User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
58 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Araba hırsızlığı !!!

yucelebeci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    way arkadaş adamlar neler yapıyo şuna kafa yordukları kadar bilime yönelseler nasa ya girerler amk

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AkTaŞ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ADANA -İHA- İstanbul'da hırsızların laptopla kilit sistemine gönderilen şifreli sinyali ele geçirip çaldıkları 120 bin lira değerindeki lüks otomobil, Adana'daki bir oto galericide bulundu.
    Edinilen bilgiye göre, Audi marka 120 bin lira değerindeki 34 US 6186 plakalı lüks otomobil, İstanbul'da çalınarak Adana'da bir galericiye satıldı. Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlığı Büro Amirliği ekipleri, aldıkları ihbar üzerine gittikleri oto galeride çalıntı otomobili ele geçirdi. Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen otomobilin şase numarasının değiştirildiği belirlendi. Resul K.'ya ait otomobili, Tibet G'nin (25) Yalçın Ö.'den borcuna karşılık olarak aldığı tespit edildi.
    Hırsızların, kilit sistemleri sayesinde çalınması imkansız olan ve anahtarı olmadan çalışmayan aracı laptop marifetiyle sahibinin park ederken kilit sistemine gönderdiği şifreli sinyali ele geçirip çaldıkları öğrenildi. Yetkililer, otomobilin sahibine teslim edileceğini bildirdi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
    bu olayı engellemenin yolu aracı anahtarla açmak fakat kim yapar ki?

xcel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    direksiyonu ayıran aparatlardan edin. iki parça bunlar. biri ğöbeğe takılı diğeri direksiyona. yedek direksiyonda getirse götüremez göbekteki parçanın karşılığını getirmesi lazım. önceden keşif yaparsa iş farklı tabi..

sito - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen ne takarsan tak açılmayacak kilit kırılmayacak şifre yoktu mantığı ile hareket eden bi insanın önünde kimse duramaz

metin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
    Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!

utkuselamoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34GB4525 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    peki immobilser ı nasıl çözüyorlar bnm bildiğim mantık şu bu aracın 2 anhtarı dışında başka hiç bi şyle çalışmaması gerek dimi ?
    98 hb götürmesi en kolay araçlardan bir tanesi 2 kişi ilen gelen elemanlar ortalama 6 - 7 dakikada anahtar kullanmadan aracı rrahatlıklan çalabilir. çok basit 2 adet yöntemi var. burda bahsetmek ii olmaz ama hiç bir anahtara vs gerek yok sadece bi kaç tornavida,lokma vs ekipman alınması yeterli....

benim tavsiyem güvenlik önlemi almanız... pompa iptali, akü iptali, ateşleme iptali gibi.. daha da iler gidicek olursak lastik iptali motor iptali o zaman da çekici ilen gelicekler o zaman artık başka önlem almak lazım.
    utku selamoğlu

xcel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı utkuselamoglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim tavsiyem güvenlik önlemi almanız... pompa iptali, akü iptali, ateşleme iptali gibi.. daha da iler gidicek olursak lastik iptali motor iptali o zaman da çekici ilen gelicekler o zaman artık başka önlem almak lazım.
    haydar spec

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oto ses sistemi ve alarm satığ montajı yapan bir arkadaşım var aynı konuyu dün gece konuştuk-tartıştık. Kısaca;

her marka modele göre araç çalma yöntemi farklı,

Kumandayla ilgili olarak pusuya yatıp araçtan indiğinizde JAMMER çalıştırıp sinyalleri karıştırıyorlar ve araç kilitlenmiyor, biz alışkanlık olarak arkamızı dönüp gidiyoruz. Uygun saatte girip kaputu açıp byni değiştirip kendi anahtarlarıyla götrüyorlar.

klasik yöntemleri zaten biliyorsunuz.

Aklıma gelen 2 yöntem var korunmak için.

1. si elektrik sistemini bir şekille değiştirip anahtar sistemi kurmak ( bunu ışık yada benzer tuşlardan kombinasyona uyarlanabilir)

2. si motorsikletler için kullanılan, ufak gps vericilerini ( hasta, özürlü yada evcil hayvanları takip için kullanılan cihazlar) ı aracın belirli bir elektrik sisteminden şarj ederek şase içine saklamak. (amaç araç çalındıktan sonra yerini tespit etmek)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eski araçların kapılarını açmak çok zor olmuyor yeni modellerde biraz zor oluyor o yüzden adamlar cihaz kullanıyorlar...

