idam şart..1-2 kişiyi salladırsınlar bakalım birdaha çıkıyormu
Printable View
idam şart..1-2 kişiyi salladırsınlar bakalım birdaha çıkıyormu
ellerine saglık
oha diyecek hiç bir şey yok,
kendini iyi tutmuşsun yine, ben olsam arabasına bindirir denize atardım hakim olamayıp kendime
ellrın dert gormesın..elıne saglık az bıle yapmıssın
Ellerinize sağlık.
demekki haksiz yere dayak yeseniz kimse karismayacak?
İyi elinde kalmamış kardeş...Şu zamanda bişeye güvenilmez bi alay kanı bozuk dolu ortalık.
çok büyük geçmiş olsun,çok iyi yapmışşın,napcaz bunları bilmiyorum sadece istanbulda değil heryerde var böle adi serefsizler!!!!
Adam hastaysa tedaviside vardır değilmi ? Misal benim ilk aklıma gelen onun anasını yada bacısını yada karısını, yanında oturtup onun yaptıgı haraketi ona yapacaksın karşılık vermiyorsa sapıktır keseceksin,haa yok karşılık veriyorsa o zamanda kesip agzına vereceksin ibretlik olsun diye medyayada haber vereceksin,bak o zaman sapıklıgından eser kalıyormu.
Büyük geçmiş olsun paşam ALLAH korumuş daha büyük bir ceza vermemişsin adama katil olmak anlık bir olay sabrından dolayı kutlarım ;)
allaa allaa ne insanlarrrrr var yaaaaa geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun.
Benzer bir sıkıntıyı geçen ay Mersinden eşimle dönerken uçakta yaşadım. Önümde oturan dengesiz zırt pırt arkasını dönüp iki koltuğun arasından bakıyordu. Bakışlarımla birkaç kez uyardım olmadı. Sözlü uyardım vazgeçmedi. Kalkıp dalsam uçakta mevzu çıktı diye hava alanında polisle uğraşacam. Hostese söyledim. Yerini değiştirttim. Uçaktan indim ana kapıdan çıkana kadar uzak köşeden izledim. Baktım dışarı çıktı. Bizimkileri arabaya yollayıp otoparkta tenha bi köşede daldım. 2-3 tane sağlam indirdikten sonra güvenlik anında yetişti ayırdı bizi.
Bakarken delikanlı dayak yerken zırlak oğlan çocuğu. Valla yalnız bırakamaz olduk bacılarımızı bu şerefsizler yüzünden.
Birde şöyle bişey var ben eşimin yanında 1 defa kavga ettim darptan mahkeme beni cezalı buldu bide 500 tl para ödedim. 1 ay öncede yeni iş için temiz kağıdı aldım sicilimde gözüktü amk ç. yüzünden. O günden sonra lafla bile birileri ile dalaşşam morali çok bozuluyor.
Eşim yanımda iken bir daha kavga etmiyeceğim diye hep kendi kendime aklımdan geçiriyorum. Bizlere bişey olacak diye onlarda korkuyor.
İnsan durduk yere katil olur , nasıl bir zamanda yaşıyoruz ??