Biri Instagram'da aracın Erbil'den Türkiye'ye tune için geldiğini, sonra gümrüğe bırakıldığını yazmış. İyi teklif verdiler herhalde.
TikTok - Make Your Day
Biri Instagram'da aracın Erbil'den Türkiye'ye tune için geldiğini, sonra gümrüğe bırakıldığını yazmış. İyi teklif verdiler herhalde.
TikTok - Make Your Day
Mustafa Kemal ATATÜRK
@bedirnismo yazmış zaten. görmedim kb.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Düşünen varsa fındık motor olmayan bi Mustang'da düşmüş ihaleye;
E-İhale | Ticaret Bakanlığı
düşünen varsa carvertical'den de sorgulayabilir, onun yerine minik bi ip ucu da ekleyeyim alta;
Attention Required! | Cloudflare
Supra motorsuz olduğu için ihale bitimi %300 gibi bir vergi ödemesi gerekiyor gibi yorumlar gördüm. Birde kaçaktan yakalanmış diye yazmışlar.
Eveeettt yine bir entrika ile karşınızdayım
Niyetlenmiş olduğum golf Variant bir araba vardı ihalede hatta belki burayada atmışımdır neyse işte o arabayı alamadık ama bir baktımki araba ihaleden çıktıktan sonra ne hikmetse sarı siteye düşmüş ve 100.000km gençleşmiş
Just a moment...
Tam kansız bunlar
reis sen bu postta şimdi ihaleden sahibindene düşen aracın hollandadaki satılıkken ilanını mı buldun
bunun bi üstü aracı fabrikada birleştiren ustanın rüyasına girmek , inceptionmısın la sen
reis sen bu postta şimdi ihaleden sahibindene düşen aracın hollandadaki satılıkken ilanını mı buldun
bunun bi üstü aracı fabrikada birleştiren ustanın rüyasına girmek , inceptionmısın la sen
Bende çıkıyorç Teklif sayacıda geri saymaya devam ediyor.
İlan bende halen çıkıyor. Fakat iptal edildiğine ve eski sahibinin geri aldığına dair haberler gördüm.
Supra bende konu kilit lütfen![]()
![]()
İhaleden çekildi ya herkes ben aldım diye konuşuyor
Ne güzel İstanbul be ...
...
Bi ara gümrüğe bir Evo 7 veya 8 düşmüştü ve araba ihaleye çıktığında teklif vermeye açılacağı sırada araba ihaleden kalkmıştı sonradan ne hikmetse sonuçlanan ihalelerde satış gerçekleşti şeklinde belirtilmişti belki bundada öyle bir durum olmuş olabilir ama hala bende ihalede gözüküyor Supra teklif vermeye 1 gün 1 saat kaldı şeklinde geri sayıyor
denklem çok basit değil mi,araç ırak plakaydı türk plakaya çevirmek için motorsuz bi şekilde gümrüğe bırakıldı,
gümrüğe bırakan sahibi teklifi verip aracını alacaktı ama baktı gördü ondan yüksek teklif veren var aracını gümrükten geri aldı![]()
Eskiden bu gümrükte kalan araçlar ihaleye düşene kadar aylar geçiyordu. Bu işi hızlandırdılar mı anlamadım. Misal bu iptal olan ihaledeki Supra ne zaman bırakıldı gümrüğe acaba?
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Bildiğim kadarı ile gümrüğe giren her mal devlet envanterine işlendikten sonra geri alınamaz. O yüzden geri alma değil ama bedelleme olarak uyandırdılarsa memurları daha yüksek bedelden girilebilir tekrar ihaleye.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)