w140 kasa lpg li s 320 düşünürdüm snin yerinde olsaydm :) olmaz dine kdr dolu olursa olsun ne kdr giderse gitsin reno vw olamaz asla poloyu tercih ederdim marka tercihinden dolayı
Printable View
w140 kasa lpg li s 320 düşünürdüm snin yerinde olsaydm :) olmaz dine kdr dolu olursa olsun ne kdr giderse gitsin reno vw olamaz asla poloyu tercih ederdim marka tercihinden dolayı
alman derken polo gelmedi aklıma :D o kadar soğuk benim için wv
ya wv uçmuş zaten alacaksan garantide çalışan birinin vasıtasıyla alacaksın abi. ya polo falan bunları geç abi benim kuzenimin arabası polo.. bayan olan kuzenimin ama :)
ne bileyim cidden astra 1.3 gayet mantıklı geliyor bunların içinde veya bravo .. ama konfor için alman diyorum ben yine
Polo önerenlere genel olarak bir sorum var.
Alıcak olsanız 37-38lira verip bomboş yol bilgisayarı bile olmayan bir araba alırmısınız
erh-Erhan aşağıdaki yorumu arabam.com'dan aldım. bi bakar mısın?
http://www.arabam.com/TestDetay.aspx...HP -Mayıs 2008
"Bu motor sanki dizel değil
Bravo’nun 1.6 litrelik Multijet motoru 105 HP’lik güç üretirken 1500 d/d’den itibaren kullanılama sunulan 290 Nm’lik tork değeri ile başarılı bir çalışma karakteri sunuyor. Performans konusunda son derece etkili olan 1.6 lt Multijet motor, gürültüsüz çalışma sistemiyle de övgümüzü kazanıyor. Tabii işin bir de yakıt tüketimi yönü var. Söz konusu dizel motor olunca düşük tüketim değerleri her otomobil kullanıcısının hayali oluyor. Açıkçası 1.6 lt Multijet motor testimizi esnasında bu konuda bizi ikna edemedi. Çoğunlukla şehir içinde kullandığımız test aracımız 6.9 lt/100 km yakıt tüketimiyle beklentilerden uzaktı. Performansıyla ‘benzinli motorları aratmayan’ 1.6 lt Multijet motor, tüketim değerleriyle de aynen öyleydi!"
çok mu yakıt tüketiyor bu bravolar?
Düşünmeden Polo'yu al sen :)
Mersin'de şehir içi ortalamam 4,1 lt - 4,5 lt arasında değişiyor. Okulum Çayırova'da Tuzla'da oturuyorum okula git gel, pendik vs ortalamam da 5 -5,3lt arası değişiyor.
Torpido, el freninin çevresindeki sert plastiklerin kalitesi bence de iyi değil. Ama genel olarak iç mekan kalitesi olarak Focus'un Megane'den kötü olduğuna inanmıyorum. Fluence deseniz belki, çünkü yeni bir araç dolayısıyla iç mekan kalitesi vs de iyi olacaktır...
Deri direksiyon, sis farı, alaşım16 jant, cruise cont vs donanımlı (collection paket) bir Focus fiyatı alın bayiden, Polo'don çok da uzak olamayacaktır fiyatı. O paraları Polo'ya vermek bence yapılacak iş değil. Ama tercih sizin, kolay gelsin. :)
en mantıklısı megane bence
en azından verilen paraya göre gözü gönlü dolduruyor :)
hesaplı olmak şartıla corsada çok güzel olur
polonun sıfırı çok pahalı ikinci elide öyle olur bence , tercih etmem şahsen
Polo alacaksan Füme derim...
Çetin devrem astra diyorsunda , adam alıcak 1.3astrayı eşek niyetine hiç gitmicek sıkılcak.
Birde konfor konfor dedinde o sınıfta hemen hemen yakın zaten hepsi birbirine