büyük ihtimal alkollüydü heralde.allahtan can kaybı olmamış
büyük ihtimal alkollüydü heralde.allahtan can kaybı olmamış
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
alkollu olma ihtimali cok yuksek kazanın sokuyla tırsıp napcagını sasırmıstır muhtemelen ve diğer aractakilere bisey olma ihtimalinide goz onunde bulundurup kacmıstır![]()
kimse ölmemiş ona şükür
kızlar uzadıkça çirkinleşiyor; kız dediğin 1.60 - 1.75 olacak. 1.85 kız mı olur ya. he bu arada 1.45 de olmaz, o ne lan öle iddaa oranı gibi..
alkolluydu kesin 1 gun sonra alkollü kullandıgını kimse ispatlayamaz kanında çıkarsa alkol evde stresten içtim diyecektir sonra çıkıp piyasaya korktum kaçtım sıkıştırdılar hakimiyeti kaybettim vurdum dicek hop dışarda bu kadar basit bi şekilde serbets kalcak allahtan ölü yokmuş
Kaskosuda yoktur. Haşırt.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
Olay yerinden kacmak yaralilar varken dogru degil ama bazen kacip teslim olmak gerekiyor. Dayak yiyen bir suru bildigim insan var bu yuzden
always AT by AT
olay pazar gecesı oldu araba bebekte vale alırken gordum bu eskı abbasın yerınde bu GODOMANLARIN yemek yedıgı bı balıckı var poseıdon du galıba gecerkken jantlarına arbaya cok baktım baya bı baktım (gozum kaldı galıba) bende bı mekana gırdım yemek yedım baya bı takıldım yaklasık 3 saat sonra cıkarken onumden gıttı etılerden gıttı ben sahılden e5 e gırdım cok trafık wardı baya bı kufur edıp sahıle dondum demek bu gavatmıs (balık lokantasında kesın alkol aldı o yuzden kactı)
C R M performance
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)