User Tag List

Sayfa 3/6 İlkİlk 12345 ... SonSon
109 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Typer Sorgusu

KingoAtmo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fastkamil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu kazasız araba sevdasına anlam veremiyorum ,

Kapımızdan kendimi bildim bileli 30 tane araba geldi geçti. Son 4 tanesini ben aldım sattım aldığım arabalar komple boyalı 1-2 parçası değişmiş arabalardı. Piyasasının altında aldım(satan kişinin malını öldürmeyecek kadar). Hevesimi aldım sattım arkadaşlar kazadır bu sizde yapabilirsiniz. Yeterki aldığınız araba düzgün olsun satan adam dürüst olsun. Malın hakkı verilir alınır. 40 lira verir boyasız kazasız araba alırsın biri gelir parkederken takar , yada eksoz yapıcam dersin bodozlama girersin verdiğin 10 lira boşa gider.Yada araban kızdır kaza yapmıyım diye panik atak olursun.

Type-R gibi bi arabayı sorgulamanız bu sitede yanlış ben arkadaşımın arabasına kötü demem kısaca herkes tanıdığı adamı kollar.

Kısacası bırakalım artık kız oğlan kız triplerini alın şasesine kulesine baktırın rot balansa götürün değerlerini okutun.Kaportacıya gösterin taklası varmı diye Hakkı neyse verin alın.
    Bende kazasız arabaya binmek isteyenleri anlayamayanlara, hayret ediyorum
    208 gti by Peugeot Sport; İstanbul Park: 2:28.099 - 04.05.2025
    Saxo évo-2 0-402 : 13.821 sn.
    Powered By : Piston Garage
    Nazmi TOÇAK

GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER !!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    40 lira sknye vermem açıkcası uçuk bi rakam çünkü.

fastkamil
    Misafir
    Alıntı nazmitocak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende kazasız arabaya binmek isteyenleri anlayamayanlara, hayret ediyorum
    O zaman paraya kıyar sıfır fn2 alır yada 40 lira verir kazasız alır

KingoAtmo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen arabanı parana göre ayarlayacan
    208 gti by Peugeot Sport; İstanbul Park: 2:28.099 - 04.05.2025
    Saxo évo-2 0-402 : 13.821 sn.
    Powered By : Piston Garage
    Nazmi TOÇAK

GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER !!

mehzent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya buraya hıtt olmak ıcınmı actın bu konuyu

O mesajını neden edıtledın skn ıle vb ne alaka kolpha kolpha konular acmayın eger ıs bıtırecksenız konu acın kımse salak degıl typera 40 bın vercek adam su an gıder skn yı alır burda sacma sapan konusmaz
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah ne söylenebilirki altı üstü atmosferik araba ama yaptıkları atmosfere sığmıyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mehzent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya buraya hıtt olmak ıcınmı actın bu konuyu

O mesajını neden edıtledın skn ıle vb ne alaka kolpha kolpha konular acmayın eger ıs bıtırecksenız konu acın kımse salak degıl typera 40 bın vercek adam su an gıder skn yı alır burda sacma sapan konusmaz
    neyın hiti olcam sacma sacma konusmayın Allah askına bilmediğimizden konu acıyorum buraya BİLGİNİZ vardır diye. yanlışlarımı düzeltin bende ona göre hareket ediyim kolpalık ne alakası var cok yanlış konusuyorsun.

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    http://www.techturkey.com/forum/show...+sorgu&page=14

siyah type r ın konusu fazla birşey yok ama bakarsın yinede

araba sorgusu açmak ne zamandan beri sorun olduda şimdi yadırgıyorsunuz??

mehzent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

40 bınlıra verırım dıyım lıstesınde vtc typer varsa ve skn ıle vb yı kıyaslıyorsa gayet yadırgancak bı hareket ozgur
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah ne söylenebilirki altı üstü atmosferik araba ama yaptıkları atmosfere sığmıyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    40 bınlıra verırım dıyım lıstesınde vtc typer varsa ve skn ıle vb yı kıyaslıyorsa gayet yadırgancak bı hareket ozgur
    tekrardan söylüyorum BİLGİNİZ vardır diye buraya konuyu actım ve ılk sordugum araç kırmızı typerdı iyi msjlar gelmedı dırek elendı araç..

