Bende edeyim
Yakın bir zamanda kanser atlattığım için muaf olduğum askerlikten 2 gün önce celb geldi. Asker kaçağıymışımGördükleri yerde tutuklıcaklar
Şimdi durumu düzeltmeye çalışıyorum tutuklanmadan
Tutuklasalarda bişey olmıcakta işten güçten kalıcaz.
Birde geçen günlerde karşıyakanın en ileri psikopatlarından birine atar yaptım. Adam esrar çekmişti.(atar yapana kadar bilmiyordum) Dumanlı herifin 100 kişinin içinde üzerime doğrulttuğu silahla salavat getirmem bir olduBu forumdan 4 kişi daha benim yüzümden *** yoluna gidiyordu
![]()
İtiraf ediyorum Hondaları sevmiyorum amaaaa S2K hariç
Bi itiraf daha ediyorum Hondaları sevmememin sebebi o laf söyletmeyen Fanatikleri !!!!!
Livestrong
itiraf etsem varya tanıyanlar vardır okumakla yetınmek lazım![]()
itiraf ediyorum ofis stajımı naylon yaptım.
toplamda 1 ay boyunca 5 saat ofıste ya durdum ya durmadım.
sabah babamla kadıkoye ınıp ordan eve donup uyuyodum snr gerı kadıkoye donup babamın benı almasıyla eve gerı donuyordum .
itiraf ediyorum ofıs stajımın raporuda henüz acılmamıs fırmanın ınternet sıtesınden alıntıydı alt tarafı 3 cümle ekledim ve hocalarım cok begendı.
hocalar hıc bı moktan anlamıosunuz.
itiraf ediyorum eminönündeki camiyi sultanahmet camii sanıyordum ismi neydi bak yine unuttum arkadaşlarımı sultanahmet diye önce orda gezdirdim snrdan dogruyu bulduk![]()
Birde "" bu smile'ı gereksiz kullananlara ayar oluyorum. Tanıdığım bu smile'ı kullanan kişilerin hepsi gerçek hayatta çok ezik kişiler. Ben kullanırsamda karşımdaki kullandığı için oluyor.
itiraf ediyorum zamanında dersnaye diye ewden çıkıp dersanenin karşındaki kahvede batak oynuyordukpişman değilim gene olsa gene kahveye giderim
![]()
Faruk Kartal
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)