha arabada parfüm bile sıkacağımı düşünmüyorum ama kısmet bakalım![]()
100 az değil mi beyler yaa. Akşam mekana gidince su mu içsin millet. 150 olsunda rahat rahat içilsin değil mi ama. AAaa aşk olsun sizede. 150 iyidir iyi.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
5 senem geçti Adana-Mersin'de![]()
Memleket İstanbul diyelim kısa yoldan...
Hapis cezası falan derken bu iş karışır... Benmi çok tepki gösteriyorum bilmiyorum ama alkollü 2 araba dolusu serseri ile olay bir gece yaşadığım için ailecek, bence cezanın caydırıcı olmasında fayda var...
50-80-100 gibi sınırların ne anlama geldiğinide çok bilmiyorum açıkçası... Kullanmadığım için hangi sınırda kafa yapar bilemem... Ama önümde 23 biraz içip bizimle hala batak oynamaya çalışıp, gidip içeriye kendine sucuklu yumurta yapan arkadaşım olduğu gibi, 2 bira içipte Fatih itfaiyedeki heykele tırmanan arkadaşımda oldu![]()
youtube.com/c/KadirZora
www.zoramotors.com
Bazıları seçenek sunmuşlar alkollu binmek zorundayız vs vs, yarın öbürgün sizin bir yakınınızı sarhoş birisi ezerse o zaman ne düşünürsünüz acaba,
Kendı adıma konusayım ben sahsen alkolsuzken genellıkle gazladıgım ıcın trafıgı daha cok tehlıkeye sokuyorum.
Alkolluyken oldukça dikkatli ve sakin gidiyorum...
İçip kendını kaybedenler de alkollu surmek bır yana adabıyla ıcemıyorlarsa ıcmesınler bır zahmet...
Amac Porsche yle piyasa yapmak ta Porsche'yide soforlu kullanamazsin hatunlarida nereye oturtucan oyle sikinti var. en guzeli makam sofor style.
Bi piclik yapmistim fulyada cevirmeye girince biz, Ben arka koltuktayim salih abi suruyo, arabada full ben arka soldayim, kiz arkim ortada, ablasi yanda bide ondede arkim... bende tekelden mekan cikisi kucuk jack daniels almistim arkada iciyorum, saat 3-4 gibi erken donmusuz sklmsm, cevirme var girdik, salih abide bizim imamhatip mezunu icki hic icmeyen biridir (yobaz degil.. super on numara adam) girdik, iste alkol varmi dedi polis yok valla, hadi ufle bakalm gorucez dedi bende cami indirdim sarhos zar zor konusarak "Memur beeeey, Ya onda yokta bende cok var, arabada sarhos yolcu olmak sucmu arabada icmek?" adam guldu ya bi git der gibiyolladi
Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?
Saçma sapan yazmışsın. Ağzında bozuk...
Sadece şunu sorayım...
İmamhatipliler mi yobaz? Alkol almayanlar mı?
Sonuna özellikle yobaz değil yazmışsında...
youtube.com/c/KadirZora
www.zoramotors.com
Hayir yobaz degil, yobaz diyenlere karsi korumak icin dedim...20 senedir bizde calisir salih abi, asla ona hakaret etmem elinde buyudum adamin, o ogretti araba kullanmayi, Sivri dille yazdigim icin laf cimbizlamaya calismisiniz gene sanirim... ha kafam guzel degil su an uykusuzum belki ondan oyle geldi yazim
Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?
Yazdığın şey ortada...
Cımbızlamaya gerek yok, kepçe sallasak çok şey çarpar elimize... Polisinden tut, devlete kanuna herşeye sallamışsın...
Amerika'da çok mu az cezalar? 90 mil üzerinde yakalanınca ne oluyor? O yaptığın hareketi yapabiliyor musun Amerika'da ki polise? Yoksa camın yarıya kadar açık, elin direksiyonda mı bekliyorsun? Yada insanları bu kadar rahat sınıflandırabiliyor musun? Amerika'nın kuruluş amacına aykırı bu durum değil mi?
Dilin kemiği olacak biraz... Burada imamhatiplisi, hükümet taraftarı yada aleyhtarı, dindarı, ateisti, polisi öğretmeni herkesi var... Kıracağın insanlar olacağını düşünmen gerekmez mi? Bunu tartışmak için değil, bir abin olarak yazıyorum...
youtube.com/c/KadirZora
www.zoramotors.com
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)