User Tag List

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
80 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: B.Crower Krankları Türkiyede yapıyor desem ?

powERS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    textıl adına konusucam. izmirde Atatürk Organize de de bircok markasız giysi ihrac edilip markalanıp geliyor.

Adidas, polo, tommmy kotlar, ve bi kac marka daha..

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TAM35GNY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben burda su mercedeslerin yildizi var ya bir ara herkes kopartiyordu onlardan aldim yetkili servisten uzerinde bir ton almanca yazi falan var tabi hologramlar falan.. Kutuyu actim icindeki yildizin uzerinde soy-san mi ne yaziyordu kutuya bir baktim sonradan made in Turkey

Krangi falan birakin cogu aksesuar bile TR yapimi olabiliyor ama iste uretim bambaska bir olay oldugu icin sasirmamak lazim.. Tr de uretilir, almanya da kutulanir, usa da satilir, cinden yonetilir
    mercedesın yıldızı tr de yapılıyor dogru hatta ıvır zıvır bıcok dokum parca tr de yapılıyor kıbrısta ıranlı bır hocam vardı o yıldızı gostere gostere bı hal oldu bıze adam dokum manyagıydı ve ogrencısının bırının babasının fabrıkasıymıs oda konya taraflarında bı yer.almanyaya gıdıp marka basılıyor.

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı ruudvan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mercedesın yıldızı tr de yapılıyor dogru hatta ıvır zıvır bıcok dokum parca tr de yapılıyor kıbrısta ıranlı bır hocam vardı o yıldızı gostere gostere bı hal oldu bıze adam dokum manyagıydı ve ogrencısının bırının babasının fabrıkasıymıs oda konya taraflarında bı yer.almanyaya gıdıp marka basılıyor.
    babam ben çok küçükken bir arkadaşı o fabrikada çalışıyormuş hediye etmişti hatırladım şimdi valla
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

BaDCaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Tekstilde burberry gibi markalar kendi kumaşını gönderir burda diktirir geri alır sadece işçiliği Türkiye'de olur..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MiaMi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben inanıyorumki konya işi gömleklerde biraz uzmalaşılsa Darton ayarında bile üretim yapılabilir.
    ben konyada bi fuarda bi abiyle tanışmıştım, piston üreticisi, fransadaki yamaha motorsiklet fabrikasına direk tedarikçiydi..

Varmak istediğim nokta, numune olursa (dartondan bahsediyorum), proje olarak biri uğraşırsa, zaten yapılabilir şu andaki seviyede..

-batu- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bladerk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet işte bu konuda yurtdışı olayına gıcık oluyorum dışarda herkes hafifletiyo biz giremiyoruz o kısma

oktaykanların el yapımı hafiflettikleri krankları. Yaklaşık 1.5 kilo hafiflemiş.

Balans işini gebzede prof. yapan firmalar olduğunu duymuştum. ne kadar doğrudur bilemiyorum.

Hafifletme olmasa bile tüm hareketli parçaların balanslanması güzel olurdu, eğer imkanım olursa motoru toplarken yaptırıcam bende.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    malzemelerın ısıl ıslemlerı trde yapılamıyor o yuzden burdan alsanızda bısı ıfade etmez
    o niye ya.. ısıl işlem çok uçuk bi teknoloji deil sonuçta.. Gerekli efor sarfedilirse (araştırma - metod belirleme - deneme üretimi) yapılmayacak iş değil..

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XSi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben konyada bi fuarda bi abiyle tanışmıştım, piston üreticisi, fransadaki yamaha motorsiklet fabrikasına direk tedarikçiydi..

Varmak istediğim nokta, numune olursa (dartondan bahsediyorum), proje olarak biri uğraşırsa, zaten yapılabilir şu andaki seviyede..
    yapılmasına yapılır da 1 gomlek ıcın kım ugrasır mesela fabrıkada staj yaparken bı ton cnc vardı yabancı marka vs vs .he bıde aralarında durmazlar cnc vardı catır catır calısıodu butun ustalar cok sevıodu makıney tamamıyle turk yapımı.

edit:
    krank denılen olay aslında cok basıt tamamıyle kalıp ve dovme ıslemınden gecıyor tr de herturlu yapılıyodur 10 tonluk makıneyle bı aklıbın ustune sıcak demırı dovdugunu dusun snr kalıbın dısına cıkan yerlerı kes gıtsın ama balans onemlı tabı o yuzden sıcak demırın kalıtesı one cıkıo..

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o niye ya.. ısıl işlem çok uçuk bi teknoloji deil sonuçta.. Gerekli efor sarfedilirse (araştırma - metod belirleme - deneme üretimi) yapılmayacak iş değil..
    kardesım bencede deıl ama bız bu konuda baya bı bakınmıstık. ısıl ıslemı kıvamında yapamadıklarından dolayı malzemede kırılmalar catlamalar oluyormus.

bu arada erkutum,
    sana bırını onerıcem krang hafıfletmek ıcın b20 ıcın krang hafıfletme ıslemı yapmıslardı motorksıklet krangından ornekleyerek. cok ıyı performans aldılar

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    h&m magazası var Amerikada oldukça popüler girin bakın ürünlerin %70i Türk malı..

