polat yönetimi mi göndermişti hagi yi önceden ? hagi döneminde gs ligi 2. bitirmedi bide ? bilmediğimden soruyorum.
Printable View
polat yönetimi mi göndermişti hagi yi önceden ? hagi döneminde gs ligi 2. bitirmedi bide ? bilmediğimden soruyorum.
hayırlı olsn ama işi çok zor,işler kötü gitmeye devam ederse hagi'de harcanır :)
Taraftar sıkıntı çıkarmaz umarım ''hirsizler'' kelimesi yüzünden..
Futbolculuğuna eyvallah, ama teknik adamlığı konusunda futbolculuğu kadar başarılı değil.
Gene günü kurtarmak için bir hamleydi bence 2. dönem stat değişicek taraftarı çekebilecek taraftarın arkasını en azından bu yıl dönemiyeceği ve memnun kalınmadığı taktirde kolaylıkla sözleşmenin fesih edilebileceği git dediğinde gidecek gel dediğinde gelecek birini gene yönetim kendini kurtarmak için hamle yaptı.
Keşke devre arasına kadar rijkard ile devam edilip dönem ortasında ise bu yılı silip iyi bir türk teknik adam ile yapılan eski günleri yakalamaya çalışılsaydı ama nerdeee :eek:
Satılık futbolcular gitmediği sürece , Mourinho gelse boş.
Hoca göndererek futbolculara çanak tutan yönetimi suyu ısındı.
Adnan Sezgin uğruna yakında Galatasaray Başkanlığındanda vazgeçecek bir yönetim var şuanda.
Bu basiretsizliği örtmedikleri sürece dediğim gibi Mourinho ve Ferguson gelse fayda etmez.
Önce ruhsuzlar ordusu temizlenecek , formanın ağırlığını bilecekler.
Ondan sonra başarısızda olsalar sadece giderler.
Rijkaard ve Skibbe'nin gidişini ömrüm boyunca satılıklar olarak anlatacağım.
Herkes ikinci bir şansı hak eder :)) Ama terim gelseydi gs amblemli anahtarlığımı dahi çıkaracaktım , ama Hagi sevdiğim bi şahsiyettir :) Ama ben hala Rijkaard'a haksızlık edildiği görüşündeyim :)
Kimler harcandi boyle yaw....Aragones, Del Bosque, Rijkaard yakinda Schuster'de gonderilir....
Hayirlisi olsun GS icin.
Rumene evet ama hagi bu işi beceremez. Ben şahsen Mircea Lucescu gelsin isterim. Adam GS'nin elde kalanları ile Şam. liginde ikinci tura geçirmişti takımı. Oynattığı futbolu da çok beğeniyordum. Geri zekalı Hıncal Uluç yedi adamın başını :)
Siz terim gelmedi falan diyorsunuz da kaçınız kluble içli dışlı ?
Ben 7 yıl GS de sutopu oynamış ve burda milli olmuş sporcuyum şahsen FB liyim ama GS ye verdigim emek den dolayı gönlüm var
hem ben hem ahmet
Terim zaten sürekli klubteki adamın bir yere gelmesine gerek yok
Galatasaraylıyım diyen herkes okusun ; http://wwwextensor.blogspot.com/2010/10/nirvana.html
Hangi teknik tirektörü getirirsen getir takımda ruh olmadıkdan sonra herkes orasını burasını salladıkdan sonra butakımdan bi cacık olmaz ben yıllardır Galatasaray türübünündeyim bundan kötüsünü görmedim umarım 2 3 maçdan sonra HAGI nin başını agrıtmazlar
I LOVE HAGI
yonetım teknık ıslere gırdıgı surece hıc bısı olmass bosuna sewınmeyn hagıyıde yerler walla bana kalsa fenerlı ama rıdwanı getırsınler yaa =)
Galatasaraya disiplin saglıycak 1 adam var oda TERİM
bu saatten sonra bu takımın başına aklı başında hiç kimse gelmezdi,en kolay yol terim ve hagi'ydi.hagi tamamen taraftar tepkisini azaltmak için takımın başına getirildi.
Bu yönetim Terim'e felan gitmedi.
Sezgin varken Terim'in gelmesi imkansızdı ve şuanda karalama kampanyası başlattılar.
Şuan da yorumcu diye televizyonda yırtınanları kadro dışı bıraktıktan 3-5 hafta sonra onuda göndermeyi başardılar.
futbolcu ocağı olan Galatasaray'a tam yetkiyle gelmedikten sonra kim gelse bu saatten sonra başarılı olamaz.
Ha bu arada Terim iyi ki gelmedi.
Bakalım Hagi'de zamanında yapmaya çalıştı , bir kaçından kurtulduk.
İlk idmanında satılıkları kadro dışı bırakırsın varsın şampiyon olmasın , varsın Fener'e bir defa daha kaybedelim 11 olsun.
Fenerbahçe nefretimiz , Galatasaray sevgimizin önüne geçmemeli.
Şahsen bir galatasaraylı olarak gsnin küme düşmesini istiyorum. Evet yanlış okumadınız gerçekten istiyorum. Düşsünlerde akları başlarına gelsin. Yeter artık şu taraftara çektirdikleri. Haginin başa gelmesi günü kurtarır. Aynı başka bir konuda gördüğümüz nissan gibi :) Turbo bozulsun flanşla kapat,enjektör bozulsun karbüratöre geç,takım iyi oynamasın t.direktör değiştir.....
Rijkard'dan iyidir hadi geçen senenin başı iyiydide arkadaş anla artık yani bu takım 4-3-3 ü oynuyamadı yani üst üste 3 maç gol yememe serimiz yok ya bide büyük takım olucaz gittiğine hiç üzülmedim..Hagi disiplinli agresif sinirli hepimizin bildiği gibi takıma disiplini getircektir Rijkard öyle değildi ki birisine kızar darılır klübede oturtur bkz: Geçen sene Keita hatta satıldı..Servet , Elano belkide şampiyonluk kaçırdık keita haftalarda klübede oturdu diye...!! Çok bişeylerden anlasa sezon yarısı Nondayı yollatmazdı forvetsiz oynadık kaç hafta.. Hayırlı Olsun Hagi.
bu kadar saçma bişey okumadım ben hayatımda sen senıyomusunki galatasaray küme düşse sadece 1 yılını kaybeder ? hani Galatasaray geçmişinden 100.yıl belgeselini izlemeni tavsiye ederim orda güneş olayı vardır Galatasaray'ın ikiye bölünmesi ;) ondan sonra bidaha düşün derim