iphone 2g'den itibaren her modelini kılıfsız kullandım (kılıf hiç sevmem :D ) bunda ne kadar çekiyorsa diğerleride aynı şekilde çekiyordu. Şarj süreside aynı ağırlıkta aynı vs.
Printable View
Adamlar dünyaya parmak attı ya. Neymiş şu ifone , Bende bi ipod toch var o bile yetiyor yani. Bide ayrıda hayatta türkcellden bir daha anlaşmalı telefon almam. N97 aldıkta ne oldu öde öde bitmiyor telefon eskidi.
Şirket hatları kullanıyorum son 10 yıldır kaz gibi özel hattıma para yatırıp duruyorum valla gitti bi gt30r parası.
Dün aksam bı yerde 32gb buldum ve sonunda bende aldım :D.
Çekme sorunu yok ; acayip net ve hızlı :)
ya 15 gundur sozleşemli alamk için bekllıyorum varmıkı aramızda turkcell bayısı olan ondna gıdıp alalım dırek elınde olan varsa?
1.800 e telefon alandamı var ?? Ne gerek var okadar para dokmeye anlamadım. Zevk meselesı tabı.
tanıdığım bi turkcell abone merkezi günde 3-4 adet gelıyor aynı gün bitiyor dedi. bide kriz var diyolar anlamadım.
turkcellden kontratlı olarak cihaz rezerve edecek birileri var mı aramızda :))
isteyen varmi 1350 TL pasaport kaydinida kendi pasaportuma yaptirip teslim ederim .
Tabi isteyen olursa para pesin mal kutusunda seklinde :D
yoksa hiic getir satmakla uras yapamam ....
bu arada bahsettigim 16 gb iphone 4 fiyati yanlis anlasilmasin .
Tabi telefonun locked oldugu ve unlock icin beklenmesi gerektigide unutulmasin usadan geliyorum . burda unlocked satilmamakta .
10 taksitli fiyatı 1600 tl ama :)
Yeni konu açmayayım dedim turkcellden iphon 4 almak için platinyum üye olmakmı lazım ?
tanıdık bulursanız anında alırsınız..bende aldım 1 gün içinde..platinium üye olmaya gerek yok..
samsung galaxy s 2 cıktıgı zaman iphone napıcak cok merak ediyorum