evet sıralama son görüşlerden sonra değişti...
Favori 105 lik Bravo
Plase 100-105 lik Megane II
polo, ibizaya göre zayıf donanımlı olması nedeniyle elendi.. corsa şimdilik yukarıdaki sıralamanın gerisinde eğer çok uygun bulursam düşünürüm..
Printable View
evet sıralama son görüşlerden sonra değişti...
Favori 105 lik Bravo
Plase 100-105 lik Megane II
polo, ibizaya göre zayıf donanımlı olması nedeniyle elendi.. corsa şimdilik yukarıdaki sıralamanın gerisinde eğer çok uygun bulursam düşünürüm..
yok canım o kadar yükseklerde değil gözümüz ama bile yakın gitsek gene bizim içn hardcore bişi:)
işte bakalım bitsinde deneyecez.
.....
O fiyatlara en mantıklısı bravo. DEdiğim gibi sport paket olsun ama... İkisini canlı görmeden almayın derim. Sport paketle emotion.Hem dıştan hem içten çok fark var.
chipli olanlada 100 lük chipli var sitede videosu mevcut bide ona bakın o halde... Focus chiplisi hardcore gidiyor dizellerde buda onun kadar gidiyor işte chiplle. Ama 105 likde 100lik megane chiple öyle gidemiyor.
----
Çünkü zaten araba chipli binilcek stok istenmiyor ;)
FocusII tdci düşünmez misiniz? Collection (90hp), titanium(109hp) ve titanium-X(109hp) donanımları sırasıyla yeteri kadar doludur.
Focus'un tek dezavantajı 5 ileri olması ve 2011 eylülde yeni kasanın satışa sunulacak olması. Megane nın arka koltuklardaki diz genişliği dışında bariz bir üstünlüğü olduğunu sanmıyorum.
Focus gözüm kapalı alırım ben de olsam ama o fiyatlara focus zor.
Misal focus titaniumx 2010 model 33 liraya varmı? 4500kmde? :)
2010 pololar çok guzel bence
Yalnız Megane 1.5 DCI 105 hp lik versiyonu Fiat Grande Punto 1.3 Multijet' ten daha az yakıyor bilginize ;)
Her iki arabayı da kullanmış biri olarak Megane tavsiye ediyorum. O olmazsa Bugatti Veyron 1.3 Multijet modeli var ona da bakabilirsin :D
Polo 1.6 TDi 90 hp
abi sen hiç alman arabasına uzun süre bindin mi veya alman araban oldu mu ? tahminim bu iki sorunun da yanıtının hayır olduğu yönünde.. :)
bence polo veya megane 2 sedan