İtiraf ediyorum baba araba fazla yakmıyor aslında ben sürünce çok yakıyor sadece :D
Ayrıca 10 gündür ruhsatsız geziyorum :D
Printable View
İtiraf ediyorum baba araba fazla yakmıyor aslında ben sürünce çok yakıyor sadece :D
Ayrıca 10 gündür ruhsatsız geziyorum :D
İtiraf ediyorum , Aracını yeni aldığım adama uyuz oluyorum ... Arabayı alamıyorum kendide yeni almış geçici ruhsat var elinde onla devir yapılıyomu bilmiyoruz sorduğumuz herkes farklı bişe diyo , adam takipciye 30-40 vermeyi çok görüyo 6 gün boşuna beklicez gibi.... ayrıca nezaman telefonda konuşsak ruhsat problemi için çok sakin uykulu umursamaz konuşuyo :) arabayı alana kadar sövmicem aldıkdan sonra ağır sövmeyi planlıyorum...
itiraf ediyorum, geçen gün e-5 te giderken arkama bir adet ticari taksi geldi, accent era, arkama geldi dediysem yaklaşık bir 50 metre ötede sislerle gidiyor sadece. 50 metre öteden mesafe 45 e falan indiğinde sellektör yapıyor biraz daha hızlanıyorum hızımı 100 e çıkarttım 90 dan ara açıldı yine hayvani mesafe biraz azaldı yine sellektör yaptım ya sabır dedim, 120 ye çıktım yine mesafe azaldı yine sellektör yaptı bu sefer bekledim bekledim bekledim, sonunda iyice yaklaştı frene iyice bi abandım sonra tekrardan gaza kökle baktım devam edecek mi takır takır selektör yaptı yine. bu sefer sağa çektim 120 ile falan giderken geldi dibime kadar girdi artık bir araba mesafe vardı yanımdan geçmesine önüne kırar gibi milim bir hareket yaptım bu sefer kafasını baya kaybetti frene falan asıldı... baktım yanıma ne zaman gelecek diye hiç ne kornaya bastı ne sellektör yaptı uzadı gitti.
lüzümsuz yere sellektör yapanlara, arka sislerini lüzüumsuz yere kullananlara yolda ağzıma ne geliyorsa sövüyor, çoğu zamanda yaptıklarının yanlarına kar kalmamasını sağlıyorum...
Dersler başlayalı 3 hafta oldu 4 gün okula gittim
konu çok tehlikeli kavga çıkmasın :P
aynısını bende yeşilköyde yaşadım. gene accen eraydı gene taksiydi rampa yukarı normal devirlerimle hızlanıyorum sellektör sellektör bide dibime giriyo uyuz oulyorum dibime girenlere direk frene basıyorum. Bayağı bi takıştık dursaydı dövücektim itiraf ediyorum durmadı :D
arabamın hala kaporta boya işlerinin bitmemesinden anormal şekilde sıkıldım ve ustama feci ayar oluyorum
kayda değer bi itiraf yok bende :)
geçen sene uyurken altıma işemiştim çok alkollüyken :D tuvalete kalkmak zor geldiği için bıraktım, rahat bi adam oluşumdan kaynaklandı. gerçi ıslak uyuyamadım sonra mucburen kalkıp duş alıp üstümü değiştirdim:D ama bu kişisel bi olay, sizlik bişe yok yani :D:D ahahahaa
eski kuaförüme aylık traş parası veriodum,ayda 2,3 en fazla 4 defa ugruodum fiyat uygundu,sonradan fiyatı abartmaya başladı,bende en son gittiğim ayın parasını ödemedim,bida da ugramadım.aradı ama cevap vermedim.bi ara uğrayıp vermeyi düşnüom.kul hakkı nede olsa..
itiraf ediyorum:
Benim işlerimi yapan mobilyacıdan nefret ediyorum ama sürekli kankam mış gibi davranıyorum çünkü adam gibi mobilyacı bulamadım.
Çok yakın bi aile dostumuz sürekli bana masal anlatıyo (atıyo sıkıyo sürrekli) inanmıyorumama kırılmasın die bişey demiyorum.
yaklaşık 5 sene evvel 100 lük votkayı red bull la 2 kişi içtik yazlıkta evet o sürekli nağra atıp denizde halay çeken ve kumsalda yatıp gelen dalgalarla ıslanan iki salak bizdik :D
Babama:
Baba 3 sene önce subaruya ne oldu dedin ya?
Bende sana japonyadan fren hidrolik hortumu bekliyorum dedim ya...
İşte aslında ben o zaman 4.pistonu kırmıştım motor yapılıyordu arabaya..
Zaten fren hidrolik hortumu 20 30 lira bişi,perşembe pazarında bile vardır :) özür diliyorum :( sakın bu siteyede girme... :)
en guzel ek cvc bende :):)
bende altıma işiodum itirafını okurken ...:D:D:D bitirdin benii ...:D:D:D
bende babamdan ve annemden çok özür diliyerek bi itirafda buluncam;
maaşlarını her çektiğimde 100 lira cebe atıp kız arkadaşımla geziyodum pişmanmıyım derseniz biraz pişmanlık var ama ihtiyacım vardı napiim ..babam pc kullanmayı öğrenip techturkey e üye olup bu itirafımı okursa burdan kendisine beni affetmesini diliyorum..:D:D:D
Geçen sene ramazanda bende tam direkten göndüm kardeşim sahurda çok su içmişim rüyamda kendimi tuvalette gördüm tam ucunda yakaladım valla :)
Bu arada bu sabah haramidere rampasından inerken yan dolda sol şeritte 40 la giden uyuyam kamyoncu *** nasıl altına sıçırttım senin bilerek yaptım o attığın sellektörler kadar küfür ettim sana rahatladım sabah sabah.