astranın motorunda hacim yok... o motorda corsa alırım belki ama o da B segmentinde bir araba.. volvoyu hiç düşünmedim pahalıdır kesin gerek yok...
Printable View
içten içe seviyomuşsun:D
ama bu 2.el piyasasıyla araba almak hakkaten zor çok uçmuş fiyatlar
80lik megane hb ile yokuşda , astra cdti 90lık gidemiyordu :)
astranın 1.3 CDTi motoru biz türklere, vw'nin 102 lik motoru gibi atılmış bir kazıktır...
2.el sıkıntı olmazsa saab 1.9 derım .
bence 1.3 motorun hakkını yiyorsunuz.. 1.3 90 hp lik motor oldukca saglam bir motor. bırakın eurodizeli kırsal motorinle bile rahat rahat kullanabilirsiniz. turbosu saglamdır bozulmaz kolay kolay. yakıtı cok cok az değildir ama uzun yolda 1000 km den fazlayol yapar dolu depoyla.. sadece ilk kalkısı sıkıntılıdır. ara hızlanmaları vs gayet yeterlidir. chip yapıldıktan sonra da 1.6 tdci focus vs araclardan hızlıdır..
yeni motorda turbo değişmiş, şanzıman değişmiş.. aslında 5 ileri daha iyi bir secenek o arac için. cunku 6 ileride oranlar cok kısa oldugu için surekli vites değiştirmeniz gerekiyordu.. 5 ileri sanzıman cok daha konforlu.. 6 ilerinin tek avantajı uzun yolda dusuk devirde olup daha az yakıyordu..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...31902870/detay
Abi bu tarz bir şey düşünmüyormusun?
aynen abi bendeki 2001 bora bile 834 tl bu temiz bi tekliğin üstündedir :)
o zaman sen kedi sever birine benziyorsun abi gel sana caddy alalım :D
ama onunda içinde 40k yı zorlamak lazım 16 tdi mis
1.3cdti motorlu astra ile duzce izmit arasini devamli 160-180km/h temposunda gittim hicte hacim sorunu yasamadim, chipli olsa dahada keyifli olur