Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
özellikle arkadan çekiş olanlarına baktım ve bişey sormak istiyorum arka çekişleri yan verebiliyormu hani mutlaka 0 falan çekerde hani kasası biraz daha toplu olduğu için hantal kalır sanırım
o araçla yan yapılırmı hiç![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
orası öyle abi , zamanında makam aracı olarak çok kullanıldı omegalar bizim altındağ bld . baskanının aracıda omegaydı hatta arabayı hala görürüm başka bi bölüme vermisler
bi arkadaşın babasının makam arabasıymış.. gayet yan verilebiliyomuş gece kaçırırlarmışşahitli anlattılar hem de valla
![]()
yan verir ben o anlamda demedim hem araç ağır araç makam sınıfında halada öyledir hemde bu araçların zaten parçası ıvırı zıvırı dünya para hassasda araçlardır yan verirken bir arıza sıkıntı verirse ayıkla princin taşını çok yorar maddi parasal açıdan.ondan dedim..
bir astra vectra değilki her yerde zebille parçası olsun..![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Connecting site...
arkadaşlar bu araclardan anlamam bı tanıdıgım bu aracı almayı dusunuyor fiyat nasıl donanıma göre
valla kardesım benım 2 tane yıgenım bu kasayı taksi de kullanıyor ıyı araba guzel araba fakat parcası cok pahalı motor ekıpmanları helekı arac guzelse kasası ve genel olarak sorun yaratan bır kasa degıl guzel araclar motorlarıda saglam ama dedıgım gıbı parca bıraz tuzlu
yüzeysel değişme
Connecting site...
yüzeysel derken sanırım kapı saçı falan değişmiş onu anladımyüzeysel komple boya nasıl bir şey onu çözemedim..
![]()
Connecting site...
pek araçla alakası yok ama bu kumarhane gerçekten dizilere mi kiralık acaba![]()
![]()
tekrardan yayında bu sefer kaçırma
Connecting site...
Başlığa bak ! son gün.BUNDAN SONRA bulursanız... ALIRSINIZ
Connecting site...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)