film güzel ama çok farklı değil.dizi bölümü gibi![]()
Vay arkadaşYahu yazmışsınız bütün filmi! Ulan insan bi "spoiler" falan yazar başa sona "izlemeyenler okumasın" yazar!!!
![]()
![]()
K.
bir aksilik olmazsa bugün gideceğiz.. vaLLa çok kötü desenizde kötü değildir yabeklentiyLe aLakaLı ama ne fiLmlere gittik saçma sapan muhakkak gidilmesi gereken filmlerden birisi oLacaktır bakalım görürüz..
Gerçekten izlenilesi bir film olmuş... Hikaye biraz sıradan kaçabilir ama oyunculuk çok iyiydi...
Hele Cem Yılmaz'a rolü çok yakışmış hakkını da vermiş bence...Şener Şen ve Çetin Tekindor'u konuşmaya bile gerek yok...
Kısaca bu filmi izleyin derim...
Hayde haydee...![]()
Konu basit,katil cok erken belli oldu daha karmasik yada sonunda hadi cnm densene daha basarili olurdu (ejder kapani gibi)ama oyunculuk akiskanlikta basarili bir film...seyredenler cok sey kazanmasada seyretmeyenler uzulebilir.bi arkadas dunya turkiye uzrinden not wermis bencede turkiyede 8.5 dunya gozunde 7.5...
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
bende dün gittim gayet başaralı ghuzel bir filmdi bana kalırsa..
Bende filmi ortasında çözdüm..
Kanal D'de Oynayan Kanıt'a Örnek denebilir.
Dün izledim umduğumu bulamadım açıkcası konu çok basit daha ilk yarısında anladım organ nakli olduğunu sonuda çok kötü bitti akıl oyunları yapmaya çalışmışlar fakat olmamış senaryo sönük kalmış.
Kesinlikle şimdiye kadar hayatımda izlediğim en iyi filmdir Ağır Roman ve Eşkiya türk sinema tarihinin dönüm noktaları ve oyunculuğun doruk noktalarıdır benim için.. Ayrıca görsellik yönündende o yıllarda imkanlar daha iyi olsaydı bu filmler 2 kat daha güzel hale gelirdi kanımca, Ama sanmıyorum ki günümüzde o aynı tadı veren filmler çekilsin.. o yıllar çok farklıydı..
Edeple gelen, lütufla gider.
film güzeldi begendim ama...her şeyi düsünüp plan kuran işleten bi adam eski doktorunu o halde ortada bırakmazdı herhalde![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)