Herhangi bir şeyi üretmekte sıkıntımız yok, ama maalesef kendi markamızı yaratıp dış piyasada etkili olamıyoruz..

Koskaca F16 fabrikasına sahiptik. Amerikadan sonra ki en büyük fabrikaydı.. Keşke kendimiz dizayn edip üretebilsek birşeyleri..
    Tango-1 never dies.

OmerRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yo yapılıyor zaten. ORS gerekli kalitede satışa hazır rulmanları tamamen baştan sona kendisi yapıyor mesela. Bu rulmanlar çok çok üst seviye makinalarda sorunsuzca kullanılıyor. Taşlama ve ısıl işlem motor parçalarında da bu seviyede yapılıyor zaten. Birçok firma baştan motor üretiyor ayrıca.
    Azim Oto Özel Ford Servisi
    http://www.azimfordservisi.com/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arada şunu da anlamış oluyoruz. sanayimiz iyi ama adamlar bize yaptırıp satarken bütün sanayii atıkları bütün kirlilik bizde kalıyor. onu da almıyorlar değil mi ???

fabrikların ağır atıkları hep bizim ülkemizde kalsın bizim topraklarımıza işlesin bizim çocuklarımız zehirlensin.

zaten şu var bize bugüne kadar neyi yedirdiler ki ? illa bi giren yönü vardır ki bize yaptırıyorlardır.

pardon .. yapmamıza izin veriyorlar

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir çoğunuz belki hadi bee ordan diceksiniz ama gerçekten başımıza gelen araştırılan bi olaydır yurtdışından getirttiğimiz egzantrikler çoğu estaş sivasda gidiyor adamlar sadece isimlerini yazıolar sonra kutulayıp tekrar yolla tr ye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardesım bencede deıl ama bız bu konuda baya bı bakınmıstık. ısıl ıslemı kıvamında yapamadıklarından dolayı malzemede kırılmalar catlamalar oluyormus.

bu arada erkutum,
    sana bırını onerıcem krang hafıfletmek ıcın b20 ıcın krang hafıfletme ıslemı yapmıslardı motorksıklet krangından ornekleyerek. cok ıyı performans aldılar
    yazdıklarının tamamı dogru arkadaşım ısıl işlem tek. gerideyiz
    İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL

_sinan_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşımın babası newcastle ın antreman formalarını üretiyodu , tekstil adına böyle bi durum var , daha sonrada camel active ve burberry trikoları üretiyolardı , tekstil adına böyle bişey varken diğer alanlarda neler vardır..

E.Güleç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Chatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu arada şunu da anlamış oluyoruz. sanayimiz iyi ama adamlar bize yaptırıp satarken bütün sanayii atıkları bütün kirlilik bizde kalıyor. onu da almıyorlar değil mi ???

fabrikların ağır atıkları hep bizim ülkemizde kalsın bizim topraklarımıza işlesin bizim çocuklarımız zehirlensin.

zaten şu var bize bugüne kadar neyi yedirdiler ki ? illa bi giren yönü vardır ki bize yaptırıyorlardır.

pardon .. yapmamıza izin veriyorlar
    işte mantıklı yorumların arasından sıyrılıp gelen bir yorum daha
    Alıntı KOSEREN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Egzozcu orta çağdan ejderha transfer etmiş galiba.birisi ona oksi asetilen nedir nasıl kullanılır biraz bahsetmeli..

tender06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    lacoste nun bazı tshirt leri ankara demette bi yerde üretiliyor desem güler geçersiniz acı ama gerçek
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bir gün pert etmediğim her capon için bana lanet edeceksiniz

Dr.Ecu Chiptuning vtechasan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konyada çoğu firma kapısından içeri almıyor ufak çaplı olanlara iş yaptırabiliyorsunuz oda numune olunca pahalıya geliyor.ama krank yaptırdık defalarca balansı taşlaması yaptırdığımız pistonlar yapılan ısıl işlemler hatalı olanlarıda çıktı ama 1 yada2 gerisi takılıp bi daha sökülmeyen malzemeler oldu isteyene krank yaptırırım sıkıntıda yaşamaz kesinlikle ama tekyapıldığı için aynı paralara geliyor bazende geçebiliyor malesef

fsunnetci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu işin temeli arkadaşlar çok eskilere dayanıyor.. Balıkçılıkla uğraşan Venedikve Cenevizler Osmanlıdan Tuz ithal ediyorlardı ve Fıçılara balık koyuyorlardı ve uzun süre saklanması için üstünede tuz basıp tekrar Osmanlıya yüksek fiyattan satıyorlardı tabi O zamanlar soğutucu olmadığından balıklar kokmasınlar diye böyle bir yöntemi icat etmişler.Balıklar Gemiler vasıtası ile Asya ve Orta doğuya ihraç ediliyorlardı..Adamlar ezelinden uyanıklar yaa bu Avrupalılar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)