User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
55 sonuçtan 39 ile 55 arası

Konu: Ambulansların Yoldaki Yeni Rotası[önemlidir]

by...mutlu
    Misafir
    Umrım işe yarar...Ancak zihniyet herkez için o ambulans ta en sevdiği insanın olduğunu düşünerek hareket etmesi yaşadım biliyorum.o araçta olup yol vermeyenleri görünce herkezi öldürmek istiyo insan emin olun

bilmeyenerede aktaralım bunu...Sonuçta ne kadar odun yontarsak o kadar hayat yollarda yitirilmemiş olur

Rubicon
    Misafir
    Alıntı uTkU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öyle bişey olmaz bizim ülkemizde.Ambulans hangi araç yardırma derdine girmeden yol verirse oraya giricektir her zamanki gibi.Çok öğretilmek isteniyosa ehliyet kursunda öğretilmeli hatta her sınav sorulmalı hatırlanması adına.

Bugün 5-6 sıra önümdeki araç yavaşça bi çocuğa çarpmış.Çocuk kalkıp gidip kaldırıma oturuyo bizim melahat sürüsüde geçmiş 20 kişi araba çarpan çocuğu izliyolar boş boş yoluda kapıyolar bir halt yaptıklarıda yok çocuğu korkutuyorlar
    aynen çok iyi bir uygulama, ama karşı geliş yolunda kaza bile olsa otobanda meraklılar çok bizim ülkede kaza analizi yapıyo adam sanki alakasız gidiş yoluda tıkanıyo durup bakanlardan..

Cihan Çizmeci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    En mantıklı seçimi yapmışlar bence çok iyi bir olay..Konunun saqbitlenmesi iyi olmuş.Konu sahibine tşk.ler
    PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3

fatsimsek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İstanbul'da henüz uygulamaya geçilmedi herhalde. Ambulanslar sağdan sağdan devam..

tLq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatsimsek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İstanbul'da henüz uygulamaya geçilmedi herhalde. Ambulanslar sağdan sağdan devam..
    Uygulamaya tam anlamıyla geçilmedi daha doğrusu halkımız alışana kadar eskisi gibi devam.

opeldostlar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    EMNİET ŞERİDİNİ BİLE DOLDURAN ZİHNİYET ORTA ŞERİDİ NASI AÇACAK merak ediyorum işallah olsada bence zor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya bir saniye durun, biz kaldirimda okulda caddede duzgun yuruyebiliyor muyuz ki bu tartismalar yapiliyor? Ayni yonde iki kisi geliyor sola saga vs bilimum cekilmeye calisip ortada birlesiyorsunuz. Once karsinizdan biri geliyorsa saga cekilmeyi bir ogretelim sonra ambulans falan gelir

Allah rahmet eylesin amcami ambulans la tasimistik, saolsun cok cengaver bir soforu vardi neredeyse carpa carpa yol aldi gecti ama ne hanzolar var neler yapiyorlar insanlar orada can derdinde, bizimkiler arkasina takilip 5 dk daha hizli gitmenin derdinde. Asil terbiyesizlik herseyden once buradadir.

s2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uygulama tüm türkiyede uygulamaya başlanamadı yani uygulama başladı ama pratikte uygulanamıyor o yuzden sagdan soldan devam

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    59 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı s2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Uygulama tüm türkiyede uygulamaya başlanamadı yani uygulama başladı ama pratikte uygulanamıyor o yuzden sagdan soldan devam
    aynen 2 gun once e5'te yenisahra mevkiinde ambulans tikali trafikte ortadan gitmey ecalisiyor millete bagiiryor sagli sollu ayrilin diye de kimsenin bir sey bildigi yok, ben sagdaki bosluklardan daha hizli gidebiliyordum nerdeyse..

televizyonlarda billboardlarda vs. reklami yapilmasi lazim bu uygulamanin

fsunnetci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nann Avrupadan her gördüğümüzü kendimize uyarlamaya çalışıyoruz ama bana sorarsanız diğerleri gibi bu yöntemde bize uymaz hele ki İstanbul trafiğinde hepten yalan olur komik olmasınlar Allah aşkına..orta şeriti kullancakmış pehhhhh

