onu bunu bilmem eski arabayla uğraşmak zor hiç hesapta olmayan şeyler çıkıyor budamı cıktı felan diyorsun toplamak için kısıtlı bütçe oldugunu söylüyorsun nacizane tavsiyem rahat bir bütçe yoksa fanteziden öteye gidemez![]()
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
Vay be baya konu olmuş önce bir şey soyluycem yukarda yazmışlar yaa her sxle 86 alan kendini keichi sanıyor die bu memlekette iki kişide var hem sx hem 86 biri ben biri mustafa keiçhi ne zaman tokyo sokaklarında 86 sahinle yanlar ozaman muhatabımyani sidisin
konuya dönecek olursak arabanın motor parcalarıyla ilgili sıkıntı yok kaporta derdin var istanbul da ve izmir de nasıl paralar ödüyorsunuz bilmiyorum ama ankarada dediğiniz rakamlara komple saçtan 86 yaptırırım ben ikinci araba olarak kullanılırmı tercih yapmalısın 86 kişiliği olan bir araba onu dizel başka bir arabayla karsılastırma bu elmayla armutu karsılastırmak gibi olurki yersiz mavi arabanın durumu gayet iyi gorunuyor ben alsam boyayla falan hiç ugrasmazdım öyle binerdim sadece jantımı takar coillerimi takar basar yere gezerdim haa yetmedimi afe yapardım 117 hp fazlasıyla yetiyor bana tahminimce sanada yeticektir 86 ya kızların bakmaması die bir durum yok en azından mor a bakıyolar
sonuc kendine has ve kendi paranla bir araba alacaksan kişilikli birsey istiyorsan 86 yı al yok agbi benim için araba olsun masrafsız olsun bende para harcamiim falan diorsan uno falan bak benim ilk kendi paramla aldığım araba 205 1.9 gti dı tercih senin başka merak ettiğin birsey varsa seve seve cevaplarım .
[SIGPIC]http://i1106.hizliresim.com/2011/6/24/7826.png[/SIGPIC]
Bu araç acıbadem e5 yanındaki go kart pistinin garajında duruyor.Sanırım onlar yapmak için aldı ama vazgeçtiler.Yaklaşık 1ay önce yakından inceledim.Kaporta olarak pek iç açıcı değil ayrıca iç aksam olarakta kümesi andırıyor ama 6000tl param olsa gider alırdım![]()
Legen...wait for it...dary!
Sizin yazdığınız yorumu okudum. çok teşekkür ederim. Her yeni yorumdan sonra genel olarak denilenleri tekrar gözden geçiriyorum merak etmeyin. Mesela sizin "kümes" demeniz gerçekten kafamda soru işaretleri oluşturdu, içerisi o denli kötü mü? Ya da kümes derken ne demek istemiştiniz?
Sen git arabaya iyice bak sonra bize de içinde şu parçası kırık dışında şu parçası yok. Ben de hangilerini kaç paraya bulursun sana yazayım.
Büyük ihtimalle kalorifer paneli ve iç lamba kötü durumdadır onlar bulunuyor. Göğüste çatlak falan yoksa diğerleri halledilmeyecek şeyler değil. Hoş göğüsü de kaplatabilirsin.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)