dogus bu veteriner ne ayak gidip 1.5 lira diycekse ztn kar amacli yapacaktir.1.5 milyar olamaz ameliyat maliyeti.dedigm yeri ara konus direk yapamazlarza maliyeti karşiyabilmek için para topliycagini fln sole veya başka veteriner bakalm
Printable View
dogus bu veteriner ne ayak gidip 1.5 lira diycekse ztn kar amacli yapacaktir.1.5 milyar olamaz ameliyat maliyeti.dedigm yeri ara konus direk yapamazlarza maliyeti karşiyabilmek için para topliycagini fln sole veya başka veteriner bakalm
Haber bekliyoruz o zaman senden...
Bence ameliyat edilmeli hesap numarası yok mu herhangi bir şey havale yapalım ?Ücret ne kadar net olarak ?
net bişey yok henuz ücret için olunca buraya yazıcam
ya bişe rica etsem köpegin fotosunu koyarmısın amca oglu veteriner ayagının duruşuna bakmak istiyor ;) bekliyoruz..
geçmiş olsun öncelikle,ve emeğine sağlık..dert edinmişsin en azından.inş iyileşir köpek
fotoyla beraber 500 tl fiyat veren veterinerin ismi ve telefonunuda verebilirsen amca oglu konuşcak meslektaşı ya belki güzellik yaptırırım diyor ;) bekliyoruz kardeşim.
footğrafı bende yok yarın arkadsıma cektirebilirsem koyarım ama fiyatı veren veteriner tahmini verdi ameliyatı kendi yapmıcak zaten
hiç unutmuyorum geçen ay gözümüzün önünde son kasa civic bir köpeğe çarpıp kaçmıştı bizde o arada bizim köpeği gezdiriyorduk öyle fena olduk ki anlatamam çok acı bir durum + çarpıp kaçanı görmek dahada kötü bir durum ne desek boş öyleleri için..
helal olsun bu davranışın için sana ayrıca teşekkürler .. inşallah köpek kısa sürede düzelir :)
veteriner baktı dimi köpege ? sen telefonunu ver eger büyük bir ameliyat degilse ben amca oglunu döve döve yaptıracam :) hemde bedava ;)
bukadar çaba gösteriyorsun ya bizde bişeyler yapalım dimi senin gibi kaçtane dürüst insan kaldı dünyada ;)
rica ediyorum lütfen veterinerin telini ve ismini ver, sadece bilgi alıcak neresi kırık neresi çıkık.
o kedi videosunu izledigimden beri tüylerimiz diken diken bişeyler yapalım bari.
fakultede normal operasyonlar cogunlukla vukuatlı oluyor, bi de sokak hayvanı giderse aman aman...
ozel klınıkler sokak hayvanlarında normal ucretlerının yarısını alırlar etık olarak. cunku sız kendınız olmayan bir sokak hayvanının sorumlulugunu ustlenıyorsanız aynı sorumlulugu veterıner hekım de almalıdır , yanı ucret neyse yarı yarıya paylasılır.
valla helal olsun diyorum 3 5 ne gerekiyorsa hep beraber destek oluruz.
Eğer bu yaşadığın olay gerçekse helal olsun sana
kardeşim pm telefon numarasını aldım ancak bayan veteriner oldugu için bu saate arayamayız, sabah erkenden arayacagız, nasıl sorucaz onuda yazarmısın kim nezaman ne getirdi diyecegiz ;)