Patron Tata bak derim. Kalas gibi araba hiç bişey olmuyor konfor sıfır şahsi olarak kullanmak istemez zaten şöför![]()
Connecting site...
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Cooper'ın koltukları ne kadar çirkinmiş yahu
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Koray vardi bizde satana kadar göbeğimiz çatladi, bide bizim şöförlerin her ay kazası var ölür falan sonra tatadan oldu derler. Ben bitane kango buldum 2001 400binde 12500 diyolar son tavan hariç boyalı. Nasıl sence?
I sold the BMW because I wanted something sporty and fun to drive like the STI, yet be more comfortable and practical. The John Cooper Works Mini was the best of both words
camlı van geçiyomuş, ötv si ona göre ödenmiş diyolar heralde1. köprüden geçer?
I sold the BMW because I wanted something sporty and fun to drive like the STI, yet be more comfortable and practical. The John Cooper Works Mini was the best of both words
Çok gibi, 3 sene önce amcamın 2001 130binde pert olan kangoosuna sigorta 10,500 vermişti.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8165899/detay/
Şöyle bir araca sahip olup, açıklamalara sadece 1 cümle yazmak. Özzellikleri işaretlememek vs ilginç geliyo bana.
Lacivert wagon güzelmiş son ilanda fena değil ama yorgun duruyor. Saab işi olmazsa Laci wagon'a bakalım gidip.
1 Nisan'dan beri ilanda kalması enteresan, koltuklarıda çok osurukmuşsiyah olan otomatik olsaydı iyiydi deri meri.
kanku bu arabaları kaale almaya bilirsin ben fikir olsun diye yazdım
ama laci wagon güzel yani gerçi donanımına göre pahalı o yüzden duruyodur
Geçen konusu olan 1M mi bu ?
Connecting site...
Benim en büyük derdim şu![]()
Ben sokakta her saat başı görebileceğim bir arabaya binmek istemiyorum. Mesela station sevmemin en büyük nedeni bu. Her dk e46 görebilirsin ama SW e46 haftada bir tane görürsünaynı şey Saab içinde geçerli. Tüm gün dolaş bir tane bile görmezsin mesela
![]()
kanku iptir et saabı yaa amk kaşınıyon
e46 hem station hem dizel olması güzel donanım olarak accık daha iyi olsa tadından yenmez aslında ama renk falanda iyi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)