neden her konu acıldıgında tartısma konusu cıkartıyorsunuz kendınıze.. sıkıntısız rahat bı sekılde cevap vermıyorsunuz

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

o konuda bile bişey yok HDF konusulmuş başka birşey yok, konuyu açan kişinin arkadaşı gelmiş mi ? HAYIR ne oldu arkadaşı typer alıyordu laf sadece..

xenomorph aracın sahibi ters demişsin sen çok düzgünmüsün ?, eminim radar hondaya götürelim diyen sensindir.. radar honda kim arkadaşım bu kadar açık söylüyorum, sen arabayı görmeden telefonda pazarlıga kalkısırsan adam seninle neden muhattab olsun yada kalkıp git gel 100 km yol kat etsin ? adamın işi bu günde kaç kişi arıyor 2 lira eksiğim kaldı ay sonu alıcam arabamı satınca alıcam diyenlerle karşılaşıyor.. bu arabaya mehmet in dısında kimse gelip bakmamıştır yine söylüyorum.. kim gelip baktıda bu arabaya *** atıyor???

Bu durumda arabayı boklayan mehzent oluyor.. Mehmet ne iş kanka niye bokluyorsun arabayı
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Göki,ZD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o konuda bile bişey yok HDF konusulmuş başka birşey yok, konuyu açan kişinin arkadaşı gelmiş mi ? HAYIR ne oldu arkadaşı typer alıyordu laf sadece..

xenomorph aracın sahibi ters demişsin sen çok düzgünmüsün ?, eminim radar hondaya götürelim diyen sensindir.. radar honda kim arkadaşım bu kadar açık söylüyorum, sen arabayı görmeden telefonda pazarlıga kalkısırsan adam seninle neden muhattab olsun yada kalkıp git gel 100 km yol kat etsin ? adamın işi bu günde kaç kişi arıyor 2 lira eksiğim kaldı ay sonu alıcam arabamı satınca alıcam diyenlerle karşılaşıyor.. bu arabaya mehmet in dısında kimse gelip bakmamıştır yine söylüyorum.. kim gelip baktıda bu arabaya *** atıyor???

Bu durumda arabayı boklayan mehzent oluyor.. Mehmet ne iş kanka niye bokluyorsun arabayı

ne önyargılısınız arkadaş anlamıyorum sizi.. bi konu açtık bilgi alalım diye yapılanlara bak..

Ludacris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E.ORANLI Okan Koçu tanırmısın ?
    Ondaki Wrx i hakkından bilgin varmı. J 7777
    Alıntı edo typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ludacrıs ne ıcıosun sen? alman mısın,bmw fabrıkası senın mı? ama senın spec bıraz farklı.. ben stı alırım keyfımın kahyası mısın?)
    ....05412424032

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eskiden çok az vardı muhabbetim şimdi TR değil kendisi işlerinin yogunludan tr'yegelmeye vakti yok

ne gibi bi bilgi ?

F.Esen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Ergin benim için açtı bu konuyu buraya arkadaşım SKn ylede iletişim kurdum arkadaşa takaslı alayım dedim nakit olarak satmak istediğini söyledi hani siz diosunuz yha anadoludan avrupaya arabayı nasıl götüreyim edeyim falan die ben bursadan kalkıp istanbula gelicem gerekirse 2 3 gün kalıcam araçlara bakıcam olmadı kayseriye gidicem araca bakıcam ben zaten bu zamn zarfı icinde zaten yeterince zaman ve nakit kaybedicem... 2 sene önce STI almak içinde istanbula geldiğimde 1 hafta kaldım ve sonunda verdim parayı aldım geldim kalkıp şimdi neden herkez burda yok kolpa ıvır zıvır tafraları atıo...

