User Tag List

Sayfa 26/34 İlkİlk ... 162425262728 ... SonSon
635 sonuçtan 476 ile 494 arası

Konu: Hanki dizeli alayım :)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mrtngn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nasıl yani koltugu ileri geri alamıyomusunuz 2009 clio'da
    ileri geri alıyoruz tabi ama ithal olanında plastikten tutacak vardı, yerlide demir çubuk gibi birşeyden ileri geri alınıyor .
    Alıntı .CeM. Nickli Üyeden Alıntı
    99 yaşında bi amcada vardı 99 model 99 binde noldu kimbilir bulupta müzeye koymak lazım aslında çok değerli

erh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SONE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bugün yeni megane III hb için mais'e gittim. ana baba günüydü. arabanın döşeme rengi (açık sarı) ve kalitesi hoşuma gitmedi. bir de stepne bagajın içinde değil, arabanın altında. bu durumu da hiç sevmedim. yarın tekrar gidip bir de deneme sürüşü yapacağım. ama sanırım megane II alacam bu gidişle..

baktım mais kalabalık, arkadaşı da alayım hipodroma gideyim dedim. 6 ganyanda yattık, ama 2 liraya oynadığım sırasız ikili tuttu ve 300 lira kazandım
    temiz bi megane 2 sedan bak o zaman abi sen kararını vermişsin artık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bugün yeni megane III hb için mais'e gittim. ana baba günüydü. arabanın döşeme rengi (açık sarı) ve kalitesi hoşuma gitmedi. bir de stepne bagajın içinde değil, arabanın altında. bu durumu da hiç sevmedim. yarın tekrar gidip bir de deneme sürüşü yapacağım. ama sanırım megane II alacam bu gidişle..

baktım mais kalabalık, arkadaşı da alayım hipodroma gideyim dedim. 6 ganyanda yattık, ama 2 liraya oynadığım sırasız ikili tuttu ve 300 lira kazandım
    Stepne bende bagajın içinde abi ithal bin beğeneceksin plastikler farklı....
    ben kendi arabamdan sonra yerlide rhatsız oluyorum yaw....
    döşeme de donanıma bağlı bende koyu..ithallerde açık hiç gelmemişti zaten....
    Golf MKVII 1.6 Tdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sanırım daha araç alınmamış.Bu durumda Fiat Bravo 1.6 Multijet'e de bir bakmanızı tavsiye ederim..

Jerky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alıntıya HAYIR...

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı 8.000rpm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    megane II sedan 105hp + 6 ileri manuel
    senin ilacın budur
    Aynen Soner abi son kasanin da içinden geçer o kadar diyorum.ızmir reno bayi bizim damat bi gece onun meg3 dci coupe ile cıktım 212 gordum max zar zor, ertesi gun sirketten meg2 dci 105 sedanla cıkmıstım 220yi gectik ayni yerde ki gaza hafif basılı gidiste bile 180lere geliyo cabucak, kısacası bambaska gidiyorlardı.
    Bu arada meg3 ithal yerli farkları o kdrla sınırlı deil.
    On koltukları tamamen farklı, bel desteklerinden anlayabilirsin en basit sekilde,
    Tavan cıtaları,
    Ithal 205/55r16 yerli 205/60r16 lastik olcusu kullanıyor ve 3cm civari toplam yukseklik farkı var.yanyana koyup baktık diger kuzenin ithal ile kuzenin yerliyi (coupe deil hb, coupe damadın).
    Ic mekan plastik kalitesi apayrı, ithaller cok daha iyi duzeyde.
    Meg2 de guzel genel olarak bence direksiyonu cok hissiz ordan kaybeder, geri kalan hersey yeterli.170le giderken otobanda 3 serit birden degistiriyodum gık demedi yol tutusuda tatmin eder, yeterli stok arac icin
    Meg3 un coupe de denedim yol tutusu, bilen bilir izmirden cesme istikametine giderken otobanın seferihisar cıkısında sola u seklinde bi viraj var, esp acmadan 120ile dondu orayi ve tam puanı aldı arkadasta fd6 civic var onun 122 kmde esp yi devreye soktugu yerde 138 ile esp actı coupe , ikisindede ben kullandım aynı cizgide donmeye calıstım mumkun oldugunca.
    Kısacası servis hizmeti dusuk tuketim vs de isin icine girince meg 2-3 guzel secim olacaktır abi hayırlısı olsun simdiden

<<buğra>> - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu ay bende megane-astra kıyaslamasında kalmıştım.
    Megane II yol ve fren tutusu olarak hosuma gıtmemıstı, daha az yakıyordu ve daha ıyı gıdıyor ama kasa ve konfor olarak ıcıme sınmedı. Motor sesı ıcerı daha cok verıyor. Servis ve parça fiyatları daha uygun. Sedan modelını kasasında dolayı sevemedım.
    Tercihim Astra'dan yana oldu, bıraz daha hantal ama konfor vs. beklentilerimi buldum.
    Görünüm olarakta içime sindi. Benzinli 206'dan sonra hala dizele alışamadım ama devir ekonomi devri.
    Eğer 2.el dizel alınacaksa çok dikkat edilmeli, piyasa dolandırıcılarla dolmuş.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ha dün yazmayı unuttum.. EFE'lerin skoda ve seat bayiilerine (ki aynı salondalar zaten) uğradım. kampanyalı fiyattan töbe indirim yapmıyorlar. zaten leon hoşuma gitmedi. skoda fena değil gibi ama çok pahalı meret. anladımki vw den başkası yalan, seat falan uymaz.

oğuzk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende yeni merivaya baktım bugün fena değil enjoy dizeli 45.000TL

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    erh-Erhan bugün çayyolundaki Opan'a gittim. eski kasa astra sedan vardı simsiyahtı araba, jantları smoked gri.. çok seksi duruyordu.. içi de mükemmeldi.. ah bir de o motoru olmasa.. 39 a veririz dedi satış temsilcisi.. 2011 model..