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fsunnetci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nann Avrupadan her gördüğümüzü kendimize uyarlamaya çalışıyoruz ama bana sorarsanız diğerleri gibi bu yöntemde bize uymaz hele ki İstanbul trafiğinde hepten yalan olur komik olmasınlar Allah aşkına..orta şeriti kullancakmış pehhhhh
    Olay orta serıt olayı degıl 2 serıtlı yol olursa nolucak bu yontemı kullanamıyacaklarmı ? bıraz dusunup yazın amac 1 serıttekı aracı komple dıger serıde gecmeye zorlamaktansa 2 serıdıde bırını saga bırını sola kaydırıp ortada acılan bosluktan ılerlemek

fsunnetci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı s2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Olay orta serıt olayı degıl 2 serıtlı yol olursa nolucak bu yontemı kullanamıyacaklarmı ? bıraz dusunup yazın amac 1 serıttekı aracı komple dıger serıde gecmeye zorlamaktansa 2 serıdıde bırını saga bırını sola kaydırıp ortada acılan bosluktan ılerlemek
    Sen istanbulda yaşadığını unutuyon galiba ben Ambulans yol istedi diye minibüscünün ambülans şöförünü sopa ile kovaladığına şahid oldum hemde merter düzlüğünde zaten Ambülans şöförü neresi boş ise ordan gidiyor garibim sağ şerit sol şerit farketmiyor neresi olursa dalıyor Bilmiyorum ambülans ile hastaneye hasta yetiştirdinmi hiç ama eğer bu tecrübeyi yaşarsan olayı daha iyi net anlarsın

YEY® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen istanbulda yaşadığını unutuyon galiba ben Ambulans yol istedi diye minibüscünün ambülans şöförünü sopa ile kovaladığına şahid oldum hemde merter düzlüğünde zaten Ambülans şöförü neresi boş ise ordan gidiyor garibim sağ şerit sol şerit farketmiyor neresi olursa dalıyor Bilmiyorum ambülans ile hastaneye hasta yetiştirdinmi hiç ama eğer bu tecrübeyi yaşarsan olayı daha iyi net anlarsın
    O minibüsçüler hangi dağdan geldilerse o dağa geri dönsünler lütfen.Bazılarına artık korna selektör etki etmiyor ,açıp camı alenen küfür ediyorum sıkıştırdıklarında.

Uygulamaya gelince bence oldukça akıllıca,

Emniyet şeridinde sadece sola kaçabilecekken orta şeritte hem sağa hem de sola kaçılabiliyor,ayrıca normal şeritler emniyet şeridinden her zaman daha geniş olduğu için bazen kaçmaya gerek kalmadan 2 şerit arasından rahatıkla geçebilir ambulans

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamemen katiliyorum bole bir tecrubesi olsa bole yazmaz kesinlikle

arkadas oduncuydu sanirim meslek olarak ayrica yapi itibariylede kultursuzdur o ondan ole olmustur ....

Cok biliyosunuz ya ondandir o aslinda ...
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tamemen katiliyorum bole bir tecrubesi olsa bole yazmaz kesinlikle

arkadas oduncuydu sanirim meslek olarak ayrica yapi itibariylede kultursuzdur o ondan ole olmustur ....

Cok biliyosunuz ya ondandir o aslinda ...
    Vay be Buğra ne kadar çok bilen var dimi yurdumda

fenni sünnetci arkadasım Ambulansla sadece hastaneye hasta yetiştirilmez hastayada yetişilir vs vs ama daha tecrübeli arkadaşlar varsa onlar bilgilendirsin bizi dimi nede olsa sadece 8 senedir bu işin içindeyim senin aktaracağın başka bilgiler varsa aydınlat bizi lütfen ....

Er-eN_PoweR
    Misafir
    Kesinlikle Çok dogru bir karar.

Wuuup
    Misafir
    Paylasım icin tesekkürler..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)