araç takip sistemi turkcell vs başka bir firma nın alıp dandik cep telefonuna takıp arabanın gögüsün içine gizleyip direk te ceryan verip hep açık kalıcak şekilde takıla bilir. böleliklen araç çalınırsa nerde görülür bence ama buna hiç gerek yok
    utku selamoğlu

alex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    akuyu sök eve götur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    akuyu sök eve götur
    yada motor u alıcan başkan eve çıkmadan
    utku selamoğlu

drn106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim 106 gti'nin arka kelebek camı kırdılar, içeri girmişler taban döşemesini sökmüşler ne yapmaya çalışmışlar anlamadım düz kontak mı bilmiyorum fakat ben bobinin altındaki soketi çekmiştim, o yüzden çalıştıramamışlar.. bir hafta boyunca uzakta olucaktım o nedenle çekmiştim bobin soketini ne olur ne olmaz.. götürememişler aracı.. camı nasıl sessiz patlatmışlar anlamadım havlu ile yapiliyormuş galiba.. ardından polis çağırmışlar olayı farkedenler, polis gelmiş, tutanak bile tutmadan geri dönmüş, araç 2 gün camsız kalmış. bu da çok değerli (!) polisimizin bana bir kıyağı oldu..

dikkat etmek gerekiyor aslında arabanın gizli bir yerindeki bir tuşla elektrik devre dışı bırakılabilse, zor bir sistem de değil..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı drn106 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim 106 gti'nin arka kelebek camı kırdılar, içeri girmişler taban döşemesini sökmüşler ne yapmaya çalışmışlar anlamadım düz kontak mı bilmiyorum fakat ben bobinin altındaki soketi çekmiştim, o yüzden çalıştıramamışlar.. bir hafta boyunca uzakta olucaktım o nedenle çekmiştim bobin soketini ne olur ne olmaz.. götürememişler aracı.. camı nasıl sessiz patlatmışlar anlamadım havlu ile yapiliyormuş galiba.. ardından polis çağırmışlar olayı farkedenler, polis gelmiş, tutanak bile tutmadan geri dönmüş, araç 2 gün camsız kalmış. bu da çok değerli (!) polisimizin bana bir kıyağı oldu..

dikkat etmek gerekiyor aslında arabanın gizli bir yerindeki bir tuşla elektrik devre dışı bırakılabilse, zor bir sistem de değil..
    arabanın bagajına veya arka koldugun altına bir tane switch koyup benzin pompasını iptal edersek olur... ve çok kolay bi yere koyabiriz ama aslında çok zor bulunur. gözünün önündeki anahtarı göremez hırsız... arar durur... büyük ihtimallen senin arabadada aynısı olmuş kudurmuştur valla çalışmayınca tahmin edebiliyorum...

çok geçmiş olsun.
    utku selamoğlu

kickboxer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben commenderdan rev limiti 500 lere cekıyorum araba calısmıyo sonra paspasın altına saklıyorm commenderı he olurda akılları calısırda bulularsa dıye bıde oraları fakırlestırıyom tamam ama bu teyp hırsızlıgının önlemenın başka bi yolu varmı acaba ya? aracımda alarm var baska ne yapılabılır?
    Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    film çektiriceksin zift görmicek çalmıycak.. yeni projem

kv661 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ALPER-VNS 65 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    film çektiriceksin zift görmicek çalmıycak.. yeni projem
    yaw olm bu kadar strese değer mi?

yaptır kasko alsınlar gitsinler sonra alırsın paranı.Ben diyorum benim aracı alsınlar diye de gelen yok
    Kula bela gelmez hak yazmayınca
    Hak bela yazmaz kul azmayınca

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmet3425 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kartlı megane ları calabiliyormıydı yaw ?
    Onlardan hiç bahsetme bile kanka.Yetkili servis önümde anahtarı içerde kalmış kilitli megane'ı 1 akü 2 kablo ile kaputu açmadan yarım dakika içinde açtı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kickboxer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben commenderdan rev limiti 500 lere cekıyorum araba calısmıyo sonra paspasın altına saklıyorm commenderı he olurda akılları calısırda bulularsa dıye bıde oraları fakırlestırıyom tamam ama bu teyp hırsızlıgının önlemenın başka bi yolu varmı acaba ya? aracımda alarm var baska ne yapılabılır?
    tek düğme ile enjector iptali yapılabilir bide..

teyp olayı için pek bişi yapmak zor.. çelik kafes olur belki

arabayı çalmamamları daha önemli.. teyp basitcamı kır al git stili klasik.. 2 dk sürüyor. en fazla.
    utku selamoğlu

EM-RE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu offroad araçlarındaki cj5 lerdeki sistemide yapabilirsiniz anahtar gibi bir şey kontak gibide ayrı bir yeri war...adamlarda ne kapı var ne pencere arabaları sokakta duruyor.Hemde şık duruyor bence...Sağı solu kesip biçmeden direk güzel bir şekilde konulabilir.Zaten hazır satılıyor.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)