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    test sürüşü yapsaydın keşke , beğenirdin belki

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adamların başı çok kalabalık ve eleman sayısı da yetersizdi.. o nedenle vakitlerini çalmak istemedim.
    ya low raydır; şu linkteki arabanın sahibini aradım az önce, megan'ın bu kasasında 1.9 yok dedim var abi bu ithal versiyonu dedi.. hata boya yokmuş..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...33108083/detay

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    erh-Erhan bugün çayyolundaki Opan'a gittim. eski kasa astra sedan vardı simsiyahtı araba, jantları smoked gri.. çok seksi duruyordu.. içi de mükemmeldi.. ah bir de o motoru olmasa.. 39 a veririz dedi satış temsilcisi.. 2011 model..
    Ya bu zevk meselesi tabi ama sedanını tavsiye etmem ben. HB Konfor paketlisi gayet dolu bir arac.. yagmur sensorunden orjinal park sensorune vs vs donanımı da fena deil. Corsadan 70 kg daha agır sadece bence bi kullan.. ilk kalkıs dısında performans sıkıntısı yok pek turbonun oldugu devirlerde.. Ki chipte düşünüyosun zaten sıkıntı kalmaz.. 39 yüksek bi fiyat. 39 a hb easytronic olanını alabilirsin. Ki bence easytronic cok guzel bi arac olur. dizellerde surekli vites değiştirmek zorunda kalıyosun ve bu da konforu dusuruyor. zaten performans gerekliligi yok, bari otomatik olsun rahat rahat gez. duz vites hb için de 37 ye fln alırsın..

corsa düşünüyosan da 32 ye fln 111. yıl dizeller var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    clio da fena deil 85 hp olanlar 32-33 e fln onlarda var ama ben tipini sevmiyorum sahsen o yuzden tercih etmedim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    valla dediği doğru olabilir araç gerçekten 1.9dur ama özel getiripte bayide satmazlar

belki zamanında getirdiler müdürler yöneticiler için , onlardan biri olabilir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla dediği doğru olabilir araç gerçekten 1.9dur ama özel getiripte bayide satmazlar

belki zamanında getirdiler müdürler yöneticiler için , onlardan biri olabilir
    Sence alınır mı 1,9 lt 110 hp? sadece vergisi fazla olacak...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adamların başı çok kalabalık ve eleman sayısı da yetersizdi.. o nedenle vakitlerini çalmak istemedim.
    ya low raydır; şu linkteki arabanın sahibini aradım az önce, megan'ın bu kasasında 1.9 yok dedim var abi bu ithal versiyonu dedi.. hata boya yokmuş..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...33108083/detay
    bildigim kadarıyla TR de yok benimde ama eger ki gercekse de

vergisinin fazla olması, piyasada pek olmaması ve parcalarının pahalı olması, piyasada tutulmaması ve bu yuzden 2. elde satma zorlugu vsvs gibi bissuru sebep var almamak için.. 1.5 ini tercih etmelisin bence..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı erh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya bu zevk meselesi tabi ama sedanını tavsiye etmem ben. HB Konfor paketlisi gayet dolu bir arac.. yagmur sensorunden orjinal park sensorune vs vs donanımı da fena deil. Corsadan 70 kg daha agır sadece bence bi kullan.. ilk kalkıs dısında performans sıkıntısı yok pek turbonun oldugu devirlerde.. Ki chipte düşünüyosun zaten sıkıntı kalmaz.. 39 yüksek bi fiyat. 39 a hb easytronic olanını alabilirsin. Ki bence easytronic cok guzel bi arac olur. dizellerde surekli vites değiştirmek zorunda kalıyosun ve bu da konforu dusuruyor. zaten performans gerekliligi yok, bari otomatik olsun rahat rahat gez. duz vites hb için de 37 ye fln alırsın..

corsa düşünüyosan da 32 ye fln 111. yıl dizeller var
    Erhan baktığım sedan astrada tavan hariç herşey vardı.. cruise, vs.. ben otomatik istemiyorum.. HB düz vitesi ama cruise'lu olanını kaça alırız?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Sence alınır mı 1,9 lt 110 hp? sadece vergisi fazla olacak...
    vergisi ne kadar?

valla bu motorlar hakkında pek bilgim yok , 1.5dci kadar sorunsuz ve tüketimi iyiyse alınabilir

erh'nin dediği gibi parça olayıda var , eğer bir önce ki kasa megane 1.9larda ki motorla aynısıysa parça sıkıntısıda olmaz pek

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)