bu soruyu anca onursümer abi cevaplar ıstersen bı pm at o gayet ıyı bu konularda
sahsen buna vercem parayı msı alırım kendı düsüncem
Printable View
bu soruyu anca onursümer abi cevaplar ıstersen bı pm at o gayet ıyı bu konularda
sahsen buna vercem parayı msı alırım kendı düsüncem
msı derken pek anlamıyorumda bu konulardan
ACER dan çok memnunum, yıllardır kullanıyoruz...
http://www.bilio.com/laptop-c3100/as...9d-p204216137/
İlgili linkte ki laptop hakkında ki düşünceleriniz nelerdir.. Bi tık üst demeyelim de son diyelim buna .. Rp oyun , arada film , nete falan girmek için ideal midir ?
Bir buçuk ay önce bimeksten aldım aynısını kullanıyorum su anda. İşlemci son hızı 1.7, turbo boost vs. gibi bişey yok o yüzden oyunlarda pek verimli olmayabilir özellikle son çıkan oyunlarda.Ama onun dışında film izleme vs işlerini çok rahatlıkla görür. f/p olarak çok iyi bence. Oyun konusunda çok etkili olacağını sanmıyorum.
Açıkçası , ultima tarzı masa üstü oyunlar oynamak için.. O kadar üst düzey oyun oynamak için istemiyorum açıkçası.. Oyunda Asus mu Lenovomu baksam karar veremedim.. Sahibinden de de i5 ve i7 işlemciler var bu fiyatlara kararsız kaldım açıkçası :(
i5 1. nesi i5 2. nesil derken , geliştirilmiş olarak mı bahsediliyor? Asus sanırım lenovo ya göre bir tık daha üst düzeyde oyun konusunda ? i5 işlemci 2 gb ram var bir çoğu asusta
Konuyu takipteyim
Ben alırken oyun amaçlı almadığım için gayet memnunum. Ultimanın oyun grafikleri eğer çok yüksek değilse sıkıntı olmaz sanırım. Marka konusunda ise ben özellikle asus olmasını istedim yoksa diğer markalarda aynı fiyatlara i5 işlemciye sahip laptoplarda tercih edilebilir.
yeni aldm oyun flanda oynarm dersen ''MSI ge70 2pc apache'' aldm memnunum mouse canta geliyor yanında ttavsiye ederim
HP dv6000 serisi kullanıyorum pc kasmak için elinden geleni yapıyo :D güncelleştirmesi bitmiyo :D asus kuzenımde ve ıkı arkadasımda var 3 ündede tuş çıktı bence toshiba al kullanan arkadaşlarım memnun.
2 yil once packerd bell laptop almıştım. İ5 işlemcili 1 gb nvidia ekran kartı, 500 gb hdd, 4 gb ram özellikli. Tam 1300 lira vermiştim. Ben malını temiz kullanmayan biriyim ona rağmen hala canavar gibi ne bir kasma ne bir donma tık yok..
O paralara alinacak en iyi makineler asus ve lenovo dyr bence. Hp dense Allah dusmanimi bile korusun siddetle almamanizi oneririm. Sakin oyle bir hataya dusmeyin. Babamlar lenovo g505s kullaniyor gayet guzel şık. Isinmiyor ve fan devreye girince kafa utulemiyor. Hatta benim cogu kez fani calisiyormu diye bakmisligim var.
Aaa :O İstanbulda ki MediaMarkta da varmıdır acaba yoksa orası için mi geçerli ? :(
https://www.facebook.com/video.php?v=813070485422267
Doğruluk payı varsa asus almayın derim :D