şener şenin oynadığı her filme gidilir...
şener şen belli bence cem yılmaz sok edecek rolü ile![]()
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
Şener Şen düzgün bi senaryo gelene kadar 7 sene bekledim dedi , o öle diyorsa bu film iyidir
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
kadro cok guzel gıtmek gerek
kadro çok yetenekliydi fakat konu çok baydı bide bazı kopukluklar ve tutarsızlıklar vardı...
Sakin güç...
Kadro belli yoruma bile gerek yok. Fragmandaki CRX kulaklarımı dikmeye yettiKan çekiyor...
Bir ölür BİN DİRİLİRİZ...
Varlığım TÜRK Varlığına Armağan Olsun!
şimdi geldim filmden,tahminimce tepkiler pek olumlu olmayacak ama bunun sebebi de kadronun çok kaliteli olmasından dolayı insanların beklentilerini yüksek tutması.
Bana göre TR'de yapılmış en güzel polisiye film,Çetin Tekindor'un oyunculuğu bu filmde Şener Şen'den daha iyiydi,Şener Şen'in son filmlerinde Kabadayı'da ki performansından sonra ben biraz daha ağır karakterli bir rol bekliyordum.Bu filmde biraz daha mülayim,sessiz,sakin,zekasını kullanan bi adam rolünde.
Senaryoda oldukça hoştu aslında,en kötü o kadroyu bir arada görüp oyunculukları izlemek için gidilir.
10 üzerinden TR standartlarında 8-8.5,dünya standartlarında 6.5-7'lik bir film benim için![]()
dün gece seyretmiş bulundum.cem yılmazın artık komedi filmleri ve komedyenlik kalbınıdan sıyrıldığının kanıtıdır bu film.oyunculuk konusunda diyecek hiç bişey yok şener şen ve çetin tekindor büyük oyunculuklarını konuşturmuşlar.konuya gelince battal ağanın yataktaki hasta kızını ilk gördüğüm an cinayeti çözmüş bulundum.film izlendikten sonra çok basit standart cinayet polisiye dram denilsede zaten polisiye-drama konusunda en iyisi yapılmış kanımca.avcının cinayeti çözmesindeki dehası biraz standarttan çıkarmış filmi.neticede son zamanlardaki en iyi türk filmi diyebilirim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)