Koray böyle bi şey bak diyeceğim de subaru görmek istemiyorsun diye tahmin ediyorum
Connecting site...
Biraz destekle sanırım bu gidişle Sport Tourer alacağım çok beğeniyorum
@Berkan emeğine sağlık![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Connecting site...
bu arabaya niyetlendik geldik tramerden dolayı almadan döndük
Herkes sw koymuş bende özendim
Connecting site...
Banada almanda sw birkaç araç dışında itici geliyor audide avant ve allroad dışında mesela avantlar çok çekici duruyor yeni kasaları bilhassa..
saab da yakıyorda manuel nedir ...
sw da saabın bir tasarım tarzı var sw değilde bambaşka bir araçmış gibi duruyor.. yani normal sedanın arkasına takılmış bir wagon kasa lı sw gibi yada mercedeslerdeki cenaze arabası gibi bir duruşu yok.. hatları çizgileri çok çekici ve güzel..
Aynısı benim için signumlar içinde geçerli tasarımda arkası çok güzel arkadan çok spor vahşi duruyor öyle ihtiyar dede işi sw tarzı durmuyor.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Patron Turbo X'de Manuel olmasının sebebi Awd olması ve gücünden dolayı otomatik şanzumanın bu güçleri kaldıramayacak olması diye düşünüyorum. Ama tamamen kendi götümden atmam yani bu yazdığım![]()
Saab wagon çok farklı ve aykırı bir tasarım
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Sedan olanında o çekicilik yok sanki
![]()
audi b5 avantta düz vites 1.8tq var mı acaba hiç bulamadım ben ilanlarda
saabı kapatan GM adam değilsin olm !
Sierra Alfa Alfa Bravo !
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
bencede sw daha güzel duruyor
![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)