acer laptopum 8 yıllık 4 kez arıza yaptı anakart ekran kartı hep sorun 2 ayrı laptop servisinede sordum hangisi arıza yapmıyor diye ikiside sony dedi,en yakın zamanda sony düşünüyorum
Printable View
acer laptopum 8 yıllık 4 kez arıza yaptı anakart ekran kartı hep sorun 2 ayrı laptop servisinede sordum hangisi arıza yapmıyor diye ikiside sony dedi,en yakın zamanda sony düşünüyorum
normal değil servisde söylüyor zaten kronik sorunlu bi modelmiş şansıma 11 yıllık acer ve 12 yıllık fujitsu siemensimde var onlarda tık yok ama haliyle günümüzün programları yavaş çalışıyor,evet sony çekildi ama piyasada hala sıfır cihazları mevcut hazır varken almayı düşünyorum birdaha bulamıycaz nede olsa sony laptop :)
Asus ve lenovo arasında kaldım .. Servis ve parça bakımından sıkıntı yaşamayacaksam Lenovodan yanayım açıçası.. Asus da güzel karar veremiyorum bir türlü :(
Bütçeniz ne kadar? Eğer 2500 ve üstü ise monster derim. Özellik olarak fazlasıyla üstün. Servis olarak da aracı yok kendisi bakıyor bizzat. Aldığımdan 1 hafta sonra firma beni arayıp nasılsınız memnunbmusunuz diye sormuştu. Onun dışında kapağı açmak garantiyi bozmuyor ve herhangi bir mesajınızda hemen geri dönüş yapıyorlar.