niye eger gercekse diye cumleye başkama geregi duydun :)
Printable View
soylediğin pek masumhane gibi durmuyo
şaka yada degil.
senden 12 sene önde gidiyorum, 12 senede neler gördük, kimseyi yargılamıyoruz ancak dışarda afrikadan gelen dilenciler var nedenmi, çünkü çok duygusalız.
kimler kimleri sömürdü, millet artık böyle yaklaşıyor.
sıkıntı yaratcak bi konu yok teli aldık görüşecegiz sabah hanımefendiyle neyse geregi elimizden geleni yapacagız.
Doğuş kardeşim sayılır ondan ateşlendim.Sen niye bu kadar şaşırmış gibi yaklaştın olaya insan gibi davranması bir tuaf geldi herhalde. Ayrıca eğer bu yaşadığın olay gerçekse diye başlarsan olaya bir art niyet ararım.
İnternet ortamındayiz beyler sanal alem unutmayin, butun uyeler birbirini tanimiyor nasil bir insan oldugunu bilmiyor haliyle bunu goz onunde bulundurursaniz iyi olur ..
konuyu uzatmayın haluk abi yardımcı olacak ...saptırmayın konuyu....
Barınakla belediyeyle olmaz bu isler, bakmazlar hayvana 2 gün sonra öldü derler.
Durumu netlestirin, tam masrafı ögrenin kim ameliyat yapacak vs iletisim bilgilerini verin ona göre herkes elinden gelen yardımı yapar.
20 liradan 25 kisi olsa 500 lira iste mis gibi.
Uzatmıycam konu farklı yere kaymasın.
Hayvan da sizlerin sayesinde en kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah.
sabahı bekleyecez amca oglunun yapacagı bir ameliyatsa bedavaya köpekcik ayaklanacak;
yok gerçekten büyük bir operasyonsa payımıza düşeni karşılayacagım ;)
keşke herkez senin gibi olsa ya
Bölgelere göre bu işlere bakan yerler var,kapımızın önünde köpeğe çarpmışlardı hayvan hastanesine götürdük köpeğimizi biraz masraf çıkardılar daha sonra köpeğe çarpan ı bilmiyoruz biz köpeği bu halde bulduk ve insanlık namına getirdik sanayide duruyordu dedik, ve köpege gerekli olan işlemleri yaptılar tek kuruşda para almadılar geldiginde köpeğimiz aslanlar gibiydi 3 ayağı saglamdı 1 ayagında platin takılmıştı,yarın arkadaşıma sorarım gerekli olan bilgileri almaya gayret edecegim bilginiz olsun .
p.m attım 10