ya siz gran turismo da arabaya 500.000 cr verirken paraya acıyo musunuz? Sizin orada para kazanmanızdan daha kolay kazanıyo belki adam parayı.. O kafayla düşünün 171 değil 500 de verilir belki..
ya siz gran turismo da arabaya 500.000 cr verirken paraya acıyo musunuz? Sizin orada para kazanmanızdan daha kolay kazanıyo belki adam parayı.. O kafayla düşünün 171 değil 500 de verilir belki..
aylık 100milyar gelirim olsaydı o arabayı benden başkası satın alamazdı öyle söyleyimsenin için 171Milyar cok para olabilir ama bi başkası için değil... Şuan cebinde 171 milyarın olsa bile alamayacığın bir aracın sahibi alan hayrını görsün
iyi araba iyi para eder yarısı olmasa motoru içinde bile olmasa
![]()
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
NSX tr ye gelsin heleki bide limited olsun böbreğimi satar alırım hayalim o araç benim.
Sahibinden satılık 91 model Böbrek
Böbreğim çok temiz olmakla birlikte bakımlarını hiç aksatmadım her ay düzenli 2 litre kuşburnu suyu ile temizlenmiştir.
Ayrıca üstünde 3m çizilmez filmle birlikte teslim edilcektir. Filtreleme özelliği ilk günki gibi olup muayyer dir.
Not: Arkadaşlar zorlanmış haftada 2 litre kola içilmiş böbreklerle bir tutmayınız
mesajlarınıza yoğunluğum dolayısıyla bakamıyorum arayınız. Lütfen ölücüler, gasilhaneciler, organ mafyası aramasın.
Pazarlık sünnettir. Sünnet ucundan olur.
hayırlı satışlar![]()
çekirdeklik bir konuyu kaçırmışız ya la![]()
![]()
Hastası çok bunların, 55lira istiyolarmış, öyle deniyor...
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
ENKA Holding mi En-Ka otomotiv mi ? http://www.en-ka.com.tr/![]()
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
Doğan sevmeyen ben bile beğendimcillop
Aracı alan arkadaşın ne meşhur olmaya ihtiyacı var, ne de herhangi bir maddi derdi. Araç bu halde Almanya'ya gidiyor, aldığı paranın yarısı kadar da üzerine harcanır muhtemelen. Güzel günlerde karşısına geçip iki duble içmek nasip olur inşallah.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)