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim bu arada TYPeR hakkında bilgim olmayan bi araç ve akşam eski vb yi biraz inceleme ve görme şansım oldu garajımda bitanede honda olsun istedim...

F.Esen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Okan koç benim antrenörüm ve manevi abimdir yurt dışına gidene kadarda beraber güzel işler yaptık bursada wrx ile ilgili nasıl biş bilgiye ihtiyacın var__?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Göki,ZD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ben adamı nerden baksan 3 4 ay once aradım konustum ıste boyalı falan dedı tmm dedım pekı dedım ben ıstedıgım servıse goturebılırmıyım dıye...oda burda yetkılı servıse goturelım demıstı..bende karsıya radara gotursek olurmu demıstım..adamda tersledi beni...sonuçta ben sordum sadece ama goturemeyız dese olurdu bende kapatırdım telefonu sonucta ben aracı gormeye gıdıcektım sonra bakıcaktım en son kendı bıldıgım guvendıgım servıse goturecektım...mutluhan'ın degısenlı arabaya kusursuz dedıgınıde duymustum bu forumda...ben sadece kendı guvendıgım servıse goturmek ıstedım adamda olmaz kardesım burda ıstedıgın yetkılı servıse gosterelım gezdıremem arabamı yerıne...o vursa nolcak bu vursa nolcak dıye tersleyınce bende ters bı adam yazdım arabayı falan kotulemedım zaten yazımdada ters bı adam yazdım

Ludacris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eskiden dükkanda falan görüşürdük Ismail varken yanında. Göremiyordum bu aralar dışarı çıkıcaktı ama çıktığından haberim yoktu. ismi geçince sormak istedim.
    Wrx i nerelerde hiç haberim yokta soramadım
    Izmirdeki askeriye ile anlaşmadan sonra biraz sıkıntı yaşamıştı
    Alıntı edo typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ludacrıs ne ıcıosun sen? alman mısın,bmw fabrıkası senın mı? ama senın spec bıraz farklı.. ben stı alırım keyfımın kahyası mısın?)
    ....05412424032

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Xenomorph Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben adamı nerden baksan 3 4 ay once aradım konustum ıste boyalı falan dedı tmm dedım pekı dedım ben ıstedıgım servıse goturebılırmıyım dıye...oda burda yetkılı servıse goturelım demıstı..bende karsıya radara gotursek olurmu demıstım..adamda tersledi beni...sonuçta ben sordum sadece ama goturemeyız dese olurdu bende kapatırdım telefonu sonucta ben aracı gormeye gıdıcektım sonra bakıcaktım en son kendı bıldıgım guvendıgım servıse goturecektım...mutluhan'ın degısenlı arabaya kusursuz dedıgınıde duymustum bu forumda...ben sadece kendı guvendıgım servıse goturmek ıstedım adamda olmaz kardesım burda ıstedıgın yetkılı servıse gosterelım gezdıremem arabamı yerıne...o vursa nolcak bu vursa nolcak dıye tersleyınce bende ters bı adam yazdım arabayı falan kotulemedım zaten yazımdada ters bı adam yazdım
    Bi aracı istiyorsan ustanı alıp gidersin, eğer içine yatarsa bi kapora verirsin tam kontrolunu yapar ağır bi kusur çıkmadıgı sürece alırsın . bu genel olarak böyledir.. ama bi laf üstüne adam arabayı çıkartıp o kadar yolu kat etmez ya yolda basına birşey geldi ?

peki sen satıcı olsan 100 km den fazla yol kat edermisin ? 400 metre yanında yetkili servis ayışığı varsa 5 km ötende damla 10 km ötende mutluhan varsa sana böyle teklif edilse gidermisin ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya bu dediklerimde ters yanlış olan birşey varsa biri çıkıp söylesin, yanlış diyorsunuz diye..Bu arabaya kimse gelip bakmıyor, herkes telefonda hava atıyor alıcam edicem diye vs vs arabada olanları sahibi söylüyor gizli kapaklı iş yok.. o zaman buna, ya arkadaş ne lahana tursusu denmez mi ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)