Zevk için araba yapıyorum uğraşıyorum ayağı totonu yiyim ayağı gelene yaslayasım var bu dünya işi deil :D :D
Printable View
Zevk için araba yapıyorum uğraşıyorum ayağı totonu yiyim ayağı gelene yaslayasım var bu dünya işi deil :D :D
Evet itiraf ediyoruz Erayın CBR 1000 RR'ı ile sahilyolunda giderken OPC görünümlü 1.6 Vectralı arkadaş biz aslında seninle basmamıştık ama çok mutlu olduğunu görünce arkandan gelip surat ifadeni izledik. Ayrılırken bize korna çaldığın içinde daha çok güldük.
Yalanmı bro ? :hehe:
actye üyeyken techturkeye feci uyuz oluyordum :D
aq ak ve benzeri küfür kısaltmlarına ayar oluyorum... hondaları arabadan saymıorum... denemelerde dışkısının ağırlığını dahi sayacak duruma gelenlere deli oluorum. çok doluyum daha devam edersem linç edilcem :D bu arada gökiden bişey rica edicem kokuorum:D saygılar göki başkan:D
dizel az yakio çok memnunum çok mutluyum diyorum ama yalan hiçte mutlu değilim traktör sesinden bıktım çatapata gitmek istiyorum..:D
bi itiraf daha ,, salı gece ankaradan gelirken izmit civarı orta şeritte bi corsa c öyle bi yapıştı ki arkama , bide bi selektör yapışı var , görseniz uzunlara çakar devresi bağlatmış dersiniz , gideceği yerde fatmagül ü kurtarcak sanki dengesiz..İstanbul köprüye kadar aldım bunu arkama, salaga yatıp bu her arkamda selekttör yapışında 5. vites 120 km ; her sağ şerite geçişinde de 4.vites dip gaz yatım yetişemedi:D, Onun harici kim selektörle yol istese saniyesinde tek sinyalde sağa geçtim ama corsayla mesafem açıldıkça gaz kestim , yine taktım kıçıma:D:D ,yolda çok sakinimdir ama sinyal verdiğimde yol vermeyene , ve hızlı gidecekse en sol yerine orta şeritte selektör yapanlara ayrı bi yaklaşım tarzım var , pişman deilim , ankarada yapsa istanbula kadar öyle getirdim:D:D
itiraf ediyorum gaziosmanpaşa yokuşunda yanlarken yanlışlıkla yol kenarındaki tabelayı devirdim, sonra bozuntuya vermeyip devam ettim
itiraf ediyorum enes bana tır yaptı :D hehehehe
sinyal verip şerit değiştirmek istediğim zaman arkamdakinin sinyali görüp gaza oturmasına ayar oluyorum frene oturup camdan çıkarmak istiyorum onları :angel:
Herkese iyiniyetli güleryüzlü olmaktan, karsılık beklemeden her islerine kosturmaktan, cigeri 5 para etmez karaktersizleri adam hesabına koyup deger vermekten sıkıldım.
arkadaşlar polis abiler takip ederse tabela parasından tutun nelere ceza keserler var ya :D